Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Betcity Bonus

Betcity Bonus

Gratis weddenschap
PopulairAanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 50
Percentage
500%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
1 x storting van minimaal 20 euro
Min. quotering
1.50
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.8
Na een uitgebreide analyse van het Betcity product, raden we Nederlanders aan om te kiezen voor een andere bookmaker uit de beste bookmakers Nederland .

Bonus details

Bij deze bookmaker hebben ze een mooie BetCity Bonus voor sportliefhebbers. Bij een minimale storting van 20 euro krijg je 50 euro aan free bets cadeau. Dit verdeelt in 5 free bets van 10 euro die in te zetten zijn op de volgende evenementen:

  • 10eu voor BetBuilders
  • 10eu voor live weddenschappen
  • 10eu voor pre-match weddenschappen
  • 10eu voor tennis weddenschappen
  • 10eu in te zetten naar eigen keuze
Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je minimaal 24 jaar zijn. De BetCity freebets zijn 30 dagen geldig na het storten. Enkel de nettowinst wordt uitgekeerd bij inzetten met een free bet. Stel je plaatst een free bet van 10 euro met een odd van 2.50 en deze wedstrijd is juist, dan krijg je dus 15 euro terug van de free bet aangezien het ingezette bedrag niet uitgekeerd wordt. Het is wel noodzakelijk bij het plaatsen van deze welkomstbonus om het vakje “free bet” te selecteren bij de weddenschap.

Wij zijn erg te spreken over deze BetCity bonus, voor de sportliefhebber is het de ideale bonus. BetCity staat bekend om het grote aanbod in sportweddenschappen met bovengemiddelde odds voor de Nederlandse markt. Bij deze bookmaker is het mogelijk om op 26 verschillende sporten in te zetten. Een BetCity bonus code of promotiecode is niet nodig, alles gebeurt automatisch. Naast de sport bonus is er ook een BetCity casino bonus en er zijn wekelijks grote odds boosts te vinden voor nieuwe klanten. Door op onze link te klikken kun je gemakkelijk bij deze BetCity bonussen komen. Op deze pagina vertellen wij jou alles over BetCity en de bonussen.

Wil je toch liever een andere welkomstbonus? Betcity heeft ook een actie waarbij je, na een storting van 20 euro of meer, 1 euro kunt inzetten op een verhoogde odd van 100x je inzet. 

Voordelen & nadelen

  • Bonus direct beschikbaar na storting
  • 26 verschillende sporten om een weddenschap te plaatsen
  • Bovengemiddelde odds
  • 30 dagen de tijd om de bonus te voltooien
  • Slechts voor spelers vanaf 24 jaar

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na eerste storting

Geldig t/m:

27-06-2023

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Na het storten van een bedrag van 20 euro of meer en het claimen van de BetCity  bonus is het heel simpel, de 5x 10eu aan free bets staan gelijk voor je klaar. De free bets dienen in 1 keer ingezet te worden.

De free bets moeten binnen 30 dagen ingezet worden en je moet minimaal 24 jaar zijn om in aanmerking te komen voor de bonus. Om de welkomstbonusweddenschap te zetten moet je wel het vakje “free bet” selecteren om dus gebruik te maken van de bonus. Bij de freebet telt enkel het gewonnen nettobedrag, stel je voor je plaats een free bet van 10eu met een odd van 2.50 en deze weddenschap is juist, dan krijg je 15 euro terug van de freebet. Dus alleen het gewonnen bedrag van de weddenschap wordt uitgekeerd en niet het inzetbedrag erbij.

Voorbeeld

Stel je voldoet aan alle BetCity Bonus voorwaarden om in aanmerking te komen voor de welkomstbonus en je stort bijvoorbeeld 20 euro, dan ontvang je free bets van 5x 10 euro. De 10 euro kan je volledig inzetten op de voorgeschreven evenementen en in 1x. Win je, dan krijg je de volledige winst netto uitgekeerd, verlies je? Dan kun je nog 4x proberen!

Conclusie

Als je het nieuws een beetje volgt dan weet je dat BetCity sinds 1 oktober 2021 over een licentie in Nederland beschikt. Zij kunnen dus naast een handvol andere bedrijven legaal sportweddenschappen aanbieden in Nederland. BIj BetCity is het mogelijk om op 26 verschillende sporten in te zetten met bovengemiddelde odds voor de Nederlandse markt. Buiten het sportsbook hebben ze ook vele slots van grote aanbieder en hebben ze eigen Nederlandse roulette en blackjack tafels.

De Betcity bonus is een leuke manier om eens kennis te maken met een gloednieuwe site. Zij zijn één van de allereerste die in Nederland over een licentie beschikken met een groot sportsbook aanbod met hele goede odds voor de Nederlandse markt. De bonus is ook zeer goed, makkelijk te begrijpen en het is ook zeer gemakkelijk om de bonus af te ronden binnen 30 dagen. Wil je buiten een snelle freebet ook meer diepgaande informatie over die nieuw bedrijf lezen? Ga dan ook eens naar onze BetCity Review, waar je meteen alle details die je maar weten wil kan vinden. Of klik op de knop bovenaan en ontdek meteen de Betcity free bet zelf.

BetCity promoties

Promoties

Nieuws 🚨

Spanje – Italië in halve finale Nations League: odds & promoties
FA Cup finale: gokken op derby tussen Man City en Man United