Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

#Ad – Bet365 hanteert omtrent haar welkomstbonus een term die je wellicht niet eerder gehoord hebt, wedkredieten. Wij bekijken voor jou wat Bet365 wedkredieten nou precies inhouden, hoe je Bet365 wedkrediet kunt verkrijgen en wat de voorwaarden bij het inzetten wedkrediet zijn. Ook bespreken we andere Bet365 promoties en wat je zoal verder bij Bet365 kunt verwachten. Dit zodat je optimaal kunt beginnen aan jouw nieuwe bookmaker avontuur! Wil je direct meer weten over de Bet365 welkomstbonus of je aanmelden? Benut dan onderstaand kader!

bet365
hotrecommended
Maximaler Bonusbetrag
€ 50
Percentage
500%

Wat zijn de wedkredieten Bet365?

Heb je de term wedkredieten niet eerder gehoord? Dat kan goed kloppen, Bet365 is namelijk de enige van de betting sites Nederland die deze term hanteert. Wedkredieten Bet365 is tegoed dat ontstaat uit de welkomstactie. Na een eerste weddenschap krijg je van Bet365 wedtegoed cadeau, deze gratis inzet noemen zij wedkredieten. Andere bookmakers gebruiken doorgaans de term gratis weddenschappen of free bets voor het tegoed dat zij cadeau geven als welkomstactie.

Hoe krijg ik tot 50 aan Bet365 wedkrediet?

Spelers van 24 jaar of ouder die woonachtig zijn in Nederland kunnen gebruik maken van de Bet365 wedkredieten welkomstactie. Onderstaand beschrijven we punt voor punt wat je dient te doen.

  1. Klik op een van de Bet365 buttons op onze website en meld je gratis aan bij Bet365.
  2. Maak een eerste storting. Bij € 5 storting wacht € 25 aan wedkrediet, bij € 10(+) € 50.
  3. Claim de wedkredieten aanbieding bij je storting of binnen 30 dagen via het accountmenu.
  4. Bij een eerste bet van € 5 op 1.20(+) odd krijg je € 25. Bij € 10(+) inzet maar liefst € 50.

Hou er rekening mee dat de weddenschap gesettled dient te zijn binnen 30 dagen nadat je je de welkomstbonus actie geclaimd hebt. Speel dus beter geen lange termijn outright weddenschap om de wedkredieten te krijgen. Op het moment dat je een (gedeeltelijke) cash-out doet, telt alleen de inzet waarover geen cash-out heeft plaatsgevonden. Verder hoef je nergens specifiek rekening mee te houden.

Hoe zet ik mijn Bet365 wedtegoed in?

Als je het Bet365 wedkrediet hebt verkregen, kun je dit in 1x of in gedeeltes inzetten. Na het selecteren van een weddenschap zul je zien dat op het wedformulier een vakje verschijnt met ‘wedkredieten’ gebruiken. Er is geldt geen minimum odd bij het plaatsen van je wedkrediet en er is ook geen tijdslimiet aan verbonden. Enkel wanneer je account 90 dagen aansluitend inactief is, komt je wedkrediet te vervallen. Laat je wedkrediet dan ook niet onnodig lang liggen. Ten slotte zijn er nog een paar type weddenschappen en promoties waar je geen gebruik van kan maken met wedkrediet inzet, namelijk:

  • Toto en Colossus weddenschappen
  • Banker, ALS, omgekeerde ALS of teaser weddenschappen
  • Voetbal, Tennis en Multi-sport accumulators

Qua afhandelingsfunctie is enkel de ‘doelpuntloos gelijkspel’ beschikbaar voor je wedkrediet inzet. Last but not least, hou er rekening mee dat bij winnende weddenschappen met wedkredieten enkel de winst wordt uitgekeerd, de inzetwaarde van het wedkrediet zelf niet. Dit is overigens een standaard iets dat ook andere bookmakers bij gratis weddenschappen en free bets hanteren.

