Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Circus Bonus

Circus Bonus

Gratis weddenschap
Aanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 250
Percentage
100%
Min. storting
€ 20
Rondspeelvoorwaarden
Ontvang 10eu Circus free bet voor elke 20eu inzet.
Min. quotering
1.60
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.8
Registreer

Bonus details

Circus biedt nieuwe klanten, woonachtig in Nederland, van 24 jaar of ouder, de keuze uit 2 verschillende sportweddenschappen welkomstbonussen. Beide bonussen zijn verkrijgbaar zonder dat je een Circus promotiecode hoeft in te voeren. Ook is de actie vooralsnog onbeperkt geldig. Wel dien je jouw verkregen free bets binnen 7 dagen in te zetten, daarna verlopen ze. Je kan je hier aanmelden bij Circus of via de Circus review. Meer details over de verschillende welkomstbonussen vind je hieronder.

1. Circus Free Bets: stort 20 euro of meer op jouw nieuwe Circus account en je kan direct beginnen met het vrijspelen van jouw free bets, tot maximaal 250 euro. Je krijgt je free bets door met echt geld een weddenschap(pen) op odds van 1.60 of hoger te plaatsen. Voor elke 20 euro aan inzet speel je 10 euro aan free bets vrij, zo kun je dus maar liefst 25 free bets ter waarde van 10 euro verdienen. Je hebt ongelimiteerd de tijd om je free bets vrij te spelen en na ontvangst zijn ze 7 dagen geldig, vrij inzetbaar en alle winst uit je inzet is cash geld voor jou.

2. Circus Super Odds: stort 10 euro of meer en profiteer eenmalig van een verhoogde odd van 50.00 op een duel uit de Circus Super Odds lijst. Je kunt maximaal 1 euro inzetten op een super odds duel en de eventueel gemaakte winst is cash geld. Zo maak je dus direct kans op 50 euro.

Als alternatief op de sportweddenschappen is er ook nog een 250 euro Circus stortingsbonus voor het online casino beschikbaar. Met deze acties kunnen we gerust stellen dat het bonus aanbod van Circus van een hoog niveau is vergeleken met de meeste andere betting sites Nederland!

Voordelen & nadelen

  • Keuze uit 2 welkomstbonussen
  • Hoog maximum bonusbedrag
  • Geen tijdslimiet aan vrijspelen
  • Eerste storting kan enkel met iDeal

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen na ontvangst bonus

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Let op! Voor spelers woonachtig in België is er helaas geen Circus bonus beschikbaar, aanmelden kan wel gewoon via hier of de Circus review pagina.

Allereerst gaan we in op de free bets bonus. Je dient om te beginnen een storting te maken van minimaal 20 euro, vervolgens kun je direct beginnen met het vrijspelen van jouw Circus free bets. Het maximale bedrag aan free bets die je kan verdienen is 250 euro, afhankelijk van de waarde van je storting. Hieronder een korte uitleg.

  • Stort je 20 euro? Dan kan je maximaal 2 free bets van 10 euro winnen
  • Stort je 250 euro? Dan kan je maximaal 25 free bets van 10 euro winnen
  • Stort je meer dan 250 euro? Ook dan win je maximaal 25 free bets van 10 euro

Je dient vervolgens eerst weddenschap(pen) met echt geld te plaatsen, voordat je de free bets ontvangt. Voor elke 20 euro inzet op odds van 1.60 of hoger, speel je 10 euro aan free bets vrij. Je hoeft je free bets niet in 1 weddenschap vrij te spelen en er is geen tijdslimiet aan verbonden. Je kunt meerdere free bets in 1 weddenschap vrijspelen. Ook zijn er geen inzet beperkingen wat betreft sporten of markten. Houd er wel rekening mee dat bij combinatieweddenschappen elke afzonderlijke odd ook minimaal 1.60 dient te zijn, ook is de Cash Out functie niet beschikbaar bij free bets die zijn verkregen uit de welkomstbonus.

Je free bets kun je vervolgens op elke odd naar keuze inzetten. Doe dit binnen 7 dagen na ontvangst, want daarna verlopen je free bets. De winst uit je free bets wordt uitgekeerd in cash geld en is dus direct van jou, de inzet van de free bet zelf krijg je niet terug.

De super odds actie gaat ietwat simpeler in zijn werk. Stort 10 euro of meer en ga naar de super odds sectie. Je kiest een weddenschap uit de lijst die een verhoogde quotering van 10.00 heeft. Je kunt vervolgens maximaal 5 euro op deze verhoogde odd inzetten. Bij een winnende weddenschap krijg je je inzet en winst direct uitgekeerd in echt geld. Je kunt beide acties helaas niet combineren, dus je zult er 1 moeten kiezen.

Tips

Je dient bij Circus altijd een eerste storting met iDeal te maken. Ook kun je wedden op alle sporten, markten en weddenschappen types naar keuze. Hou er wel rekening mee dat er een minimum odd van 1.60 geldt voor het vrijspelen van je free bets, deze minimum odd geldt per selectie, een combinatie weddenschap van bijvoorbeeld 1.50 en 1.40 gecombineerd is niet geldig. Ten slotte is het vermeldenswaard dat je geen live cash-out kunt doen voor een weddenschap geplaatst met een freebet die voortgekomen is uit de welkomstbonus.

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van 50 euro en selecteert de free bets actie, dan staat er na je storting 50 euro aan free bets klaar. Je plaatst nu een weddenschap van 25 euro op een odd van 1.70, In dat geval is 1 free bet van 10 euro vrijgespeeld. Voor elke 20 euro aan inzet krijg je namelijk 1 free bet van 10 euro. Erna staan nog 40 euro aan free bets voor je klaar, je dient opnieuw 20 euro of meer in te zetten om een volgende free bet vrij te spelen. Je kunt gelijk je vrijgespeelde free bets benutten, je doet dit door binnen 7 dagen na ontvangst op je wedformulier de free bet te selecteren. Je kunt op elke sport en weddenschap naar keuze spelen, zonder dat er een minimum odd geldt. Stel je speelt 10 euro op een odd van 1.40 en wint, dan ontvang je 4 euro, de inzet van de free bet krijg je namelijk niet terug. Een live cash-out met de free bet is niet mogelijk.

Conclusie

Het is zeer schappelijk van Circus om een Circus bonus in 2 vormen aan te bieden. Met name de super odds actie gaat gemakkelijk en snel in zijn werk, deze is met een maximale winst van 50 euro wel wat beperkt. De free bets bonus kost iets meer tijd om uit te spelen maar is met 250 euro de hoogste in haar soort in de sportweddenschappen sector. We zijn dan ook zeer te spreken over het Circus welkomstbonus aanbod!

Circus promoties

Promoties

Nederland - Oostenrijk: Kies jouw winnaar @100.00! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Wekelijks: Wed € 20(+) op 1.60(+) odd van 'Match of the week' en krijg € 10 free bet!
Eindigt over

Nieuws 🚨

Voorspelling: België - Slowakije EK 2024
Wie wint Canada Grand Prix 2024