Sportweddenschappen België – Overzicht van de Beste Bookmakers België

Sinds het uitgeven van licenties aan bookmakers voor het aanbieden van Sportweddenschappen in Belgie zijn er vele verschillende aanbieders waarbij jij jou weddenschappen kunt plaatsen. Het kiezen voor een bookmaker kan je doen door te selecteren op basis van de aangeboden Bookmaker Bonus. Door een aantrekkelijke welkomstbonus ben je verzekerd van een voordelige en positieve start. Het kan echter ook zo zijn dat jij niet per se op zoek bent naar een welkomstbonus maar liever een bookmaker kiest op basis van verschillende andere eigenschappen. Denk hierbij aan het wedden aanbod, klantenservice, betaalopties en mobiel wedden. Om jou te helpen bij de keuze voor een bookmaker die aan het perfecte totaalplaatje voldoet zetten wij de Beste Bookmakers België op een rij.

Onderstaand vind je onze top 5 Sportweddenschappen België aanbieders terug en geven we een beknopte samenvatting over wat je bij de betreffende bookmaker kunt verwachten. Hierna kun je direct registeren bij jou bookmaker naar keuze. Door op ´Lees Meer´ te klikken kom je in het Bonus Profiel van de bookmaker terug waarin je verdere informatie vindt over de bookmaker en haar aangeboden bonus. Kies voor de Beste Bookmakers België, meld je gratis aan en win!

 

Bwin Wedden Logo1. Bwin – 100% tot € 100 Storting Bonus!

Eén van de meest bekende bookmakers wereldwijd en in België is bookmaker Bwin. Dat deze bookmaker zo bekend is komt niet enkel door haar vele promotie campagnes maar vooral doordat het wedders een zeer goede sportsbook aanbiedt. Bwin is met een aanbod van 45 sporten waarop je kunt wedden de bookmaker met het grootste wed aanbod. Per sport en evenement kun je op ontelbaar veel selecties inzetten, dit zowel pre-match als live. Je kunt ervoor kiezen om je weddenschap via je desktop te spelen maar ook de Bwin App is een optie. De App en website werken optimaal, net als de klantenservice, antwoord heb je zeer snel. Enkel de quoteringen zijn niet bovengemiddeld goed, deze zijn van gemiddelde waarde. Dit wordt echter ruim gecompenseerd door de flexibele € 100 welkomstbonus en de vele promoties. Storten kan o.a. met Bancontact, Neteller, Skrill, en PayPal.

– Nederlandstalig – Bancontact – Groot Wedaanbod – Gemiddelde Odds – Niet snel Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Ladbrokes Wedden Logo2. Ladbrokes – € 100 Gratis Weddenschap

Ladbrokes is een zeer gerenommeerde Britse Bookmaker die ook al behoorlijke tijd op de Belgische markt actief is. Door haar jarenlange ervaring als bookmaker weet Ladbrokes goed wat het haar klanten dient te bieden om een prettige wedervaring te kunnen leveren. Met meer dan 30 sporten waarop je kunt wedden, veel selecties per weddenschap, een groot live wedaanbod, een goede klantenservice, een live stream met veel wedstrijden en ten slotte ook nog eens veel tijdelijke en vaste promoties biedt Ladbrokes eigenlijk alles wat jij je kunt wensen. Ook storten met bijv. Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe and Click and Buy is mogelijk en geheel kosteloos. De quoteringen zijn van gemiddeld niveau terwijl de welkomstbonus van top niveau is. Na je aanmelding krijg je van boomaker Ladbrokes een gratis weddenschap ter waarde van je eerste inzet tot € 100 cadeau! Zo win je direct extra.

– Nederlandstalig – Bancontact – Groot Wedaanbod – Gemiddelde Odds – Niet snel Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Bet777 Wedden Logo3. Bet777 – Cashback Bonus van € 200!

