Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

PayPal is een makkelijke manier om te storten bij een bookmaker en PayPal kan ook erg hulpvol zijn bij het doen van andere online betalingen. Wij bekijken voor jou wat PayPal precies is en geven je onder andere ook aan bij welke Bookmakers jij kunt Wedden met PayPal.

Welke Bookmakers bieden PayPal aan?

Kies uit de onderstaande Nederlandse Bookmakers PayPal lijst voor je favoriete optie. Wij hebben even snel alle beste PayPal Bookmakers voor jou gebruiksgemak op een rijtje gezet.

BookmakerBonusReview
CircusCircus BonusCircus Review
Livescore BetLivescore Bet BonusLivescore Bet Review
Bet365Bet365 BonusBet365 Review
Unibet Unibet BonusUnibet Review

Zoals je ziet zijn er verschillende bookmakers met PayPal. Nederlanders kunnen ook wedden met iDEAL bij al deze bookmakers. Uit voorgenoemde lijst is Circus onze favoriet.

Wat is PayPal?

PayPal is een bedrijf dat jou de mogelijkheid geeft om online betalingen te verrichten. Het is in 1998 opgericht en sinds 2006 actief op de Nederlandse markt. Momenteel heeft het meer dan 3 miljoen Nederlandse klanten en werkt het samen met bijvoorbeeld eBay, een zeer betrouwbare partij dus. Je maakt een PayPal account aan, stort geld op je PayPal rekening en vervolgens kun je online betalingen verrichten. Wij leggen je nu precies uit hoe je een PayPal Account aanmaakt, stort en betalingen bij Bookmakers en andere partijen kunt doen.

Banner PayPal


© PayPal

 

Geniet Aankopers Bescherming met PayPal

Bovenstaand genoemde Bookmakers behoren direct tot de Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie waardoor je je geen zorgen hoeft te maken bij het verrichten van een storting met PayPal. PayPal kun je echter ook gebruiken om particuliere betalingen te verrichten, bijvoorbeeld als je iets via Marktplaats koop. Wat het grote voordeel van PayPal hierbij is dat je bij het niet arriveren van je aangekochte product of als het bijvoorbeeld beschadigd is je een claim kunt indienen bij PayPal. In veel gevallen vergoedt PayPal dan de gemaakte kosten, dit wordt de zogenoemde Aankopers Bescherming genoemd.

Hoe maak ik een PayPal Account aan?

  • Je gaat naar PayPal.com en klikt vervolgens rechtsboven op ´aanmelden´.
  • Je kiest voor een privé of zakelijke rekening. Particulier kies je voor privé.
  • Je vult je persoonlijke gegevens in en je account is hierna aangemaakt.
  • Vervolgens maak je een storting in je PayPal account zodat je saldo hebt.

Hoe stort ik geld in mijn PayPal Account?

Nadat je je PayPal Account hebt aangemaakt, kun je geld storten in je PayPal Account om zo een tegoed te creëren. Je kunt ervoor kiezen om je bankrekening of CreditCard te koppelen aan PayPal. Je kunt hierna of met iDeal of met je Credit Cards je tegoed opladen. Ook kun je bijvoorbeeld geld ontvangen van andere PayPal gebruikers. Als je een bepaald saldo hebt in je PayPal Account dat je graag wil laten uitbetalen kan je dit laten doen naar je bankrekening.

Hoe kan ik Wedden met PayPal?

Door in te loggen in je Bookmaker Account en naar de betaalopties te gaan, kun je zien met welke Bookmaker Betaalmethoden je geld kunt storten. Als PayPal hierbij staat kun je vervolgens op het PayPal logo drukken, je gewenst bedrag en e-mailadres ingeven en wordt de storting uitgevoerd. Het bedrag staat vervolgens direct in je Bookmaker Account. Aangezien PayPal erg populair is zijn er ook vele Bookmakers die PayPal aanbieden als betaalmethode. Wij zetten de PayPal Bookmakers voor jou op een rijtje.

Historie PayPal

PayPal is al heel lang actief op de online betalingsmarkt. Sinds 1998 al kan je eenvoudig aankopen maken met je email dankzij dit fantastisch betalingsmiddel. Het bedrijf noemde destijds nog Confinity, dat pas in 2000 veranderde in het hedendaagse PayPal na een fusie tussen X.com van Elon Musk. Het duurde nog enige jaren wel voor PayPal Bookmakers effectief gebruikt konden worden.

De volgende periode in de geschiedenis van PayPal ging over een ander populair internetbedrijf, Ebay. In 2002 kocht Ebay het bedrijf van PayPal op en werd het naast een populair optie voor Bookmakers PayPal ook de voornaamste keuze voor Ebay aankopen. Met de vlotte samenwerking tussen een twee grote bedrijven werd PayPal beter en beter. Mede dankzij de investeringen door Ebay aankopen werd PayPal gokken ook veiliger. Alle transacties zijn hedendaags meer beveiligd door allerlei veiligheidsprocedures zoals bv encryption methodes.

Naast de specialisatie in Ebay en PayPal wedden, werd PayPal door de jaren dus steeds populairder. Het akkoord tussen de twee bedrijven eindigt wel binnekort in het jaar 2020, dus wat de toekomst brengt voor PayPal daar kijken we alvast naar uit.

Besluit: PayPal Bookmakers en wedden met PayPal

PayPal Bookmakers bieden een fantastische mogelijkheid aan om snel en veilig te wedden met PayPal. We weten wel dat er vele opties zijn om betalingen te maken, maar als het voor jou voornamelijk om gebruiksgemak, privacy en de snelheid van de service gaat, dan raden we het zeker aan. PayPal gokken kan eenvoudig via onze bovenstaande lijst van Bookmakers PayPal. Kies vandaag nog jou bookie en begin je avontuur!