#Ad – Wie nog niet bekend is met Bet365, heeft waarschijnlijk wat extra uitleg nodig bij de term ‘wedkredieten’. Hoewel het best eenvoudig is, bieden we je op deze pagina alle info die je zocht over de wedkredieten bij Bet365.

Mocht je nog meer informatie over deze bookmaker wensen, kan je deze altijd terugvinden in ons Bet365 review. Het is momenteel een van de enige bookmakers in Nederland die over de nodige licentie beschikt om gokspelen aan te bieden.

bet365
hotrecommended
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%

Wat zijn de wedkredieten bij Bet365?

Wat is nu dat wedkrediet precies? Sommige spelers zijn verward door de term, terwijl dat helemaal nergens voor nodig is. Het zit hem echter steeds in de details, en Bet365 zijn pietjes precies in de meest positieve zin van het woord.

Bet365 geeft deze kredieten, gelijkwaardig aan de in aanmerking komende storting (tot wel €100) als je in aanmerking komende weddenschappen tot dezelfde waarde plaatst en deze zijn afgehandeld. Zo lezen we terug op hun website. Hierbij gelden natuurlijk de algemene voorwaarden. Deze bookmaker bonus is ook enkel beschikbaar voor nieuwe klanten.

Als je eenmaal voldoet aan de voorwaarden, kan je je wed-krediet benutten om bets te plaatsen, zonder dat je daarbij aan je eigen saldo moet zitten. Je kan deze kredieten benutten voor alle sporten, en voor zowat elke weddenschap.

Uitbetalingen van weddenschappen geplaatst met wedkredieten, worden toegevoegd aan je opneembaar saldo. Let op: de wedkredieten inzet is niet inbegrepen in de uitbetaling. Het is ook mogelijk om een weddenschap met een combinatie van wed kredieten en geld te betalen.

Ons oordeel

Wie graag eens profiteert van een leuk extraatje bovenop hun weddenschappen, zal aangenaam verrast zijn door de wedkredieten bij Bet365. Als een van de weinige operators op de Nederlandse markt bieden ze een van de sterkste bonussen aan die we in lange tijd gezien hebben. Daarbovenop is Bet365 een van de beste aanbieders, en dat zal je merken eenmaal je speelt op hun fantastische site.

Wie meer wil lezen over dit aanbod kan ook nog de Bet365 Bonus pagina lezen. Of je kan je natuurlijk meteen aanmelden en van het wed-kredieten programma genieten via de knop. Je kan bovendien gebruik maken van de Bet365 app voor mobiel wedden. De wedkredieten zijn ook aldaar te benutten.

De welkomstbonus bij Bet365 is er voor nieuwe klanten uit Nederland. Wie zich als nieuwe speler registreert, krijgt een mooie bonus. Deze komt concreet in de vorm van € 100 aan wedkredieten. Als je voor de eerste keer een storting maakt van minstens € 5, ontvang je datzelfde bedrag in wed krediet. Je storting dient vervolgens te worden ingezet op een weddenschap met odds van minstens 1.20. Een tijdslimiet is er ingesteld op 30 dagen. Je kan je wed-kredieten dus gebruiken wanneer het jou past, binnen die eerste maand na het aanmelden bij Bet365.

Voorwaarden Bet365 bij €100 wedkredieten

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden bij dit bonusprogramma. Het is overigens enkel beschikbaar voor nieuwe klanten die nog geen account hadden bij Bet365.

Voorwaarden: Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en voorwaarden gelden (zie Bet365 website via de Registreer-knop).

bet365 wedkredieten
© Bet365 wedkredieten – voorwaarden & details op de site van Bet365

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het wedkrediet bij Bet365?

Wie nog nooit een account had, kan er een aanmaken. Nieuwe klanten komen vervolgens in aanmerking om wedkredieten te krijgen bovenop hun eerste storting. Wie een storting maakt tussen 5 en 100 euro, kan deze verdubbeld zien in de vorm van wedkrediet.

Krijg je een welkomstbonus bij Bet365?

Precies, als nieuwe klant ontvang je een heerlijke welkomstbonus in de vorm van wedkrediet. Vanaf een storting van 5 euro (tot max 100) kunnen nieuwe spelers makkelijk 100 euro wedkrediet ontvangen via Bet365. Let op dat je deze wel specifiek moet claimen na je storting als ze niet automatisch op je account verschijnt.