Sportweddenschappen België – Overzicht van de Beste Bookmakers België

Sinds het uitgeven van licenties aan bookmakers voor het aanbieden van Sportweddenschappen in Belgie zijn er vele verschillende aanbieders waarbij jij jou weddenschappen kunt plaatsen. Het kiezen voor een bookmaker kan je doen door te selecteren op basis van de aangeboden Welkomstbonus Sportweddenschappen. Door een aantrekkelijke bonus ben je verzekerd van een voordelige start. Het kan echter ook zo zijn dat jij niet per se op zoek bent naar een welkomstbonus maar liever een bookmaker kiest op basis van verschillende andere eigenschappen. Denk hierbij aan het wedden aanbod, klantenservice, betaalopties en mobiel wedden. Om jou te helpen bij de keuze voor een bookmaker die aan het totaalplaatje voldoet zetten wij de Beste Bet Sites België op een rij.

Onderstaand vind je onze top 5 Sportweddenschappen België aanbieders terug en geven we een beknopte samenvatting over wat je bij de betreffende bookmaker kunt verwachten. Hierna kun je direct registeren bij jou bookmaker naar keuze. Door op ´Lees Meer´ te klikken kom je in het Bonus Profiel van de bookmaker terug waarin je verdere informatie vindt over de bookmaker en haar aangeboden bonus. Kies voor de Beste Bookmakers België, meld je gratis aan en win!

 

Unibet Wedden Logo1. Unibet – 300% tot € 120 Storting Bonus!

Een bookmaker die uiteraard niet in de top van de Belgische Bookmakers kan ontbreken en zelfs de lijst aanvoert, is Unibet. Deze Zweedse bookmakers is enorm populair in de lage landen. Niet alleen omdat zij als een van de eerste beschikbaar waren voor Belgische klanten maar ook omdat ze eigenlijk alles bieden wat jij in een bookmaker zoekt. Van een Groot Wedden Aanbod tot alle mogelijk denkbare betaalopties. Ook wacht de Unibet App op jou en zijn de quoteringen van prima niveau. De klantenservice, is mede door de aanwezigheid van een live-chat van uitstekend niveau.. De medewerkers zijn kundig en helpen je snel. De welkomstbonus is daarnaast via onze website ook nog eens extra hoog, je kunt gebruik maken van een stortingsbonus van maar liefst 300% tot € 120 met zeer flexibele voorwaarden. Ook kun je regelmatig van andere aantrekkelijke promoties genieten.

– Nederlandstalig – Bancontact – Groot Wedaanbod – Gemiddelde Odds – Niet snel Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


Bwin Wedden Logo2. Bwin – 100% tot € 120 Storting Bonus!

Eén van de meest bekende bookmakers wereldwijd en in België is bookmaker Bwin. Dat deze bookmaker zo bekend is komt niet enkel door haar vele promotie campagnes maar vooral doordat het wedders een zeer goede sportsbook aanbiedt. Bwin is met een aanbod van 45 sporten waarop je kunt wedden de bookmaker met het grootste wed aanbod. Per sport en evenement kun je op ontelbaar veel selecties inzetten, dit zowel pre-match als live. Je kunt ervoor kiezen om je weddenschap via je desktop te spelen maar ook de Bwin App is een optie. De App en website werken optimaal, net als de klantenservice, antwoord heb je zeer snel. Enkel de quoteringen zijn niet bovengemiddeld goed, deze zijn van gemiddelde waarde. Dit wordt echter ruim gecompenseerd door de flexibele € 120 welkomstbonus en de vele promoties. Storten kan o.a. met Bancontact, Neteller, Skrill, en PayPal.

– Nederlandstalig – Bancontact – Groot Wedaanbod – Gemiddelde Odds – Niet snel Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Bet777 Wedden Logo3. Bet777 – 50% tot € 150 Storting Bonus!

Een wat minder bekende bookmaker onder Belgen is Bet777. Deze bookmaker is namelijk pas sinds 2015 actief maar heeft als onderdeel van het Casino van Spa wel een zeer betrouwbare en ervaren reputatie. Waar bijv. Bwin een perfecte bookmaker is maar geen bovengemiddeld hoge quoteringen aanbiedt, is dit bij Bet777 niet het geval. De quoteringen van Bet777 zijn namelijk gigantisch goed en aantrekkelijk! Het wedaanbod is met 31 sporten ook zeer groot en je kunt zowel pre-match als live op vele selecties wedden. De klantenservice is zowel per telefoon, e-mail als chat bereikbaar. Storten kan o.a. met Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafeCard en Visa/Master. Eveneens is er een Bet777 App en een geweldige 50% tot € 150 bonus.

– Nederlandstalig – Bancontact – Groot Wedaanbod – Hoge Odds – Geen Limieten – Veel Promoties – Geen App – Top Bonus –


 

Circus Wedden Logo4. Circus – Pakket van € 120 aan Welkomst Bonus 

We kunnen de top 5 niet afsluiten zonder een vermelding van Circus. Deze bookmaker is zowel offline via haar speelhallen als online via haar online sportsbook een begrip in België. Een prima wedaanbod gecombineerd met aardige quoteringen en een zeer goede Circus App maken dit een prima bookmaker om bij te spelen. Net als het feit dat je o.a. kan storten met Bancontact, Skrill, Visa/Master en PayPal. Wat deze bookmaker echter ook speciaal maakt is dat je er € 5 zonder storting krijgt na je aanmelding en een tweede €5 gratis om je gsm nummer in je account te verifiëren. Daarnaast wacht er ook nog eens een stortingsbonus van 100% tot € 110 op jou. Dit alles met zeer flexibele bonus voorwaarden en naast de vele andere promoties!

– Nederlandstalig – Bancontact – Prima Wedaanbod – Gemiddelde Odds – Niet snel Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


1xBet Nederland5. 1xBet – Accepteert geen Belgen meer

De van oorsprong Russische bookmaker 1xBet heeft de laatste jaren enorm veel populariteit vergaard. Ook onder Belgische wedders behoort 1xBet, onder andere sponsor van de Serie A, tot de favorieten. Bookmaker 1xBet biedt namelijk een enorm groot wedden aanbod, je kunt op meer dan 50 verschillende sporten wedden met honderden selecties per duel. Een ander groot voordeel hierbij is dat de quoteringen zeer hoog zijn! De website is verder erg toegankelijk omdat deze in het Nederlands beschikbaar is en je mobiel kunt kiezen voor de 1xBet App voor iPhone en Android. Wat ook een prettige extra is dat ze voor enorm veel wedstrijden een gratis livestream aanbieden. Je profiteert tevens van tal van promoties en wordt welkom geheten met een aantrekkelijke welkomstbonus. Storten kan o.a. met Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en Bitcoin.

– Nederlandstalig – Bancontact – Groot Wedaanbod – Hoge Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Kies Bookmaker op basis van de Beste Welkomstbonus!

In bovenstaand overzicht heb je kennis kunnen maken met de 5 Beste Bookmakers België. Zoals je ziet zijn het eigenlijk allemaal prima bookmakers. Door het grote aanbod aan bookmakers ontstaat er steeds meer concurrentie waardoor bookmakers haar website en aanbod steeds verbeteren. Aangezien veel bookmakers van gelijkwaardige kwaliteit zijn proberen ze zich te onderscheiden op basis van de welkomstbonus. In onderstaand overzicht hebben wij voor jou alle welkomstbonussen gewaardeerd van de Sportweddenschappen België sites die Belgische klanten accepteren. Kies jouw favoriet en wed zo voordelig mogelijk!

Alle Bookmakers en Welkomstbonussen voor België: