Betcity Bonus

Betcity Bonus

Gratis weddenschap
Max. bonus
€ 50
Percentage
100%
Min. storting
€ 20
Rondspeelvoorwaarden
1 x storting
Min. quotering
1.01
Rating
9.0
Registreer

Betcity Bonus details

Bij BetCity krijg je als BetCity bonus in plaats van een traditionele stortingsbonus iets anders, namelijk, je ontvangt bovenop je eerste storting een free bet. Bij een storting van 20 tot 50eu ontvang je een 20eu free bet, bij stortingen van 50eu of meer een 50eu freebet. 

De free bet staat direct voor je klaar zonder dat je iets hoeft in te zetten. Let wel op dat je enkel de winst kan ontvangen bij het plaatsen van de free bet, en dus niet de stake ook. Bovendien is deze bonus slechts voor spelers die de leeftijd van 24 jaar bereikt hebben. In totaal heb je 30 dagen de tijd om deze gratis weddenschap in te zetten. Een BetCity Bonus Code is niet nodig, alles gebeurt automatisch. Meer lezen over deze bookie doe je in ons Betcity review.

Voordelen & nadelen

  • Gratis weddenschap
  • Makkelijk in te zetten
  • Slechts voor spelers vanaf 24 jaar

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na eerste storting

Geldig t/m:

01-01-2026

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Heel makkelijk dus, gewoon 20 euro of meer storten op BetCity en je krijgt een gratis weddenschap nadat je deze hebt geclaimed in je account. Let op dat je in Nederland ouder dan 24 jaar moet zijn om bij hen te mogen inzetten! Je zal dus eerst je account wel moet verifieren, vooraleer je mag gaan spelen. Hierna mag je dus zonder enige voorwaarden deze prima bookmakers bonus benutten, hoewel je enkel de winst mag behouden uit deze bet.

Voorbeeld

Stort 20 euro of meer voor je eerste storting, en dan ga je even snel deze promo claimen. Je krijgt nu een gratis weddenschap die je in één keer kan gebruiken. Je krijgt de winst enkel, dus niet de stake.

Conclusie

De gratis weddenschap bonus is een leuke manier om eens kennis te maken met een gloednieuwe site. Zij zijn één van de allereerste die in Nederland over een licentie beschikken zonder Toto erbij te rekenen. BetCity, en ook de BetCity Bonus lijkt tot dusver een geweldig product, en wij klagen hier zeker niet over.

Nieuws 🚨

Wedden op de Europa League finale
Wie wordt er kampioen van de Eredivisie?