Bet365 wedkrediet
Screenshot Bet365.nl – 12/5/2023

Ons oordeel over Bet365 Wedkredieten

Deze welkomstactie van Bet365 Nederland is een bonus van 500%. Een hoger bonuspercentage is er niet op de markt, dus daar kunnen we enkel positief over zijn. Ook is het schappelijk van Bet365 dat ze reeds vanaf de laagst mogelijke storting van € 5 jouw de kans geven om de bonus te claimen. Dat degene die € 10 of meer willen storten ook een hogere bonus krijgen, is ook positief. De maximum bonus bedraagt € 50, dit is lager dan de oorspronkelijke 100% tot € 100 bonus. Een 500% bonus tot € 100 was dus beter geweest, maar we begrijpen ook dat we niet alles kunnen hebben in deze wereld en zijn daarom zeker te spreken over de Bet365 wedkredieten promotie.

Heeft Bet365 ook andere promoties?

De Bet365 wedkrediet actie is de enige welkomstactie die bij Bet365 beschikbaar is. Er is geen andere welkomstbonus voor bijvoorbeeld casino of poker. Wel zijn er tal van andere promoties waar je gebruik van kunt maken als bestaande klant. Spelers die zich aanmelden om promotiemateriaal te ontvangen, krijgen regelmatig exclusieve persoonlijke gratis weddenschap promoties toegestuurd. Ook zijn er promoties die voor alle klanten beschikbaar zijn. Onderstaand sommen we ze kort op en lichten ze toe.

Type PromotieUitleg Promotie
Bet365 Bet BoostVerhoogde quoteringen voor bepaalde markten en sporten
Bet365 Voetbal Accumulators2,5% – 70% extra winst bij voetbal weddenschappen
Bet365 Tennis Accumulators5% – 70% extra winst bij tennis weddenschappen
Bet365 Multi-Sport Accumulators5% – 70% extra winst bij mma weddenschappen
Bet365 Afhandelingsfunctieso.a. Bet365 2 doelpunten voorsprong vroege uitbetaling

Wat kan ik verwachten bij Bet365?

Bovenstaand heb je een helder beeld gekregen van de welkomstactie van Bet365 en de overige promoties. Een mooi aanbod, maar niet specifiek hetgeen waar Bet365 in wil uitblinken. Bet365 staat met name bekend om haar grote hoeveelheid aan opties waar je op kunt wedden. Vaak zijn er wel honderden verschillende selecties per duel. Ook de quoteringen liggen wat hoger dan bij deze meeste concurrenten. Service staat ook hoog in het vaandel bij Bet365 en haar support is dan ook goed te bereiken. Aan gemak kom je ook niks te kort door de Bet365 app en storten en uitbetalen gaat vliegensvlug. Wij zijn dan ook uitermate te spreken over deze bookmaker. Ze zijn niet zonder reden de grootste bookmaker wereldwijd en je kunt er dan ook met een gerust hart terecht. We sluiten af met nog een aantal veelgestelde vragen die je kunt bekijken voordat je je aanmeldt.

Veelgestelde vragen

Zijn Bet365 wedkredieten ook beschikbaar in Belgie?

Nee, Bet365 beschikt niet over een licentie in Belgie. De Bet365 wedkredieten van bet365.nl zijn dan ook uitsluitend bedoelt voor spelers woonachtig in Nederland. Hou er rekening mee dat je minimaal 24 jaar of ouder dient te zijn om de wedkredieten te kunnen claimen.

Geldt er een minimum quotering bij het inzetten van mijn wedkredieten?

Nee, je kunt je wedkredieten op elke odd naar keuze inzetten. Wel dien je een eerste weddenschap op een quotering van 1.20 of hoger te spelen om de wedkredieten te ontvangen. Denk er ook aan dat je bij het inzetten van je wedkredieten enkel de winst terug krijgt bij een winnende weddenschap.

Kunnen mijn wedkredieten verlopen?

Wedkredieten verlopen enkel wanneer je 90 dagen achter elkaar inactief bent op je account. We raden dan ook aan om je wedkredieten na ontvangst gelijk in te zetten. Het zou ten slotte zonde zijn als je 25 euro of 50 euro bij Bet365 laat liggen!