Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Het doel van WeddenBonus.com is om liefhebbers van wedden op voetbal en sport op een objectieve en transparante manier te voorzien van alle informatie omtrent Bookmakers en Wed Bonussen. Het maakt hierbij niet uit of je nieuw bent met sportwedden of dat je al goed bekend bent met de wedmarkt. Wij zijn graag het centrale punt waar jij al jou benodigde informatie terugvindt voor zowel de Nederlandse als Belgische wedmarkt. Graag informeren wij jou welke onderwerpen je op onze website kunt terugvinden. Zie jij graag een aanvullend onderwerp op onze website of heb jij een vraag. Via onze contactpagina kun je ons altijd bereiken.

Ons team

Voordat we je gedetailleerd vertellen wat je zoal op onze website kunt terugvinden laten we je graag kennismaken met ons team door middel van een korte introductie per persoon.

Hans Steen, 1985, Voorman
Hans is een fervent wedfanaat uit Nederland die reeds vanaf het eerste uur bij onze website betrokken is. In samenwerking met Hoofdredacteur Gaston Dupont ziet hij toe op correcte en volledige informatievoorziening en daarnaast onderhoudt hij de nodige contacten met de verschillende bookmakers om jouw te kunnen voorzien van de beste bonussen en service!

Gaston Dupont, 1980, Hoofdredacteur
De Vlaamse Gaston mag zich inmiddels ook een rot in het vak noemen. De Anderlecht fan is uitermate bekend met Vlaams voetbal maar deed als globetrotter ook veel kennis op over andere voetbalcompetities en internationale sporten. Hij zorgt ervoor dat jij dagelijks van actuele informatie bent voorzien van de populairste evenementen van dat moment. Ook staat hij in nauw contact met de editors die in gastbijdrages voorzien. Kortom, een zeer belangrijke spin in het web voor ons team!

Sam Balk, 1991, Editor
Om onze website fris te houden geven we geregeld nieuwe gezichten de kans om hun bijdrage aan onze website te leveren. Recent heeft Sam Balk zitting in ons team genomen. Dit talenwonder heeft een bijzondere kennis over minder bekende sporten. Met zo´n naam is hij niet toevalligerwijs een dartsfanaat, maar ook voor sporten als cricket en curling kun je Sam ´s nachts wakker maken. Hij is ten slotte ook een begenadigd eSport liefhebber waarmee hij perfect in ons team past.

Eric De Kort, 1989, Schrijver
Sinds enige tijd kan je Eric’s artikels al lezen via ons nieuwsoverzicht. Deze Nederlander heeft voornamelijk interesse in Eredivisie voetbal, hoewel hij ook het Belgische voetbal kort op de voet volgt. Natuurlijk is voetbal niet zijn enige bron van inspiratie voor onze nieuwsberichten. Ook tennis, wielrennen, formule 1 en af en toe zelfs darts komen allen in zijn palmares van artikels te staan.

Bookmakers en Wed Bonussen Vergelijken

Nu je kennis hebt gemaakt met ons team laten we je graag ook nog wat meer kennis maken met thema´s die je op onze website terugvindt. In ons Bookmakers Bonussen Vergelijk vind je een overzicht van alle bookmakers die in Nederland en België beschikbaar zijn. De bookmakers zijn gerangschikt op basis van de aangeboden bonus. Aanvullend in elk bonusprofiel geven wij ook algemene informatie over de bookmaker. Bijvoorbeeld of je er kunt Wedden met iDeal en Bancontact / Mister Cash en of zij speciale aanbiedingen hebben naast de welkomstbonus. Voorbeelden van speciale bonussen vind je ook terug in de Champions League Bonus, Eredivisie Bonus en Europa League Bonus secties en dagelijks in ons Wed Bonus en Bookmaker Nieuws overzicht. Naast reguliere welkomstbonussen en speciale aanbiedingen bieden veel Bookmakers ook een Mobiele Weddenschap Bonus aan. Mobiel Wedden wordt steeds populairder en zowel informatie over Mobiel Wedden als Mobiel Wedden Bonussen vind je terug in onze Mobiel Wedden sectie. Ben jij actief op je Mobiel en wens je de Bookmaker Bonus Vergelijk Pagina voornamelijk via je Mobiel te volgen, dan kan dit nu ook via de WeddenBonus App.

Bonus kiezen op basis van jouw wensen

In ons bovenstaand genoemd Bookmakers Bonussen Vergelijk vind je alle mogelijke Bookmaker Bonussen terug. Wij willen jou echter ook graag de mogelijkheid geven om direct een bonus te kunnen kiezen die overeenstemt met jouw wensen. Via onze Wed Bonus Configurator selecteer jij op basis van jouw wensen welke bonus bij jou past en vind je meer informatie terug over de verschillende bonus types. Heb je graag wat hulp bij het berekenen van jouw te behalen bonusbedrag? Ook dat is geen probleem. Aan de hand van onze Wed Bonus Calculator bereken jij jouw bonus bedrag. Als je nog niet zo bekend bent met Wedden op Sport en Bookmaker Aanbiedingen kun je altijd een kijkje nemen in onze Wed Bonus Begrippenlijst. Ben je geïnteresseerd in wedden op sport maar heb je niet de wil of mogelijkheid om een storting te maken is dat geen probleem. Ook voor de wedders die willen profiteren van een bonus, maar dan zonder storting, hebben wij een sectie gecreëerd met bookmakers waarbij je een bonus krijgt zonder dat je een bedrag hoeft te storten. Dit overzicht vind je terug in de Gratis Wedden Zonder Storting categorie.

Samen een zo volledig mogelijk Wedden Overzicht creëren

Ten slotte willen we nogmaals herhalen dat wij altijd bereikbaar zijn voor vragen, opmerkingen of tips. Graag bieden wij jou een zo volledig mogelijk overzicht met zoveel mogelijk categorieën en informatie. Als jij hier een aanvulling op hebt, horen wij het graag van jou. Zo kregen wij vaak de vraag om informatie te geven over een bookmaker met zeer hoge quoteringen maar biedt helaas geen welkomstbonus. Ook waren veel klanten benieuwd of er goede alternatieven zijn voor Unibet Nederland, nadat deze bookmaker niet meer voor Nederlandse klanten beschikbaar is. Ook over deze onderwerpen gaven wij desgevraagd graag meer informatie. Wil je ons bereiken, kun je dit doen door te reageren op een artikel in onze Wed Bonus en Bookmaker Nieuws sectie of door een bericht sturen via de contactpagina. Wij wensen jou veel plezier bij het bezoeken van WeddenBonus.com!

Vind nu direct de beste Wed Bonussen in het Bookmaker Bonus Overzicht!