Kies de beste Bookmaker bonus van Nederland!

Via onderstaand betting bonus overzicht vind je meteen alle bookmaker bonus opties terug die de Beste Bookmakers 2021 uit Nederland en België aanbieden. Door de grote concurrentie tussen Sportsbooks zijn er steeds meer lucratieve aanbiedingen beschikbaar. Alle genoemde Sportsbook bonus opties zijn betrouwbaar en door ons getest. Probeer er verschillende uit, en profiteer zo van de vele keuzes!

Zoek je nog meer informatie over een bepaalde bookmaker? Klik dan op de individuele review, en bekijk naast de standaard bookmakers bonus ook alle andere facetten die belangrijk zijn bij een bookie. Dit gaat van kwaliteit van de odds marges,  aantal keuzes van soorten bets, tot de functionaliteit van de site. Kies hieronder dus je favoriete sport wedden bonus!

Belangrijke informatie

In lijn met de wet op kansspelen adverteren wij enkel bookmakers met een landelijke licentie. TOTO is op dit moment de enige bookmaker met een landelijke licentie in Nederland. Vanaf 1 oktober 2021 zijn er meerdere bookmakers beschikbaar met een landelijke licentie in Nederland, hou onze website in de gaten voor alle ontwikkelingen!

In Belgie zijn er meerdere bookmakers die beschikken over een geschikte licentie. Een welkomstbonus mogen de bookmakers in Belgie overigens helaas niet aanbieden.