Bij BetCity kun je als nieuwe speler erg lekker binnenkomen door de BetCity Odds Boost. Als je bij BetCity aanmeldt als nieuwe speler kun je gebruik maken van één verhoogde quotering van 50x of 100x keer je inzet. Je kunt met € 1 euro een weddenschap plaatsen die behoren tot de BetCity Odds Boost, vaak zijn dit wedstrijden met een hele lage quotering en weddenschappen die meestal goed zijn. Het mooie van de BetCity Odds Boost is dat het allemaal super makkelijk is en er geen addertjes onder het gras zitten. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van alle huidige BetCity Odds Boost van deze Nederlandse bookmaker.

BetCity Odds Boost

BetCity Odds Boost 🚀

Odd boost van @100.00 als Oranje ten koste van Argentinië naar de halve finale gaat!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 bij winst Marokko tegen spanje
Eindigt over
Odd boost van @50.00 als Nederland de Verenigde Staten verslaat op het WK!
Eindigt over
Odd boost van @9.00 als Musiala een goal scoort en een assist geeft tegen Costa Rica!
Eindigt over
Odd boost van @3.75 als Gavi of Pedri een assist geeft!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 als Duitsland 3 punten pakt tegen Costa Rica!
Eindigt over
Speel bewust 18+

Hoe plaats ik een weddenschap op de BetCity Odds Boost?

Je kunt bij ons op de knop klikken en een account maken bij BetCity, nadat dit gedaan is kun je direct je BetCity Odds Boost claimen. De weddenschappen die beschikbaar zijn, hebben vaak een lage quotering, dus een grote kans dat de weddenschap goed zal zijn. Er zijn BetCity Odds Boost voor verschillende sporten en evenementen, zo zijn er speciale BetCity Odds Boost voor het WK 2022, de grootste voetbalcompetities, wedstrijden van de Formule 1 en voor Darts competities. Je kunt dus gemakkelijk deze BetCity Odds Boost claimen en er zitten geen kleine lettertjes aan deze promotie verbonden. Alle voorwaarden van de BetCity Odds Boost kun je hieronder nog eens lezen.

  • Meld je via onze knop aan bij BetCity als nieuwe speler
  • Maak een storting bij BetCity van minimaal 20 euro met iDeal of Creditcard
  • Ga vervolgens op de website van BetCity naar “Promoties” bovenin het scherm en klik op Sportpromoties
  • Bekijk de verschillende BetCity Odds Boost en kies er één uit die jij interessant vindt.
  • Als je een BetCity Odds Boost hebt gevonden die jij aantrekkelijk vindt plaats dan een weddenschap van 1 euro op deze aanbieding en wie weet win jij 50x of 100x je inzet!
  • Als de weddenschap succesvol voltooid is, dan staat het bedrag in je wallet. Je moet wel eerst totaal 1 keer 20 euro hebben ingezet op een reguliere wedstrijd voordat je alles kan laten uitbetalen.
BetCity aanmelden Djokovic odd boost

Liever een andere BetCity welkomstbonus?

De bovenstaande promotie van BetCity is enkel voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar of ouder. Je kunt dus voor de BetCity Odds Boost kiezen, maar er is ook een andere BetCity welkomstbonus waar je uit kunt kiezen. Als je een transfertje maakt naar BetCity kun je ook kiezen van een verdubbeling van je storting tot maximaal 50 euro. Je krijgt een welkomstbonus in de vorm van een free bet, je kunt deze free bet in ze geheel één keer inzetten en er zijn geen minimale quoteringen aan verbonden. Wel heb je maar 30 dagen om de bonus af te ronden. Stel je zet deze 50 euro weddenschap op een wedstrijd met een quotering van 2.00 en deze weddenschap is juist, dan krijg je enkel het nettobedrag uitgekeerd. Het nettobedrag is de totale winst van je weddenschap min de waarde van de free bet.