Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Bij BetCity kun je als nieuwe speler erg lekker binnenkomen door de BetCity Odds Boost. Als je bij BetCity aanmeldt als nieuwe speler kun je gebruik maken van één verhoogde quotering van 50x of 100x keer je inzet. Je kunt met € 1 euro een weddenschap plaatsen die behoren tot de BetCity Odds Boost, vaak zijn dit wedstrijden met een hele lage quotering en weddenschappen die meestal goed zijn. Het mooie van de BetCity Odds Boost is dat het allemaal super makkelijk is en er geen addertjes onder het gras zitten. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van alle huidige BetCity Odds Boost van deze Nederlandse bookmaker.

Opgelet

Omwille van recente ervaringen met het Betcity product, gaat onze voorkeur uit naar andere bookmakers. Kies op onze odds boost pagina jouw alternatief!

Hoe plaats ik een weddenschap op de BetCity Odds Boost?

Je kunt bij ons op de knop klikken en een account maken bij BetCity, nadat dit gedaan is kun je direct je BetCity Odds Boost claimen. De weddenschappen die beschikbaar zijn, hebben vaak een lage quotering, dus een grote kans dat de weddenschap goed zal zijn. Er zijn BetCity Odds Boost voor verschillende sporten en evenementen, zo zijn er speciale BetCity Odds Boost voor het WK 2022, de grootste voetbalcompetities, wedstrijden van de Formule 1 en voor Darts competities. Je kunt dus gemakkelijk deze BetCity Odds Boost claimen en er zitten geen kleine lettertjes aan deze promotie verbonden. Alle voorwaarden van de BetCity Odds Boost kun je hieronder nog eens lezen.

  • Meld je via onze knop aan bij BetCity als nieuwe speler
  • Maak een storting bij BetCity van minimaal 20 euro met iDeal of Creditcard
  • Ga vervolgens op de website van BetCity naar “Promoties” bovenin het scherm en klik op Sportpromoties
  • Bekijk de verschillende BetCity Odds Boost en kies er één uit die jij interessant vindt.
  • Als je een BetCity Odds Boost hebt gevonden die jij aantrekkelijk vindt plaats dan een weddenschap van 1 euro op deze aanbieding en wie weet win jij 50x of 100x je inzet!
  • Als de weddenschap succesvol voltooid is, dan staat het bedrag in je wallet. Je moet wel eerst totaal 1 keer 20 euro hebben ingezet op een reguliere wedstrijd voordat je alles kan laten uitbetalen.

Liever een andere BetCity welkomstbonus?

De bovenstaande promotie van BetCity is enkel voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar of ouder. Je kunt dus voor de BetCity Odds Boost kiezen, maar er is ook een andere BetCity welkomstbonus waar je uit kunt kiezen. Als je een transfertje maakt naar BetCity kun je ook kiezen van een verdubbeling van je storting tot maximaal 50 euro. Je krijgt een welkomstbonus in de vorm van een free bet, je kunt deze free bet in ze geheel één keer inzetten en er zijn geen minimale quoteringen aan verbonden. Wel heb je maar 30 dagen om de bonus af te ronden. Stel je zet deze 50 euro weddenschap op een wedstrijd met een quotering van 2.00 en deze weddenschap is juist, dan krijg je enkel het nettobedrag uitgekeerd. Het nettobedrag is de totale winst van je weddenschap min de waarde van de free bet.

FAQ BetCity Odds Boost

Wat is de maximale inzet voor de BetCity Odds Boost?

Nadat je de BetCity Odds Boost hebt geclaimd kun je maximaal 1 euro inzetten op de geselecteerde Odds Boost.

Kunnen bestaande spelers ook de BetCity Odds Boost claimen?

Nee de BetCity Odds Boost is alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Kun je na het winnen van de BetCity Odds Boost direct uit laten betalen?

Voordat je kunt laten uitbetalen dien je eerst 20 euro (het minimale stortbedrag) in te hebben gezet, hiervoor zijn geen minimal quoteringen.

Wat is de minimale storting voor de BetCity Odds Boost?

De minimale storting bedraagt 20 euro om de BetCity Odds Boost te claimen.

Betcity Odds Boost van de maand

Betcity heeft meerdere odds boosts per week waarvan de beste je kunt vinden in ons bovenstaande overzicht. Elke maand pikken we 1 van deze odds boost eruit om extra in de kijker te zetten. Dit omdat de odds boost bijvoorbeeld uitzonderlijk makkelijk te winnen is of het evenement simpelweg de moeite waard is. Wedden kan attractief zijn qua potentiële winst maar natuurlijk bovenal ook gewoon leuk!

Mei 2023: Sevilla – AS Roma (Europa League) – verloopt 31/5/23 21.00h

In mei worden tal van nationale competities definitief beslist en wordt internationaal duidelijk wie de finales gaan spelen. Op de valreep van de maand mei staat ook nog een van de finales gepland, namelijk de Europa League finale. Dit toernooi, dat al veelvuldig de prooi was van Sevilla, kent mogelijk alweer Sevilla als winnaar. Zij nemen het op tegen het AS Roma van Jose Mourinho, dat vorig jaar te sterk was voor Feyenoord in de Conference League finale. Kortom, 2 toernooiploegen die weten wat winnen is. Wie denk jij dat wint: Ongeacht wie je kiest, de quotering voor eindwinst van deze ploeg is 100.00!

Juni 2023: Nederland – Kroatie (Nations League) – verloopt 14/6/23 20.45h
De odds boost die wij deze maand in de kijker zetten is de odds boost voor het duel Nederland tegen Kroatie. Bij een winst van het Nederlands elftal in reguliere speeltijd ontvang je een quotering van 100.00! Dit is zeker hoger dan de reguliere quotering en een winst is ook zeker een mogelijkheid. Oranje moet dit doen zonder de geblesseerde De Ligt en met een vorm zijnde Malen. De Kroaten mogen echter niet onderschat worden, op verschillende recente toernooien hebben ze het ver weten te schoppen en met Luka Modric hebben ze een absolute topper in de gelederen. Naar onze mening een 50/50 wedstrijd waarbij het de odds boost is die value aan je weddenschap geeft.