French Open 2019: Hoe en waar kan ik Gokken op Bookmakers Roland Garros?

Net zoals elk jaar kunnen we tussen eind mei en begin juni gokken op Bookmakers Roland Garros. Het Grand Slam toernooi van de French open 2019 start allereerst met een kwalificatie ronde van 128 tegenstanders. Uiteindelijk strijden er ook 128 tennisspelers tegen elkaar voor de titel van het eindtoernooi. De French Open is één van de meest prestigieuze tennis kampioenschappen, wat het een prima kandidaat maakt om te wedden op tennis. Mede door dat het zich op de ondergrond van gravel afspeelt, wordt het ook beschouwd als het meest fysieke tennis kampioenschap ter wereld. Wil je wedden op Roland Garros finale 2019 dan is het dus meestal belangrijk om op fysiek sterke tennissers te wedden bij de Beste Online Bookmakers. In deze lijst staan ook heel veel Roland Garros bookmakers, dus kijk zeker eens rond.

 

Beste Roland Garros Bookmakers & Bonussen

Hier gaan we even over alle Roland Garros Bookmakers en beoordelen we hun quoteringen marges, aantal selecties en nog een tal van andere zaken. De welkomstbonus van al de onderstaande bookies komt ook even aan bod. Indien je twijfelt waar te inzetten op Roland Garros, dan zit je hier dus goed!

 

BetFIRST Wedden Logo1. BetFIRST – 9,2/10 Score

Wedden op de French Open is een fantastisch idee bij één van onze betere Roland Garros Bookmakers BetFIRST. Met de geweldigde quoteringen op een gigantisch aanbod sporten is BetFIRST één van de beste opties om te inzetten op Grand Slam Roland Garros. Al je Roland Garros weddenschappen zijn buiten gunstig in odds ook heel ruim, sinds je veel wedden opties hebt.

– Nederlandstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App 


 

Bet777 Wedden Logo2. Bet777 – 9,1/10 Score

De volgende Bookmaker Roland Garros is ook een topper. Ook hier krijg je weer te kijken op goede odds French Open. De Bet777 bonus is iets minder goed dan de vorige bookmaker op onze lijst. Dit betekent wel niet dat wedden op de finale Roland Garros via Bet777 een slecht idee is. Er is ook een heel groot wedden aanbod bij deze bookie, die trouwens ook een vlot werkende app heeft. Er zijn heel veel selecties per match, wat je Roland Garros gokken nog beter maakt. Tot slot vinden we het ook prima dat de website in het Nederlands beschikbaar is.

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App 


Circus Wedden Logo

3. Circus – 8.6/10 Score

Inzetten op Roland Garros kan ook met French Open Bookmaker Circus. Bij een eerste stortingsbonus krijg je een geweldige 100% tot € 250 gratis aan free bets die je op eender welke odds kan inzetten. Om deze los te spelen moet je wel eerst je eerste storting 1 keer volledig rondspelen op odds van 1.50 of meer. Wil je graag op Roland Garros wedden dan is deze promotie dus zeker en vast heel aantrekkelijk. Ook heb je een groot wedaanbod aan heel goede quoteringen. Circus is dus een goede Bookmaker om te inzetten op de French open.

– Nederlandstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


Bet90 Logo

4. Bet90 – 8.3/10 Score

Bet90, de Bookmaker French Open 2019 is enkel voor Nederlandse klanten beschikbaar. Je kan hier al sinds 2011 sportweddenschappen plaatsen. Ze hebben dus al lange tijd ervaring en dit is ook terug te vinden in hun prima Roland Garros quoteringen. Bij deze bookmaker kan je genieten van zeer gunstige betting odds French Open. De eerste bonus is misschien wel iets minder dan sommige andere bookmakers, met een 50% tot € 100 bij je allereerste storting. Dit wordt wel goed gemaakt door hun relatief lage bookmaker marges en heel veel promoties tijdens het gehele jaar.

– Engelstalig – Geen iDeal – Prima Wedaanbod – Prima Quoteringen – Niet snel Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


NetBet Logo

5. NetBet – 8.1/10 Score

NetBet is één van de beste Bookmakers Roland Garros. Met een fantastisch hoog aanbod aan weddenschappen zit je bij Netbet goed als je wil wedden op Roland Garros favorieten. De bonus die je via ons krijgt is een exclusieve deal waar je bij een storting 50% tot € 200 bonus krijgt! Wil je niet via Roland Garros Toto gokken dan is deze French open betting bonus perfect voor jou. Maak dus vandaag nog je Roland Garros bet via onderstaande link.

– Engelstalig – Geen iDeal – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Niet snel Limieten – Veel Promoties – App – Gemiddelde Bonus –


 

Waar Gokken op de Bookmakers French Open 2019?

Elk jaar zijn er een aantal evenementen waar je kan op gokken bij de Bookmakers French Open met bijvoorbeeld freebets. Het meest prestigieuze toernooi voor je Roland Garros wedden plezier te verhogen is zeker het mannen enkelspel. De combinatie van een ondergrond die sowieso al zwaar is om op te spelen, en dan nog ééns gebonden aan het fysiek sterke spel van de mannen, leidt elk jaar tot een helse uitputtingstrijd. Dit neemt niets af van de prestaties vrouwen enkelspel Roland Garros. Vrouwen tennis is vaak meer technisch, met langere rallies en meer opties voor trick shots. Mede door de kracht van de mannelijke service hebben veel tennis partijen een patroon van een sterke opslag gevolgd door een winner.

Ook hebben we nog het mannen en vrouwen dubbelspel. Wedden op Roland Garros dubbel is dus ook een mogelijkheid bij de bookmakers. Het dubbel spel wordt meestal als minder belangrijk beschouwd, omdat tennis natuurlijk nog altijd meer een individuele sport is. Veel van de sterkere kandidaten missen dan ook vaak het dubbelspel om zichzelf te sparen voor het grotere evenement. Eén van de meer uitzonderlijke toernooien is ook het gemengd dubbel spel. Waar teams van één man en één vrouw het tegen elkaar opnemen voor de titel van gemend dubbel spel French Open. Op Roland Garros gokken is dus mogelijk via een hele hoop verschillende opties.

Roland Garros Historie

Roland Garros wordt ook wel het open Franse tennis kampioenschap genoemd. Elk jaar opnieuw kan je het toernooi bewonderen in het Stade Roland-Garros in Parijs. Het toernooi wordt al sinds lang georganiseerd, voor de eerste editie kan je al teruggaan in de tijd tot wel liefst 1891! De naam Roland Garros onstond wel pas in 1928, toen ook het hedendaagse stadion gebouwd werd. De naam Roland Garros komt van een Franse oorlogsheld die in de Eerste Wereld Oorlog sneuvelde. Het meest bekende tennisveld waar hedendaags op gespeeld wordt is zeker en vast het Center Court.

Recente French Open geschiedenis

Sinds 2005 kan je één vaak terugkomende in de French Open winnaarslijst terugvinden. Wedden op Rafael Nadal lijkt een prima optie als je weet dat hij het toernooi al 11 maal heeft gewonnen. Er is dus bijna nooit echt veel tegenstand tegen de Spaanse ster op Roland Garros. Het is al van 2016 geleden dat iemand anders dit toernooi wist te winnen, toen kon Djokovic de titel grijpen tegen. Helaas moest Nadal toen door een opgave in de derde ronde van het toernooi terug naar huis gaan. Hoe lang duurt de dominatie van de Spanjaard nog? Ga nu inzetten op Roland Garros odds!