Een wat minder bekende bookmaker onder Belgen is Bet777. Deze bookmaker is namelijk pas sinds 2015 actief maar heeft als onderdeel van het Casino van Spa wel een zeer betrouwbare en ervaren reputatie. Waar bijv. Bwin en Ladbrokes perfecte bookmakers zijn maar geen bovengemiddeld hoge quoteringen bieden is dit bij Bet777 niet het geval. De quoteringen van Bet777 zijn namelijk gigantisch goed en aantrekkelijk! Het wedaanbod is met 31 sporten ook zeer groot en je kunt zowel pre-match als live op vele selecties wedden. De klantenservice is zowel per telefoon, e-mail als chat bereikbaar. Storten kan o.a. met Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafeCard en Visa/Master. Het enige jammere aan Bet777 is het (momenteel) ontbreken van een app. Verder is Bet777 een top bookmaker.

– Nederlandstalig – Bancontact – Groot Wedaanbod – Hoge Odds – Geen Limieten – Veel Promoties – Geen App – Top Bonus –


 

Unibet Wedden Logo4. Unibet – 300% tot € 60 Storting Bonus!

Een bookmaker die uiteraard niet in de top van de Belgische Bookmakers kan ontbreken is Unibet. Deze Zweede bookmakers is enorm populair in de lage landen. Niet alleen omdat zij als een van de eerste beschikbaar waren voor Belgische klanten maar ook omdat ze eigenlijk alles bieden wat jij in een bookmaker zoekt. Van een Groot Wedden Aanbod tot alle mogelijk denkbare betaalopties. Ook wacht de Unibet App op jou en zijn de quoteringen van prima niveau. Waarom Unibet echter de lijst niet aanvoert is omdat haar klantenservice, ondanks de aanwezigheid van een live chat, niet zeer goed is. De medewerkers zijn vaak kortaf, wat voor ons een manco is. De welkomstbonus maakt echter een hoop goed, je kunt gebruik maken van een stortingsbonus van maar liefst 300% tot € 60 met zeer flexibele voorwaarden. Ook kun je regelmatig van andere aantrekkelijke promoties genieten.

– Nederlandstalig – Bancontact – Groot Wedaanbod – Gemiddelde Odds – Niet snel Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Circus Wedden Logo5. Circus – Pakket van € 295 aan Welkomst Bonus 

We kunnen de top 5 niet afsluiten zonder een vermelding van Circus. Deze bookmaker is zowel offline via haar speelhallen als online via haar online sportsbook een begrip in België. Een prima wedaanbod gecombineerd met aardige quoteringen en een zeer goede app maken dit een prima bookmaker om bij te spelen. Net als het feit dat je o.a. kan storten met Bancontact, Skrill, Visa/Master en PayPal. Wat deze bookmaker echter ook speciaal maakt is dat je er € 5 zonder storting krijgt door na je aanmelding je gsm nummer in je account te verifiëren. Daarnaast wacht er ook nog eens een stortingsbonus van 100% tot € 250 op jou, krijg je € 30 aan gratis weddenschappen na het plaatsen van je eerste € 10 weddenschap en krijg je ook nog eens € 10 gratis door het downloaden van de app na je eerste storting. Dit alles met zeer flexibele bonus voorwaarden en naast de vele andere promoties!

– Nederlandstalig – Bancontact – Prima Wedaanbod – Gemiddelde Odds – Niet snel Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Kies Bookmaker op basis van de Beste Welkomstbonus!

In bovenstaand overzicht heb je kennis kunnen maken met de 5 Beste Bookmakers België. Zoals je ziet zijn het eigenlijk allemaal prima bookmakers. Door het grote aanbod aan bookmakers ontstaat er steeds meer concurrentie waardoor bookmakers haar website en aanbod steeds verbeteren. Aangezien veel bookmakers van gelijkwaardige kwaliteit zijn proberen ze zich te onderscheiden op basis van de welkomstbonus. In onderstaand overzicht hebben wij voor jou alle welkomstbonussen gewaardeerd van de Sportweddenschappen België sites die Belgische klanten accepteren. Kies jouw favoriet en wed zo voordelig mogelijk!

Alle Bookmakers en Welkomstbonussen voor België: