Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Ben jij de meester van de voorspellingen en ben je klaar om dat aan het grote publiek te tonen en ook nog eens een dikke prijs te winnen? Dan is het tijd om aan te tonen dat jij dé betting kampioen bent. Dat doe je bij Circus.nl. Speel tegen andere spelers met bets op onder meer voetbal, tennis, darts en bijvoorbeeld basketbal. Hoe hoger de odds bij jouw winnende weddenschap, hoe hoger je in het klassement komt te staan en hoe meer je kunt winnen! Vanaf nu zijn er dus eindelijk ook toernooien bij de beste bookmakers Nederland en Circus is de eerste.

Hoe werken de sportsbetting toernooien van Circus

De opzet van de Circus sportsbetting toernooien is vrij eenvoudig. Binnen een bepaalde periode (meestal een week) dien je zoveel mogelijk weddenschappen met zo hoog mogelijke odds goed te voorspellen. Hoe hoger de odd is hoe meer punten je krijgt voor deze weddenschap. Wanneer een toernooi afgelopen is, wordt de eindstand opgemaakt en verdelen de tien beste voorspellers met de hoogste odds de prijzen. Je kunt zowel cash als coins winnen. Je coins kun je inruilen in de Circus Club . 

Er zijn twee verschillende toernooien. Bij het eerste sportsbetting toernooi draait het alleen om de hoogste odds. De odds zijn gelijk aan het aantal punten dat je kunt verdienen. Het tweede type is op basis van je inzet vermenigvuldigt met je odds * het aantal selecties op je wedbriefje. Door je in te schrijven voor een toernooi zet Circus je weddenschappen om in punten. Door het plaatsen van weddenschappen met hogere odds pak je meer punten en als je bets juist voorspeld zijn stijg je in het klassement. De speler met het meeste aantal punten pakt de hoogste prijs. Circus is dus niet alleen een van de weinige iDeal bookmakers met een loyaltyprogramma, maar organiseert ook als eerste sportsbetting toernooien.

Circus Sportsbetting toernooein
©Circus

Voorwaarden

Circus houdt het makkelijk wat betreft de voorwaarden. De deelnemende sporten voor het toernooi zijn voetbal, tennis, basketbal en darts. Wel tellen alleen weddenschappen vanaf € 5,00 voor het toernooi en dienen je odds minimaal 1.30 te zijn. Buiten het meedoen in het toernooi, krijg je ook gewoon je winst bij de weddenschappen. Een toernooi begint op een bepaalde dag om 00.00 uur en op de laatste dag dient je weddenschap afgehandeld te zijn voor 23.59 uur. De exacte data worden aangegeven op de toernooi pagina. 

De top tien beste voorspellers die zich hebben ingeschreven voor het toernooi vallen in de prijzen. De punten staan gelijk aan de odds. Een odd van 4.20 staat voor 4,20 punten. Bij elk toernooi worden de prijzen op voorhand aangekondigd. Dit kunnen zowel cash prijzen als coins voor het loyalty programma zijn. Elke speler die deelneemt aan het Circus sportsbetting toernooi dient op de dag dat het toernooi begint 24 jaar of ouder te zijn.

Zo doe je in drie stappen mee aan het sportsbetting toernooi

Meestervoorspeller worden doe je niet zomaar. Toch is het niet moeilijk om mee te doen aan het Circus sportsbetting toernooi. We hebben het in drie simpele stappen voor je uitgelegd.

Stap 1: Schrijf je in voor het toernooi naar keuze en zorg eigenlijk dat je je al inschrijft voor het toernooi begint. 

Stap 2: Kies een weddenschap met een zo hoog mogelijke odd. Plaats je bet en win zoveel mogelijk punten afhankelijk van je inzet en de hoogte van je odd.

Stap 3: Door meer bets met hogere odds af te sluiten pak je zo veel mogelijk punten en klim je op het leaderboard. Sta jij aan het einde van de week bovenaan? Dan win je de hoofdprijs!

Conclusie

Er zijn al een hoop casino’s die toernooien aanbieden. Dit zijn dan vaak slots toernooien waarbij je punten moet verdienen door zoveel mogelijk op een bepaald slot te spelen. Circus is één van de eerste bookmakers dat ook sports betting toernooien organiseert. De Circus sportsbetting toernooien vormen een leuke promotie waarbij je naast je gewone weddenschap nog een extra winst kunt verdienen. Je pakt niet alleen je winst uit je weddenschap, maar als jij echt de meestervoorspeller van de week bent en zoveel mogelijk punten pakt, win je ook nog eens een mooi cash bedrag of punten in de VIP club. Of je er heel rijk van wordt is nog maar de vraag, want dat hangt af van het toernooi zelf. Het is in ieder geval een hartstikke spannende Circus bonus en een leuk extraatje als je in de top tien weet te komen.