Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Wedden op Sport is natuurlijk meer dan enkel voetbal. Vandaar dat we op deze pagina (buiten voetbal) ook nog eens een aantal andere sporten grondig doorlichten. Wil je sportweddenschappen plaatsen op jouw favoriete events, dan lees je best ons overzicht. Hoe, waar & wanneer – deze informatie vind je hier netjes terug.

In lijn met de wet op kansspelen adverteren wij enkel bookmakers met een landelijke licentie. Bekijk alle Legale bookmakers Nederland hier. Belgen kunnen terecht bij onze online bookmakers Belgie.

De beste sporten om op te wedden

In deze lijst zie je meteen heel overzichtelijk per sport hoe je het best je weddenschappen kan plaatsen. Elke sportdiscipline heeft een unieke pagina, met nog eens extra informatie over alle bekendste evenementen doorheen het jaar. Klik op de link en ga naar de subpagina, of ga meteen naar de meest hoogstaande internationale events van het jaar. Als laatste kan je ook rechtstreeks naar de top Nederlandse of Belgische sport evenementen per categorie gaan.

VoetbalWielrennenDartsFormule 1TennisVechtsportOverige
VoetbalWielrennenDartsFormule 1TennisBokseneSports
EredivisieTour de FranceWK DartsUS OpenSongfestival
Keuken Kampioen DivisiePremier League DartsRolland GarrosVirtuele sporten
Jupiler Pro LeagueWimbledonPolitiek
Champions LeagueeFootball
Europa LeagueSuper Bowl
Conference League
EK 2024 Kwalificatie
Nations League
Ajax

Nog extra evenementen die minder populair zijn:

Toelichting Wedden op Sport

Wedden op Sport geeft een stukje extra spanning bij het kijken van een sportevenement en kan daarnaast ook winst opleveren. Je kunt bij een bookmaker geld inzetten op een bepaald resultaat en afhankelijk van het resultaat win je een bedrag of verlies je een bedrag. Hoe groter de kans is dat je voorspelling uitkomt, des te kleiner is je winst. Dit werkt ook vice versa, hoe kleiner de kans is op een juiste uitkomst, des te groter is je winstbedrag bij een positief resultaat. Je kunt op tal van verschillende sporten inzetten op sport bij verschillende bookmakers en met mooie bonussen. Bovenstaand hebben we je reeds kennis laten maken met verschillende sporten, bookmakers en bonussen. In de Wedstrategie sectie leer je meer over verschillende strategieën, tactieken en wetenswaardigheden omtrent het plaatsen van sportweddenschappen. Neem gerust en kijkje en ga voor winst!

Gokken op sport: Speciale sportweddenschappen

Tegenwoordig heb je op bijna elke sport wedden site ook een aantal speciale sportweddenschappen waar je kan mee gokken op sport. Veel sportbooks proberen dan ook niet achter te blijven op de concurrentie door constant meer en meer sportweddenschappen aan te bieden. Je hebt allicht wel eens van E-sports gehoord. Sport gokken op E-sports is hedendaags bij elke bookmaker immens populair aan het worden. De traditionele sporten blijven natuurlijk nog altijd de grootste markt wel. Zelfs op wedden op schaken is een mogelijkheid. Dit strategisch en intelligent spel wordt niet bepaald met de goksport geassocieerd. Andere opties bestaan uit virtuele sporten wedden. Het lijkt een beetje onnozel om te wedden op een virtuele voetbalploeg die niet door een speler wordt bestuurd, maar veel gokkers doen het er graag mee. Voor iedereen is er dus iets waar ze tevreden mee kunnen gokken.

Sportweddenschappen op grote evenementen

Buiten elke week op een competitie wedden, of een jaarlijkse koers heb je ook nog eens speciale evenementen waar je sportweddenschappen op kan plaatsen. De grootste evenementen zijn dan meestal ook heel zelden, waardoor de sport bookmakers hier alles op alles zetten. Vaak krijg je dan te kijken op de beste promotionele aanbiedingen kwestie van sport gokken. De grootste evenementen waar je kan op inzetten zijn de FIFA wereldbeker en het EK. En zowat elke grote voetbal competitie die enkel om de 4 jaar loopt. Op de Olympische spelen gokken is ook één van de meest bekende sportgokken belevenissen. Elke 4 jaar staat er het grootste aanbod aan sportwedden in de wereld te schouw in één gaststad.

Andere kleinere events die jaarlijks terugkomen zijn alle wielrenner klassiekers zowel als de grote rondes. De Ronde van Frankrijk is bijvoorbeeld samen met de Giro één van de meest populaire gokevenementen van het jaar. Enkele mindere populaire evenementen waar je misschien toch nog wel wat interesse kan in hebben. Het WK van atletiek is meestal niet echt super populair, hoewel we er nog actueel nieuws over geven af en toe.  Wedden op atletiek gaat dan meestal over hardlopen, lange afstand, marathons enzovoort. Wedden op wintersporten is ook relatief minder bekend. Het grootste event is natuurlijk wel de Olympische winterspelen. Hier kan je wedden op allerlei zaken zoals skiën, schaatsen, langlaufen en een tal van andere sneeuwsporten. Het laatste waar we ook af en toe over schrijven is het wedden op golf. Deze sport is voornamelijk groot in Noord-Amerika, dus hierover gaan wij ook niet te diep op in.

Besluit Sportwedden informatie

Zoals je wellicht al door had, kan je een hoop aan sportwedden informatie terugvinden op onze website. Het is dan ook altijd ons doel om elke mogelijke nieuwe online sportweddenschap opties op ons overzicht bij te zetten. Ons team dat actief is zowel op sport Nederland als Belgie, heeft als doel om op termijn elke mainstream, zowel als minder bekende sportgokken Nederland & Belgie te coveren. Heb je toevallig nog een favoriete sport die wij momenteel nog niet op onze website hebben staan? Je kan ons altijd contacteren via onze contact pagina en dan kijken we dit meteen even in. Blijf ook ons nieuwsoverzicht volgen, waar we actief zoveel mogelijk sporten volgen met alle nieuwste en actuele winstgevende sport bets.