Betcity Bonus

Betcity Bonus

Gratis weddenschap
PopulairAanbevolen
Max. bonus
€ 50
Percentage
100%
Min. storting
€ 20
Rondspeelvoorwaarden
1 x storting van minimaal 20 euro tot maximaal 50 euro
Min. quotering
1.01
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.7
Registreer

Betcity Bonus details

Bij BetCity hebben ze een mooie welkomstbonus voor sportliefhebbers. Bij een minimale storting van 20 euro krijg je een free bet van hetzelfde bedrag als je gestort hebt tot een maximale bonus van 50 euro. Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je minimaal 24 jaar zijn. Stel je voor je hebt 50 euro gestort, dan kan je direct na het storten gebruik maken van deze free bet.

De freebet is 30 dagen geldig na het storten, voor de free bet zijn geen competitie of soorten weddenschappen uitgesloten. Je bent vrij om te kiezen hoe jij zelf te bonus wilt indelen, wel is het zo dat enkel de nettowinst uitgekeerd wordt bij de free bet. Stel je plaatst een free bet van 50 euro met een odd van 2 en deze wedstrijd is juist, dan krijg je dus 50 euro terug van de free bet aangezien het ingezette bedrag niet uitgekeerd wordt. Het is wel noodzakelijk bij het plaatsen van deze welkomstbonus om het vakje “free bet” te selecteren bij de weddenschap.

Wij zijn erg te spreken over deze BetCity welkomstbonus, voor de sportliefhebber is het de ideale bonus. BetCity staat bekend om het grote aanbod in sportweddenschappen met bovengemiddelde odds voor de Nederlandse markt. Bij deze bookmaker is het mogelijk om op 26 verschillende sporten in te zetten. Een BetCity bonus code of promotiecode is niet nodig, alles gebeurt automatisch. Naast de sport bonus is er ook een BetCity casino bonus en er zijn wekelijks grote odds boosts te vinden voor nieuwe klanten. Door op onze link te klikken kun je gemakkelijk bij deze BetCity bonussen komen. Op deze pagina vertellen wij jou alles over BetCity en de bonussen.

Voordelen & nadelen

  • Bonus direct beschikbaar na storting
  • 26 verschillende sporten om een weddenschap te plaatsen
  • Bovengemiddelde odds
  • 30 dagen de tijd om de bonus te voltooien
  • Slechts voor spelers vanaf 24 jaar

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na eerste storting

Geldig t/m:

01-01-2026

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Na het storten van een bedrag tussen de 20 en 50 euro en het claimen van de bonus is het heel simpel om de bonus te klaren. Voor de free bet zijn er namelijk geen restricties in soorten bets die je moet doen, je kunt dus op alle competities inzetten met elke mogelijkheid. Wel dient de free bet in 1 keer gezet te worden, dit kan op single wedstrijden of op een combinatie.

De bonus moet binnen 30 dagen voltooid worden en je moet minimaal 24 jaar zijn om in aanmerking te komen voor de bonus. Om de welkomstbonusweddenschap te zetten moet je wel het vakje “free bet” selecteren om dus gebruik te maken van de bonus. Bij de freebet telt enkel het gewonnen nettobedrag, stel je voor je plaats een free bet met een odd van 2.00 en deze weddenschap is juist, dan krijg je 25 euro terug van de freebet. Dus alleen het gewonnen bedrag van de weddenschap wordt uitgekeerd en niet het inzetbedrag erbij.

Voorbeeld

Stel je voldoet aan alle eisen om in aanmerking te komen voor de welkomstbonus en je stort bijvoorbeeld 50 euro. Dan ontvang je een free bet van 50 euro, stel je zet deze bet op een wedstrijd met een odd van 2 en je wint deze wedstrijd dan heb je al 100 euro op je account staan! Naast de free bet heb je ook wekelijkse odds boost voor nieuwe spelers.

Conclusie

Als je het nieuws een beetje volgt dan weet je dat BetCity sinds 1 oktober 2021 over een licentie in Nederland beschikt. Zij kunnen dus naast een handvol andere bedrijven legaal sportweddenschappen aanbieden in Nederland. BIj BetCity is het mogelijk om op 26 verschillende sporten in te zetten met bovengemiddelde odds voor de Nederlandse markt. Buiten het sportsbook hebben ze ook vele slots van grote aanbieder en hebben ze eigen Nederlandse roulette en blackjack tafels.

De Betcity welkomstbonus is een leuke manier om eens kennis te maken met een gloednieuwe site. Zij zijn één van de allereerste die in Nederland over een licentie beschikken met een groot sportsbook aanbod met hele goede odds voor de Nederlandse markt. De bonus is ook zeer goed, makkelijk te begrijpen en het is ook zeer gemakkelijk om de bonus af te ronden binnen 30 dagen. Wil je buiten een snelle freebet ook meer diepgaande informatie over die nieuw bedrijf lezen? Ga dan ook eens naar onze BetCity Review, waar je meteen alle details die je maar weten wil kan vinden. Of klik op de knop bovenaan en ontdek meteen de Betcity free bet zelf.

BetCity promoties

Promoties

BetCity 50 EUR gratis weddenschap
Eindigt over
Odd boost van @50.00 als PSG wint tegen Montpellier!
Eindigt over

Nieuws 🚨

Match of the week BetCity: Manchester City - Arsenal!
25% Profit Boost: bij BetCity op wedden op NHL