Met de Bet Builder functie komen de betere bookmakers zoals vaak weer af met een fantastische innovatie. In plaats van normale combinatie weddenschappen die uit verschillende wedstrijden bestaan, kun je nu ook een bet plaatsen met verschillende selecties binnen 1 duel gecombineerd. Het creëren van zo’n unieke weddenschap bij de grote Bookies is eenvoudig genoeg dat zelfs de grootste computer nietsnut zelfs kan wedden met Bet Builder. Hieronder vind je de verschillende bookmakers die een bet builder functie aanbieden (met elk hun eigen naam) met bijgevoegde Bet Builder uitleg.

De verschillende Bet Builder Bookmakers op een rij:

Je bent misschien wel al bekend met veel van onze beste Bet Builder Bookmakers, in Nederland en Belgie heb je een tal van opties. Creëer nu je gepersonaliseerde weddenschappen met de volgende Online Bookmakers:

BookmakerAppBonus
Unibet Bet BuilderUnibet Bonus
BetFIRST Multiway+BetFIRST Bonus
Bet777 Bets on DemandBet777 Bonus
Bwin CreeerBwin Bonus
Ladbrokes #GetAPriceLadbrokes Bonus

Bij deze Bookmakers vind je allemaal Bet Builder opties terug. Let wel op dat veel Bookies kiezen voor een alternatieve naam voor deze promotie. Van Bet777 Bets on Demand tot BetFirst Multiway+. Maak nu je eigen gepersonaliseerde weddenschap door een bet te plaatsen op een populaire markt zoals bijvoorbeeld voetbal. Hierna kan je een unieke combi weddenschap maken naar jou smaak door verschillende opties binnen 1 duel te combineren. Je kan bijvoorbeeld bets mixen met winnaar match, aantal corners, doelpuntenmakers, …, het is allemaal mogelijk! Zodra je de selectie hebt gekozen worden de odds automatisch aangepast.

Unibet Bet Builder


© Unibet

Wat is een Bet Builder Informatie en hoe werkt het?

Zoals je al weet hebben verschillende Betting Sites hun eigen naam voor de Bet Builder optie. Laten we dan even in het algemeen de Bet Builder Informatie bespreken en daarna kunnen we nog dieper ingaan op de nuances tussen de beschikbare bookmakers.

  • Navigeer naar je gewenste pre-match markt bijvoorbeeld Champions League
  • Op sommige Bookmakers kies je de Bet Builder optie, op andere krijg je de optie nadat je een weddenschap kiest
  • Bouw je weddenschap door meer opties te kiezen zoals bijvoorbeeld het aantal doelpunten, corners, kaarten, …,
  • Wanneer je klaar bent met je selecties kan je de odds berekenen die automatisch aangepast worden
  • Je kan meestal tussen 6-12 opties kiezen, dit hangt af van de specifieke Bookmaker

Het is dus heel eenvoudig om gebruik te maken van deze geweldige innovatie! Volg onze uitleg en instructies en begin vandaag nog te wedden met Bet Builder functie! Kijk dus even in onze lijst en kies je favoriete bet sites of je nu in Belgie of Nederland woont.

Waarom zou ik wedden met Bet Builder?

Zoals alles in het leven draait het hier ook om geld. Wedden met Bet Builder opties geeft je meer mogelijkheden om online weddenschappen te plaatsen door middel van personalisatie. Meestal geldt de regel hoe meer bets de bookmaker ontvangt, hoe meer geld ze verdienen. Natuurlijk vergeten ze één belangrijk detail. Jij bent toevallig juist een god in het sport gokken met Bet Builder. Als er één ding is dat een almachtige gokfanatiekeling niet nodig heeft, dan is het toch wel verhoogde odds door middel van combi bets!

Personaliseer en bouw je bets dus vandaag nog en win meer geld aan hogere quoteringen. Als je onze Bet Builder uitleg gelezen hebt dan weet je nu dus hoe precies wat te doen om je bet te bouwen. De Request a bet optie is nu ook veel aanlokkelijker wanneer je niet constant tegen de customer support moet gaan zeuren om je persoonlijke weddenschap aan te vragen. Die mensen zijn net zo blij als ons nu ze één ding van hun dagelijkse dosis van klaagzang kunnen schrappen. Hoera voor de technologie! Begin dus je nieuwe avontuur en ga via onze Bookmaker lijst je eigen weddenschappen aanmaken.

Creeer Weddenschappen bij Bwin


© Bwin

Algemene voorwaarden van de meeste Bet Builder Bookmakers

De meeste Bookmakers volgen ongeveer dezelfde lijn in kwestie van Bet Builder Algemene voorwaarden. Live wedden is momenteel nergens beschikbaar, hoewel dit in de toekomst waarschijnlijk ook nog een extra optie zal worden. Er is altijd een cap op het aantal bets die je kan plaatsen in een enkele Bet Builder weddenschap. Meestal ligt dit ergens tussen de 6 en de 12. Ook al kies je het maximum aantal weddenschappen op deze functie, het wordt beschouwd als één enkele grote bet. Moest toevallig één van je gekozen bets niet geldig zijn na afloop van de wedstrijd, dan is de gehele bet ook ongeldig. Tot slot is de cash out optie niet beschikbaar op Bet Builder Gokken, en andere wedstrijd promoties zoals cash back bij bepaalde individuele bets tellen meestal ook niet mee. Bouw je bet vandaag nog!