Betcity Bonus

Betcity Bonus

Gratis weddenschap
Maximum bonusbedrag
€ 20
Percentage
100%
Min. storting
€ 20
Rondspeelvoorwaarden
1 x storting
Min. quotering
1.01
Rating
9.0
Registreer

Betcity Bonus details️

Bij BetCity kreeg je als BetCity bonus in plaats van een traditionele welkomstbonus iets anders. Je ontvangt bovenop je eerste storting een free bet ter waarde van 20 euro. Je hoeft hiervoor ook hetzelfde bedrag te storten. Let wel op dat je enkel de winst kan ontvangen en dus niet de stake ook. In totaal heb je 30 dagen de tijd om deze gratis weddenschap in te zetten. Een BetCity Bonus Code is niet nodig, alles gebeurt automatisch.

Voordelen & nadelen

  • Gratis weddenschap
  • Makkelijk in te zetten
  • Klein bedrag

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na eerste storting

Geldig t/m:

01-01-2026

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Heel makkelijk dus, gewoon 20 euro storten op BetCity en je krijgt een gratis weddenschap nadat je deze hebt geclaimed in je account. Let op dat je in Nederland eerst je account wel moet verifieren vooraleer je mag gaan spelen. Hierna mag je dus zonder enige voorwaarden deze free bet benutten, hoewel je enkel de winst mag behouden uit deze bet.

Voorbeeld

Stort 20 euro voor je eerste storting, en dan ga je even snel deze promo claimen. Je krijgt nu een gratis weddenschap die je in één keer kan gebruiken voor een 20 euro weddenschap. Je krijgt de winst enkel, dus niet de stake.

Conclusie

Dit 20 euro gratis weddenschap bedrag is dus een leuke manier om eens kennis te maken met een gloednieuwe site. Zij zijn één van de allereerste die in Nederland over een licentie beschikken zonder Toto erbij te rekenen. BetCity, en ook de BetCity Bonus lijkt tot dusver een geweldig product, en wij klagen hier zeker niet over.

Nieuws 🚨

Manchester City - Chelsea in de Premier League op zaterdag
Wedden op Ajax - FC Utrecht op zondagmiddag