09:00 uur

Gokken met PayPal – Uitleg & Bookmakers met PayPal

Verschillende Bookmakers bieden als betaaloptie PayPal aan en dit is voor jou een prima alternatief in het geval bijvoorbeeld een storting met iDeal en Bancontact niet tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast kan PayPal ook erg hulpvol zijn bij het doen van andere online betalingen. Wij bekijken voor jou wat PayPal precies is en geven je onder andere ook aan bij welke Bookmakers jij kunt Wedden met PayPal.

 

Wat is PayPal?

PayPal is een bedrijf dat jou de mogelijkheid geeft om online betalingen te verrichten. Het is in 1998 opgericht en sinds 2006 actief op de Nederlandse markt. Momenteel heeft het meer dan 3 miljoen Nederlandse klanten en werkt het samen met bijvoorbeeld eBay, een zeer betrouwbare partij dus. Je maakt een PayPal account aan, stort geld op je PayPal rekening en vervolgens kun je online betalingen verrichten. Wij leggen je nu precies uit hoe je een PayPal Account aanmaakt, stort en betalingen bij Bookmakers en andere partijen kunt doen.

 

Banner PayPal
© PayPal

 

Hoe maak ik een PayPal Account aan?

  • Je gaat naar PayPal.com en klikt vervolgens rechtsboven op ´aanmelden´.
  • Je kiest voor een privé of zakelijke rekening. Particulier kies je voor privé.
  • Je vult je persoonlijke gegevens in en je account is hierna aangemaakt.
  • Vervolgens maak je een storting in je PayPal account zodat je saldo hebt.

 

Hoe stort ik geld in mijn PayPal Account?

Nadat je je PayPal Account hebt aangemaakt, kun je geld storten in je PayPal Account om zo een tegoed te creëren. Je kunt ervoor kiezen om je bankrekening of CreditCard te koppelen aan PayPal. Je kunt hierna of met iDeal of met je Credit Cards je tegoed opladen. Ook kun je bijvoorbeeld geld ontvangen van andere PayPal gebruikers. Als je een bepaald saldo hebt in je PayPal Account dat je graag wil laten uitbetalen kan je dit laten doen naar je bankrekening.

 

Hoe kan ik Wedden met PayPal?

Door in te loggen in je Bookmaker Account en naar de betaalopties te gaan, kun je zien met welke Bookmaker Betaalmethoden je geld kunt storten. Als PayPal hierbij staat kun je vervolgens op het PayPal logo drukken, je gewenst bedrag en e-mailadres ingeven en wordt de storting uitgevoerd. Het bedrag staat vervolgens direct in je Bookmaker Account. Aangezien PayPal erg populair is zijn er ook vele Bookmakers die PayPal aanbieden als betaalmethode. Wij zetten de PayPal Bookmakers voor jou op een rijtje.

Welke Bookmakers bieden PayPal aan?

Biedt jouw gewenste Bookmaker geen PayPal aan? Probeer dan nu bijvoorbeeld veel gebruikte alternatieven als Wedden met Neteller of Skrill Wedden

Geniet Aankopers Bescherming met PayPal

Bovenstaand genoemde Bookmakers behoren direct tot de Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie waardoor je je geen zorgen hoeft te maken bij het verrichten van een storting met PayPal. PayPal kun je echter ook gebruiken om particuliere betalingen te verrichten, bijvoorbeeld als je iets via Marktplaats koop. Wat het grote voordeel van PayPal hierbij is dat je bij het niet arriveren van je aangekochte product of als het bijvoorbeeld beschadigd is je een claim kunt indienen bij PayPal. In veel gevallen vergoedt PayPal dan de gemaakte kosten, dit wordt de zogenoemde Aankopers Bescherming genoemd.