De Bookmaker Circus komt speciaal voor nieuwe spelers van het platform met een hele mooie welkomstaanbieding. Nadat je bij Circus bent aangemeld kun je kiezen voor een “Circus Super Odd” je kunt dan met een inzet van € 1 een weddenschap plaatsen op speciaal selecteerde wedstrijden met een Circus Super Odd van 50 keer je inzet of soms 100 keer je inzet. Met deze Circus Super Odd kan je dus direct lekker binnenkomen bij de bookmaker, de selecteerde wedstrijden bestaan vaak uit wedstrijden waar de quotering normaal gezien rond de 1.50 ligt en nu verhoogd is naar 50x of 100x. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de Circus Super Odds die je direct kan claimen na het aanmelden bij deze Nederlandse bookmaker.

Circus Super Odds 🚀

Odd boost van @100.00 als Nederland het WK Voetbal in Qatar wint!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 als Spanje op het WK weet te winnen van Marokko!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 als Brazilië tegen Zuid-Korea wint!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 bij een overwinning van Oranje tegen de VS!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 voor een Portugese overwinning tegen Zuid-Korea!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 als Spanje wint van Japan!
Eindigt over
Odds boost van @50.00 als beide teams scoren bij Kroatië - België!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 als Argentinië Polen weet te verslaan!
Eindigt over
Speel bewust 18+

Hoe plaats ik een weddenschap op de verhoogde Circus Super Odds?

Je kan makkelijk op de Circus Super Odds inzetten na het maken van een account bij Circus. De winstkansen van de Circus Super Odds zijn aanzienlijk groot, doordat het vaak wedstrijden zijn met een hele lage quotering. Vaak zijn het wedstrijden van grote teams in de Eredivisie, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A en het WK 2022. Je kunt kiezen voor een welkomstbonus met kleine lettertjes of gemakkelijk je Circus Super Odd claimen en meteen kans maken op 50 of 100 euro.

  • Klik op de knop hieronder en registreer je bij Circus als nieuwe speler
  • Maak een storting van minimaal 10 euro met iDeal of Creditcard
  • Als je op het sportweddenschappen gedeelte zit op de website van Circus zie je linksboven in je scherm “Super Odds” en ga naar de pagina.
  • Bekijk de huidige selectie Circus Super Odds en maak een keuze.
  • Heb je een Circus Super Odd gevonden die jij super interessant vindt, plaats dan een weddenschap met 1 euro en wie weet win jij wel 50 of 100 euro!
  • Als de weddenschap goed is, dan kun je direct het bedrag laten uitbetalen zonder kleine lettertjes.
Pak 100x je inzet als Nederland het WK wint

Liever een andere Circus bonus?

De bovenstaande Circus Super Odd is alleen voor nieuwe spelers die 24 jaar of ouder zijn. Naast de Super Odd heeft is er ook nog een andere Circus welkomstbonus waarbij je tot 250 euro aan free bets kunt ontvangen. Bij elke 20 euro die je inzet op een weddenschap met een minimale quotering van 1.60 speel je een free bet vrij van 10 euro. Stel je plaatst deze op een wedstrijd en hij is goed, dan krijg je alleen het nettobedrag uitgekeerd. Dit betekent totale winst van de weddenschap min de waarde van de free bet.