Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

#Ad Hoe vervelend is het als je ziet dat je team met twee doelpunten voorsprong de wedstrijd nog volledig uit handen geeft en je na 90 minuten met lege handen staat? Dat terwijl je er net vanuit ging dat je een mooie winst aan het pakken was? Om dit soort vervelende verrassingen te voorkomen het Bet365 een mooie promotie bedacht waarbij je een vroege uitbetaling krijgt als een team op 2 doelpunten voorsprong komt te staan. Hoe dat precies werkt lees je hier.

Hoe werkt deze 2 doelpunten voorsprong – vroege uitbetaling van Bet365?

De 2 doelpunten – vroege uitbetaling van Bet365 Nederland is een interessante promo die beschikbaar is in meer dan 80 leagues en competities. Na het plaatsen van een pre-match weddenschap, wordt deze direct afgehandeld zodra jouw team op welk moment van de wedstrijd met 2 doelpunten verschil voorstaat. Het maakt hierbij dan ook niet uit of de tegenstander later in de wedstrijd nog terugkomt. Zodra er twee doelpunten verschil zijn, pak je de vroege uitbetaling en is je winst dus binnen. Deze promotie is zowel van toepassing op enkelvoudige- als meervoudige weddenschappen. Bij meervoudige weddenschappen en Bet Builder weddenschappen wordt je selectie winnend aangeduid zodra de twee doelpunten voorsprong zijn behaald. Daarbij moet je wel rekening houden dat je dus enkel uitbetaald krijgt als je je andere selecties ook wint. 

Belangrijkste voorwaarden bij deze promotie

Allereerst is het belangrijk om te wedden dat deze promotie aangeboden wordt bij alle grote competities. Hieronder vallen alle Nederlandse en Belgische competities, maar ook de Champions League, Europa League en Conference League. Ook kun je terecht voor La Liga, de Bundesliga en de Premier League.  Voorlopig is deze afhandelingsfuncite beschikbaar alle alle wedstrijden die plaatsvinden tot en met zaterdag 31 december 2022. Het eindresultaat van een wedstrijd geldt niet als een team op enig moment met twee doelpunten voor staat. Ook niet bij een combinatieweddenschap, hierbij wordt de wedstrijd wel als verloren aangegeven, maar wordt deze toch afgehandeld volgens deze promotie. 

Het eindresultaat aan het einde van 90 minuten speeltijd geldt. Verlenging of een penalty’s worden niet in beschouwing genomen, blessuretijd wel. Bet365 streeft ernaar om de winst van een afgehandelde weddenschap binnen 15 minuten op je account bij te schrijven. Als je weddenschap overigens vroeg is afgehandeld  na deze functie, wordt het resultaat van de weddenschap niet opnieuw afgehandeld als je team de wedstrijd wint. Let op dat deze promotie alleen wordt aangeboden aan nieuwe en in aanmerking komende klanten.

Bet355 2 doelpunten voorsprong - vroege uitbetaling promotie
©Bet365 – Screenshot van 25/6/22

Pak de 2 doelpunten voorsprong – vroege uitbetaling in drie stappen

Stap 1: Plaats een pre-match weddenschap op de standaard markt in een van de meer dan 80 geselecteerde competities. De weddenschap moet ten laatste afgerond zijn op 31 december 2022.

Stap 2: Voor enkelvoudige weddenschappen geldt dat wanneer jouw team op welk moment tijdens een de wedstrijd met 2 doelpunten verschil voorstaat, je bet volledig wordt afgehandeld. Hier hoef je verder niets voor te doen, selecteer alleen deze optie tussen de weddenschappen. Bij een meervoudige weddenschap wordt deze selectie als winnend afgehandeld.

Stap 3: Binnen 15 minuten na het afhandelen van je weddenschap probeert Bet365 het resultaat van je winnende weddenschap op je rekening te zetten.

Voorbeeld

Je besluit in te zetten op een heerlijke Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Atlético Madrid. Hierbij kies je voor een overwinning van Atlético. Je selecteert de vroege uitbetaling bij 2 doelpunten voorsprong. Als Atlético na rust op 2-0 voorsprong komt wordt je weddenschap direct winnend afgehandeld. Of het vervolgens 2-1 of zelfs 2-3 wordt, maakt dan niet meer uit, de weddenschap is al afgehandeld. Ook als Atlético in dit voorbeeld met 1-0 wint, pak je alsnog een winst. De weddenschap wordt gewoon tegen de aangeboden odds afgehandeld. Zo heb je dus twee keer zoveel kans bij Bet365 als bij andere bookies van de beste bookmakers Nederland.

Conclusie

Als je wat veiligheid in je weddenschappen wilt inbouwen, is de 2 doelpunten voorsprong – vroege uitbetaling zeker een aanrader. De promotie is een mooie Bet365 welkomstbonus waarbij je dus een goede winst kunt pakken met ingedekt risico. Juist omdat de voorwaarden voordelig zijn en het principe niet lastig is, raden we je aan om deze promotie zeker eens uit te proberen. De odds liggen dan iets lager dan bij een reguliere weddenschap maar je hoeft niet in spanning de hele wedstrijd af te wachten. 

Aanmelden bij bet365