Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Beste bookmaker bonussen van Nederland!

Via onderstaande betting bonus tabel vind je alle bookmaker bonussen terug die de bookmakers uit Nederland aanbieden als welkomstgeschenk. Door de grote concurrentie tussen bookmakers zijn er steeds meer lucratieve aanbiedingen beschikbaar. Wel is het zo dat, sinds de nieuwe kansspelwet, elke sportsbook bonus enkel nog geldig is voor spelers van 24 jaar en ouder.

Alle genoemde sportsbook bonus opties zijn betrouwbaar en door ons getest. Probeer er verschillende uit, en profiteer zo van de vele keuzes! Onderstaande bet bonussen zijn enkel voor spelers woonachtig in Nederland, Belgen krijg je jammer genoeg vanwege vernieuwde wetgeving geen eerste welkomstbonus meer. Wil je nog meer over bonussen weten? Onder de tabel gaan we dieper in op het thema welkomstbonus en bespreken we ook andere promoties.

LeoVegas
Nieuw
Maximaler Bonusbetrag
€ 50
Percentage
100%
Min. quotering
1.80
Min. storting
€ 10
LeoVegas Bonus
Rondspeelvoorwaarden
Winst uit gratis weddenschap direct uit te betalen
Toto
Aanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 50
Percentage
500%
Min. quotering
1.50
Min. storting
€ 10
Toto Bonus
Rondspeelvoorwaarden
1 x inzetten op odds van 1.50 of hoger
LiveScore Bet
Nieuw
Maximaler Bonusbetrag
€ 50
Percentage
500%
Min. quotering
1.50
Min. storting
€ 10
LiveScore Bet Bonus
Rondspeelvoorwaarden
Ontvang 50 euro aan free bets na 10(+) euro bet
bet365
PopulairAanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 50
Percentage
500%
Min. quotering
1.20
Min. storting
€ 5
bet365 Bonus
Rondspeelvoorwaarden
Tot wel €50 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Voor 24+ jarigen. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet.
Unibet
PopulairAanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 50
Percentage
500%
Min. quotering
1.01
Min. storting
€ 10
Unibet Bonus
Rondspeelvoorwaarden
1 x storting inzetten
Circus
Aanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 250
Percentage
100%
Min. quotering
1.60
Min. storting
€ 20
Circus Bonus
Rondspeelvoorwaarden
Ontvang 10eu Circus free bet voor elke 20eu inzet.
Jack's
Aanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 100
Percentage
100%
Min. quotering
1.50
Min. storting
€ 10
Jack's Bonus
Rondspeelvoorwaarden
1x freebet bonus inzetten
Filter
Beschikbaar in
Alle regio's 7
Alle regio's 7
Luxemburg 1
Nederland 7
Bonus Percentage
Max. bonus
Waardering
Min. storting
Min. quotering
Sorteren
Reset
Pas toe
24+ | Gokken kan verslavend zijn | Speel verantwoord

Elke bet bonus is door ons voorzien van een uitgebreide review op basis van de hoogte, de voorwaarden, en toegankelijkheid met een bonuswaardering van 0 tot 10. Je vindt ook terug of je bij een bookie bijv. kunt wedden met iDeal of Bancontact. In de bonus review lees je naast uitgebreide bonusinformatie ook meer over de bookmaker zelf. Alle betting sites beoordelen we daarnaast in een afzonderlijke bookmaker review. In elk bonus profiel wordt ook verwezen naar de uitgebreide bookmaker review. Voor nu concentreren we ons echter op het thema sportsbook bonus.

In onderstaand overzicht houden we precies bij welke bonusveranderingen zich gedurende de tijd hebben voortgedaan. Op die manier ontstaat een helder beeld of de markt een bepaalde richting uitgaat en kunnen we daarmee inschatten wat toekomstige verwachtingen zijn. De veranderingen richten zich puur of een betting bonus in de vorm van een welkomstgeschenk. Er bestaan ook bookmaker bonussen voor bestaande klanten. Het verschil tussen beide wordt ook onderstaand uitgelegd.

