Wedden met iDeal of Bancontact

Als je liever niet op sport wil wedden via bijvoorbeeld Creditcard, PayPal of PaySafeCards dan ben je hier aan het juiste adres. We geven je alle bookmakers die goede wed bonussen aanbieden en waar je ook kan storten met iDeal of Bancontact / Mister Cash. iDeal is het Nederlandse systeem waarbij je met gemak geld kan overmaken van je bankrekening. Bancontact / Mister Cash is een vergelijkbare dienst voor België. Aangezien deze betaalmethoden uniek en zeer gebruiksvriendelijk zijn voor zowel Nederland als België geven wij jou in een overzicht weer bij welke bookmakers je met iDeal en Bancontact / Mister Cash kunt wedden en hun bonus.

 

Wedden op voetbal en andere sporten met iDeal

Als Nederlander is het natuurlijk prettig als je kunt wedden en gokken met iDeal. Dan heb je geen gedoe met creditcard betalingen en je bent er van verzekerd dat je betaling veilig en snel gebeurt. Wedaanbieders die iDeal als optie hebben zijn:

Bij deze bookmakers ben je er van verzekerd dat je geld kan storten met iDeal en dat het overmaken van geld dus snel en veilig gebeurt. Bovendien hebben ze vaak ook nog een mooie wedbonus en stortingsbonus in de aanbieding! Geld storten naar je bookmaker met iDeal is net als wanneer je een betaling afrondt in een webshop. Als je op geld storten klikt en vervolgens iDeal als betaalmethode kiest, wordt je automatisch doorgestuurd naar de beveiligde pagina van je bank om geld over te maken met iDeal. Alles is reeds ingevuld voor je en het enige dat je hoeft te doen is je iDeal codes in te voeren om te storten.

 

Wedden op voetbal en andere sporten met Bancontact/Mistercash

Als je als bookmaker graag je Belgische wedders en gokkers een goede service wil bieden dan bied je natuurlijk Bancontact/MisterCash aan als betalingsoptie. Betalen met een kredietkaart blijft voor velen geen optie in verband met de veiligheid of omdat je simpelweg geen kredietkaart hebt. Inmiddels zijn er velen bookmakers waarbij je met Bancontact / Mister Cash kunt storten. Wij zetten de beste op een rij.

 

Veilig en snel wedden en gokken met iDeal en Bancontact

Wedden met iDeal of Bancontact is makkelijk en snel gedaan. Als je van een van deze betaalmethoden gebruik maakt weet je zeker dat je betaling veilig is en dat je bank garant staat voor een goede afhandeling van je betaling. Bovendien staat je storting direct op je speelaccount en kun je meteen wedden op voetbal of andere sporten. Profiteer ook direct van de wed bonussen die zij aanbieden. Alle bovenstaande bookmakers en andere bookmakers vind je ook terug in ons Wedden Bonussen Vergelijk.