Toto Spelen – Online en Offline Wedden op Voetbal en Sport in Nederland

Toto Wedden is onderdeel van Stichting de Nationale Sporttotalistor, ook wel ´De Lotto´ genoemd. Deze stichting is onderdeel van de Nederlandse Staat en biedt offline en online kansspelen aan. Toto Wedden is het onderdeel waarbij je kunt Wedden op Voetbal en Sport door het invullen van een online of offline Toto formulier op basis van je Toto Voorspellingen. Je kunt wedden op wedstrijden uit het Toto Programma. Onderdeel hiervan is Toto 13 en Toto Select. Graag lichten wij deze en andere zaken omtrent Toto voor je toe. Toto is van oudsher voor vele wedders de eerste opstap naar het wedden op voetbal en sport. Erna kiezen wedders vaak voor een andere online bookmaker als alternatief. Ook deze alternatieven lichten wij graag voor je toe.

 

Toto Logo
© Toto

 

Toto Alternatieven – Meer dan 25 online bookmakers beschikbaar voor Nederlanders

Zoals gezegd is Toto voor vele wedders een opstap voor het starten met wedden. Hierna maken zij vaak kennis met de vele andere online bookmakers. Er zijn echter ook vele wedders die nog steeds bij Toto spelen en mogelijk niet op de hoogte zijn van andere online bookmakers. Graag laten wij jou kennis maken met alternatieven voor Toto. Zo vind je in ons Bookmaker Bonus overzicht tientallen bookmakers terug waar Nederlanders online kunnen wedden op sport met zeer interessante welkomstbonussen. Dit kan oplopen tot maar liefst € 500! Quoteringen en het wedaanbod van online bookmakers zijn vaak hoog doordat zij zich van elkaar wensen te onderscheiden. Ook is sinds enige tijd bij vele bookmakers Wedden met iDeal mogelijk. Onderstaand geven wij jou uitleg over de verschillende onderdelen van Toto en geven we je direct alternatieve opties waarmee jij ook voordelig kunt wedden! Wens je niet verder te lezen en direct te wedden bij een Nederlandstalige Bookmaker, waar je mooi kan wedden? Meld je dan via onderstaande banner direct aan bij BetFIRST en als je meer informatie over de BetFIRST Bonus wil kan je rechtstreeks naar hun site kijken.

 

BetFIRST Bonus Logo
© BetFIRST

 

Toto 13 Uitleg – Toto Voorspellingen van 13 wedstrijden met kans op € 10.000 Jackpot

Met het Toto 13 Programma selecteert Toto wekelijks 13 voetbalwedstrijden die jij kunt voorspellen. Als jij alle 13 wedstrijden goed voorspelt, deel je met de andere goede voorspellers in een jackpot van € 10.000. Graag willen wij je erop wijzen dat als je bij een online bookmaker een selectie van 13 wedstrijden maakt de quotering zelfs nog over de € 10.000 kan gaan. Ook is het zo dat bookmakers vaak wekelijkse prijscompetities hebben waarbij wedders met de hoogste winnende quotering naast hun winst ook nog eens een extra prijs winnen. LeoVegas is een uitstekende bookmaker voor dusdanige weddenschappen. Deze bookmaker is eveneens direct een van de meest populaire bookmakers onder Nederlanders. Wedden met iDeal is mogelijk, de hoeveelheid promoties zijn oneindig en de bookmaker is de quoteringen zijn top. Je ontvangt ook nog eens € 50 aan Free Bet na je eerste € 50 weddenschappen door de LeoVegas Bonus!

 

Welkomstbonus van Leovegas
© LeoVegas

 

Toto Select Uitleg – Win met een combinatie van meerdere wedstrijden!

Bij Toto Select selecteer je winst, gelijkspel of verlies (1X2) voor 3 tot 6 wedstrijden met een inzet van minimaal € 1 en maximaal € 22. De quoteringen van de gekozen selecties vermenigvuldig je met elkaar waarna je een totaalquotering krijgt. Dit type Toto Select weddenschap wordt door vele online wedders ook wel combinatieweddenschap genoemd. Doordat je verschillende quoteringen combineert kan de totaalquotering snel hoog oplopen. Bij online bookmakers kun je kiezen om alle mogelijke type weddenschappen te combineren. Van corners tot kaarten en inworpen tot doelpuntenmakers. Vaak zijn deze quoteringen erg gunstig. Als je graag dit type weddenschappen speelt, raden wij jou Bet777 aan. Enerzijds kan je mvoor info over de Bet777 Bonus via onderstaande banner even snel kijken.  Anderzijds profiteer je ook nog eens met de Bet777 ComboMax promotie van een extra gratis combinatieweddenschappen winst tot 50%!