Sportsbook bonus veranderingen 2024

Mei
Mei was een drukke maand met het oog op sportsbook bonussen. Allereerst was het Jack’s dat haar welkomstbonus veranderde. Waar ze eerst 60 euro aan free bets boden + een profit boost, is de welkomstbonus aangepast naar een 100% tot 100 euro free bet. Iets meer recht toe recht aan, en een beter bonusbedrag. Verder verkreeg bookmaker Betnation een licentie voor sportwedden en lanceerde het ook een sport welkomstbonus, namelijk een 300% tot 30 euro free bet + 10 free spins. Ten slotte zagen we ook BetMGM live gaan, zij bieden een 100% tot 50 euro welkomstbonus.

1. Bonus voor nieuwe klanten

Een betting welcome bonus is, zoals de naam al zegt, een welkomstgeschenk en enkel beschikbaar voor nieuwe klanten. Sinds de regulering van online kansspelen in 2021 zijn er twee type welkomstbonussen die je als nieuwe klant met name tegenkomt. Dit is enerzijds een gratis weddenschap actie en anderzijds een odds boost. In bovenstaande tabel vind je de gratis weddenschap variant terug van de bookmakers maar als er een odds boost variant beschikbaar is vermelden we dit ook in de review. Onderstaand staan we bij beide vormen stil.

1 a. Gratis weddenschap

Nagenoeg elke bookmaker biedt een sportsbook bonus in de vorm van een gratis weddenschap. Of gelijk na je storting, of na het plaatsen van een weddenschap met een bepaalde waarde en minimum quotering, word je beloond met een zogenoemde free bet. Deze free bet kun je vervolgens binnen een bepaalde tijdsduur inzetten op doorgaans een evenement en quotering naar keuze. Bij een winnende weddenschap ontvang je de netto winst terug, de waarde van de free bet zelf wordt niet uitgekeerd. Waar je in het verleden vaak een gratis weddenschap bookie bonus ter waarde van je storting kreeg (100%), is het op vandaag zo dat de bonus vaak wel tot 500% op loopt. Bij een storting van 10 euro krijg je bijvoorbeeld 50 euro aan free bets. Een flinke investering voor een bookie, maar des te fijner voor jou!

1 b. Odds boost

Daar waar nagenoeg elke bookmaker een gratis weddenschap bookmakers bonus aanbiedt, zijn er ook nog enkele bookies die een bet bonus in de vorm van een odds boost aanbieden. Een odds boost is de Engelstalige versie van een verhoogde quotering. In plaats van de reguliere quotering van een bepaalde weddenschap, kun je eenmalig inzetten op een enorm verhoogde quotering, vaak wel oplopend tot 100.00! Je kunt dus enorm veel extra winst te maken, om dit enigszins te beperken geldt er doorgaans wel een maximum inzet van 1 tot 10 euro. Ook is het zo dat je de waarde van je storting doorgaans eenmalig volledig ingezet dient te hebben, voordat je de winst uit je odds boost kunt uitbetalen. Een weddenschap op een odd van 1.01 volstaat hier al voor, dus dat is verder geen grote beperking.

1 c. Welke variant is beter?

In het geval zowel een gratis weddenschap bonus als odds boost aanwezig is, wordt vaak de vraag gesteld welke keuze meer profitabel is. Op voorhand is dit lastig te zeggen, aangezien het afhangt van de resultaten van je gratis weddenschappen. Het verschil dat we wel kunnen benoemen is dat een odds boost meer ‘alles of niets’ is terwijl me met meerdere gratis weddenschappen je kansen kunt verspreiden. Naar onze mening is de keuze voor een odds boost goed, als de waarschijnlijkheid op winst erg groot is. Op moment dat de oorspronkelijk odd 2.00(+) is, weet je dat je op papier minder dan 50% kans hebt en biedt de gratis weddenschap optie vaak meer soelaas. Is er een odds boost beschikbaar met een relatief lage oorspronkelijke odd, dan kun je hier uitstekend voor kiezen, is de odd hoger dan 2.00, dan raden we je zeker aan om te kiezen voor de gratis weddenschap variant.

Wat bieden we bij weddenbonus allemaal aan?

