In onderstaand overzicht vind je alle sportsbooks die iDEAL en/of Bancontact (Mister Cash) aanbieden als stortingsmiddel. iDeal is het Nederlandse systeem waarbij je met gemak geld kan overmaken van je bankrekening, Bancontact / Mister Cash is een vergelijkbare dienst voor België. Aangezien deze betaalmethoden uniek en zeer gebruiksvriendelijk zijn voor zowel Nederland als België geven wij jou in een overzicht weer bij welke Beste Bookmakers je met deze geweldige opties kunt wedden.

Gokken met iDeal / Overzicht goksites

Als Nederlander is het natuurlijk prettig als je kunt wedden met iDeal. Dan heb je geen gedoe met creditcard betalingen en je bent er van verzekerd dat je betaling veilig en snel gebeurt. Bet Sites met iDEAL als betalingsoptie zijn helaas schaars, maar gelukkig niet onbestaand.

Betcity

Dit is momenteel onze favoriete keuze, bij BetCITY.NL kan je lekker doorspelen met iDEAL. Als één van de beste nieuwkomers op de Nederlandse markt is het dus zeker een sterk plan om je snel in te schrijven.

Betcity.nl logo

© BetCity

Bij deze bookmaker ben je er van verzekerd dat je geld kan storten met iDeal en dat het overmaken van geld dus ook snel en veilig gebeurt. Bovendien hebben ze vaak ook nog een mooie wedbonus en stortingsbonus in de aanbieding! Geld storten is net hetzelfde als wanneer je een betaling afrondt in een webshop. Als je op geld storten klikt en vervolgens iDeal als betaalmethode kiest, wordt je automatisch doorgestuurd naar de beveiligde pagina van je bank om geld over te maken. Alles is reeds ingevuld voor je en het enige dat je hoeft te doen is je security codes in te voeren om te storten.

Bet365

Bet365 bonus logo

© Bet365

Ook bij Bet365 kan je gebruik maken van iDEAL vanuit Nederland. Zo ben je ook hier veilig met je transactie van geld overmaken. Ook Bet365 heeft voor nieuwe Nederlandse klanten overigens een fijn welkomstgeschenk in aanbieding. Wie namelijk voor het eerst stort, kan 100% wedkrediet claimen bovenop hun storting, en dit tot een bedrag van 100 euro. Storten doe je met iDEAL, via deze beveiligde methode van je bank. Nadat je je pincode correct hebt doorgegeven, kan je dus de Bet365 bonus claimen. Lees er alles over op de gelinkte pagina.

Wedden op voetbal en andere sporten met Bancontact/Mistercash

Als je als wedkantoor graag je Belgische wedders en gokkers een goede service wil bieden dan bied je natuurlijk Bancontact/MisterCash aan als betalingsoptie. Betalen met een kredietkaart blijft voor velen geen optie in verband met de veiligheid of omdat je simpelweg geen kredietkaart hebt. Inmiddels zijn er velen bookmakers waarbij je met Bancontact / Mister Cash kunt storten. Wij zetten de beste op een rij in onze beste Bet Sites Belgie lijst. Alle Belgische sportsbook hebben namelijk Bancontact als optie zoals onder andere BetFIRST & Bet777.

Veilig en snel wedden en gokken met iDeal en Bancontact

Wedden met iDeal of Bancontact is makkelijk en snel gedaan. Als je van een van deze betaalmethoden gebruik maakt weet je zeker dat je betaling veilig is en dat je bank garant staat voor een goede afhandeling van je betaling. Bovendien staat je storting direct op je speelaccount en kun je meteen wedden op voetbal of andere sporten. Profiteer ook direct van de wed bonussen die zij aanbieden. Alle bovenstaande bookmakers en andere gok sites vind je ook terug in ons Bookmaker Bonus overzicht.

 

Hoe haal ik af bij Bookmakers iDeal?

Allereerst rekenen de meeste Bookmakers iDEAL nooit iets aan bij een storting of uitbetaling. Bij elke storting wordt wel een kleine transactiekost verrekend. Uitbetalingen moeten altijd gebeuren via je bankrekening op hetzelfde account dat gelinked is aan je Bookmaker iDeal storting. Je betaalt dus een klein bedrag om een snellere en veiligere manier voor je online gokken met iDeal te hebben. Het enige nadeel hierbij is dat je uitbetaling wel een paar dagen kan duren aangezien deze via overschrijving gebeurt. Een prima optie voor afhalen bij de Betting Sites Nederland dus.

Korte Geschiedenis van iDeal

De favoriete Nederlandse online betalingsoptie bestaat al reeds sinds 2005. Dit betalingsmiddel ontstond eigenlijk gewoonweg door een gebrek aan bestaande internet infrastructuur voor online transacties. Op korte tijd door middel van een samenwerking tussen een aantal grote Nederlandse banken werd het toen relatief eenvoudig opgericht.  Mede dankzij deze samenwerking konden de kosten ook nog redelijk laag gehouden worden, waardoor iDeal gokken dus nog meer aantrekkelijk werd door de lage verrichtingskosten.

De eigenaar is momenteel het bedrijf Currence, die verantwoordelijk zijn voor alles inzake veiligheid en toekomstige ontwikkelingen. Het merk ontstond uit een woordspeling van de volgende woorden, ‘ik deal”, Ideaal, en internet-deal. Hedendaags werd het al gebruikt voor meer dan een miljard overschrijvingen! iDeal wedden is ook uiterst populair om online weddenschappen te plaatsen, wat mee voor deze enorme cijfers heeft gezorgd. Probeer het dus zelf, en kies bovenaan in onze lijst een populaire iDeal bookie.

Met welke banken kan ik gokken met iDeal Bookmakers?

Als je bij één van de volgende Nederlandse banken bent aangesloten kan je gokken met iDeal. ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Friesland Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank and Van Lanschot.

Als je niet bij één van deze banken bent aangesloten kan je helaas wel niet met iDeal gokken. Eerder de kleinere Nederlandse banken kunnen dan meestal niet gebruikt worden voor je wedden plezier. Aangezien het onhandig is om je aan te sluiten bij een nieuwe bank, raden we dan één van de andere vele manieren voor storten aan zoals bijvoorbeeld via PayPal Bookmakers.

Wedden op Maestro Bookmakers ipv Online Gokken iDEAL

Maestro is een speciale kaart die door Mastercard wordt uitgegeven waarmee je makkelijk in de winkel kan betalen. Online betalingen zijn meestal veel moeilijker aangezien Maestro kaarten geen CVV code hebben normaal gezien. Hierdoor is het dus onwaarschijnlijk om Maestro Bookmakers te vinden op de markt. Online gokken iDEAL of Bancontact is dus nog altijd de beste optie.

Slot gedachten over iDeal Goksites?

Als het van ons afhangt, dan zouden we enkel via iDeal sportweddenschappen gaan plaatsen. Het is verruit het meeste betrouwbare middel om als Nederlandse klant online te gokken. Het heeft alle voordelen en veiligheid van een bank overschrijving zonder er op te moeten wachten. De kleine verrichtingskosten kunnen er bij ons dan wel af in ruil voor meer comfort. Online betalen hiermee is dus zeker en vast een grote aanrader. Het grootste nadeel licht in het uitbetalen. Omdat je enkel via je bankrekening kan laten uitbetalen, kan het wel eens een paar dagen duren voor je je geld ontvangt. Al bij al, zijn we hier uiterst tevreden met en raden wij dit aan voor alle Nederlandse wedders.