 

Bet777 Wedden Logo
© Bet777

 

Toto Bonussen – Biedt Toto Voetbal Bonussen aan nieuwe en bestaande klanten?

Helaas biedt Toto Voetbal nieuwe klanten geen welkomstbonus. De enige bonussen die Toto aanbiedt is een tijdelijke bonus waarbij je door het inzetten van € 5 kans maakt om € 100 te winnen en een Toto Bonus Actiecode in de periode 15 maart tot 31 maart 2016 voor een 25 euro gratis weddenschap in verband met technische ongemakken. Bij online bookmakers kan je vaak wel van een welkomstbonus genieten. Door de grote concurrentie tussen de bookmakers proberen zij zich te onderscheiden met het aanbieden van zeer aantrekkelijke welkomstbonussen. In ons Bookmaker Bonus overzicht vind je alle informatie terug over de welkomstbonussen die beschikbaar zijn op de wedmarkt. Graag lichten wij er een expliciet uit, namelijk de bonus van Bet90. Deze bookmaker biedt nieuwe klanten uit Nederland een 100% tot € 100 stortingsbonus nadat je je storting eenmaal inzet. Erna zet je je bonusbedrag reeds om in echt geld door je storting- en bonusbedrag 5x in te zetten op odds van 1.80 of hoger binnen 90 dagen.

 

Bet90 Welkomstbonus
© Bet90

 

Toto Mobiel – Voetbal Wedden met de Toto App

Door de opkomst van smartphones en tablets is ook mobiel wedden erg populair geworden. Toto biedt aan de hand van de Toto App de mogelijkheid om Toto Mobiel te wedden op voetbal en sport. Kies je Toto Wedstrijden en plaats je Toto Voorspellingen. Het is goed dat Toto deze mogelijkheid aanbiedt. Als je graag mobiel je weddenschappen plaatst raden wij je aan om onze Mobiel Wedden pagina te bekijken. Niet alleen vind je hier uitleg over alles wat je wenst te weten omtrent Mobiel Wedden maar vind je ook de beste Mobiel Wedden Bonussen terug. Onze persoonlijke favoriet is de Interwetten Mobiel Bonus. Hierbij plaats je een gratis mobiele weddenschap van € 25 zonder risico en aanvullend krijg je ook nog eens een 100% stortingsbonus tot € 100! Dit is slechts één van de vele lucratieve Mobiele Bonussen. Een bewijs dat het loont om verder te kijken dan enkel de Toto Mobiel Wedden App.

 

Interwetten Mobiel Bonus
© Interwetten

Toto Uitslagen en Programma – Bekijk online alle Toto Wedstrijden

Als je benieuwd bent naar het Toto Programma kun je op de website van Toto het wedaanbod bekijken of bij de Toto winkel een Toto formulier halen. Livescores en recente uitslagen vind je helaas niet op de Toto website terug. Wat wij aanraden om live scores te volgen, uitslagen te bekijken en direct de beste quoteringen van verschillende bookmakers in één overzicht te zien is de iBetLive App. Deze Mobiele App is gecreëerd door een andere website gericht op Voetbal Bet en Sport Wedden en kunnen wij door eigen ervaring aanraden. Op die manier heb je altijd de meest recente scores, uitslagen en wedopties bij de hand. Wens je via je desktop op de hoogte te blijven van voetbaluitslagen kun je dit ook altijd doen via de verschillende bookmaker pagina´s.

 

Toto.nl Review – Onze ervaringen en conclusies

In bovenstaand overzicht hebben wij jou nader kennis laten maken met de quoteringen, het wedaanbod, de bonussen, het mobiel aanbod en het Toto Programma en uitslagen. Toto is in eerste instantie voor veel mensen de makkelijkste en toegankelijkste manier op te wedden. Echter na de opkomst van het internet en online bookmakers zijn er vele alternatieven bijgekomen om je weddenschapen bij te plaatsen. Op de WeddenBonus.com Over Ons pagina kun je lezen dat ons doel is om ´´ liefhebbers van wedden op voetbal en sport op een objectieve en transparante manier te voorzien van alle informatie omtrent Bookmakers en Wed Bonussen.´´Met die insteek hebben wij je van bovenstaande informatie voorzien. Graag geven we je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze Beste Bookmakers Nederland sectie voor een overzicht van Bookmakers waarbij wedders uit Nederland hun weddenschap kunnen plaatsen. Mocht je graag bij Toto blijven of gaan spelen is dat natuurlijk ook prima. Het is en blijft een bekende speler op de Nederlandse wedmarkt. We hopen in dat geval dat je meer over Toto geleerd hebt via bovenstaande informatie en wensen we je veel wedplezier!