2. Bonus voor bestaande klanten

Een sports betting bonus kan een welcome bonus zijn, maar als bestaande klant word je zeker ook niet vergeten. Er zijn zowel vaste als tijdelijke promoties die bookmakers bieden. Ook hier komen de gratis weddenschap en odds boost varianten weer ter sprake. Ook zijn er overige vormen zoals toernooien en loterijen waar je extra verdiensten mee kunt winnen.

2 a. Free Bets

Ook voor bestaande klanten zijn er free bets (oftewel gratis weddenschappen) beschikbaar. Weliswaar niet in die mate als de welkomstacties, maar ze zijn vaak toch makkelijk te verkrijgen. Meestal is het zo dat je 10 euro of 20 euro op een bepaalde evenement dient in te zetten en dan een free bet ter waarde va n 50% tot 100% van je inzet cadeau krijgt voor een ander evenement. Je kunt het dus zien als een kleine extra als je toch al van plan was in te zetten of een uitnodiging om een keer op een ander evenement als gewoonlijk te spelen. Sommige bookmakers bieden zelden zulke acties maar er zijn ook verschillende (zoals Toto en Cirrcus) die veelvuldig zulke acties (bijvoorbeeld Toto en Circus) aanbieden.

2 b. Verhoogde quoteringen

Ook bij de verhoogde quoteringen (odd boosts) acties is het zo, dat deze niet zo hoog zijn als bij de welkomstaanbiedingen. De quoteringen voor speciaal uitgezochte wedstrijden worden vaak met enkele tiendes verhoogd. Het voordeel is echter dat de inzetbeperking ook minimaal is of zelfs in zijn geheel ontbreekt. Bij een reguliere quotering houdt een bookmaker een bepaalde winstmarge aan, bij verhoogde quoteringen is deze marge vaak in zijn geheel weg waardoor jij met de best mogelijke value speelt. De quoteringen kunnen zowel verhoogd zijn voor 1 wedstrijd, maar ook bij een combinatie van wedstrijden (vaak in combinatie met een combi boost actie) of meerdere weddenschappen binnen 1 evenement (het bet builder wedden principe).

2 c. Overige acties

Naast een free bet en oddsverhoging zijn er nog tal van andere acties te bedenken en ook aanwezig. Zo verloten Unibet en Toto vaak flinke geldprijzen en zijn het Circus en 777 die tal van toernooien organiseren waarin betters het tegen elkaar op kunnen nemen. Ook krijg je soms gratis spins voor het casino als je een bepaalde sportweddenschap plaatst. Om het makkelijk voor jou te houden, speuren wij regelmatig de bookmaker pagina’s af en zetten de beste sportsbook bonussen in een rij in ons bookmaker nieuws overzicht.

Veelgestelde bookie bonus vragen

Bovenstaand heb je meer kennis kunnen maken met de verschillende bonusvormen en welke bookmakers deze acties zoal aanbieden. Onderstaand vind je ter volledigheid nog een aantal vragen terug die wij als redactie vaak van onze bezoekers te horen krijgen.

Welke is de beste welkomstbonus in onze bet bonus vergelijking?

Hier is geen algemeen antwoord op, aangezien er altijd beweging is in onze vergelijking. 
Maar het moet ook gezegd worden dat topaanbiedingen, zoals die van bet365, al jaren bovenaan staan.

Wat zijn de criteria die worden gebruikt om bonussen te vergelijken?

Onze rangschikking in de vergelijking van bonussen voor sportweddenschappen is gebaseerd op de analyse van begrijpelijke criteria. Deze omvatten onder andere: Maximaal bonusbedrag, percentage en natuurlijk de voorwaarden voor een uitbetaling in echt geld (Hoeveel geld moet er worden ingezet om de bonus te ontvangen? Wat is het minimale quotum? Hoe lang heb ik hiervoor?). We houden echter ook rekening met factoren zoals de beschikbaarheid van bepaalde stortingsmethoden.

Hoe vaak worden de bonussen gecontroleerd?

Wij kijken minimaal één keer per maand goed of de bookmakers hun voorwaarden hebben aangescherpt en passen onze vergelijking daar natuurlijk op aan. Vaak worden wij echter al op voorhand door de bookmakers gecontacteerd zodat wij ons overzicht zo actueel mogelijk hebben!