Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

De Bookmaker Circus komt speciaal voor nieuwe spelers van het platform met een hele mooie welkomstaanbieding. Nadat je bij Circus bent aangemeld kun je kiezen voor een “Circus Super Odd” je kunt dan met een inzet van € 1 een weddenschap plaatsen op speciaal selecteerde wedstrijden met een Circus superodd van 50 keer je inzet of soms 100 keer je inzet. Met deze super odds Circus kun je dus direct lekker binnenkomen bij de bookmaker, de selecteerde wedstrijden bestaan vaak uit wedstrijden waar de quotering normaal gezien rond de 1.50 ligt en nu verhoogd is naar 50x of 100x. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de Circus Superodds die je direct kan claimen na het aanmelden bij deze Nederlandse bookmaker.

Super Odds Circus 🚀

Nederland - Oostenrijk: Kies jouw winnaar @100.00! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Verstappen wint GP van Spanje @100.00! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Nederland - Frankrijk: Kies jouw winnaar @100.00! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Spanje-Italië: Rodri (Spanje) scoort van buiten de 16 @18.00! (alle klanten)
Eindigt over
Portugal-Tsjechië: Ronaldo (POR) scoort van buiten de 16 @10.00! (alle klanten)
Eindigt over
Oostenrijk-Frankrijk: Mbappe scoort 2x of meer @5.50 i.p.v. @4.45! (alle klanten)
Eindigt over
Nederland wint van Polen @100.00! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Nederland wint van IJsland @100.00! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Speel bewust 18+

Circus Super Odd van de week

Bovenstaand vind je alle actuele Circus super odds. Elke week lichten we graag nog één hiervan extra toe. Zoals je ziet kun je tussen vele verschillende odds boosts kiezen, als nieuwe klant is het echter slim om te kiezen voor een odds boost die ook grote kans van slagen heeft. De odds boost van 50.00 is doorgaans wat makkelijker dan die van 100.00. Je bent echter ook afhankelijk van wat er maar net beschikbaar. In week 22 is er volop keuze wat betreft odds boosts. Wij kiezen voor de op papier gemakkelijkste, namelijk het winnen van de GP van Canada door Max Verstappen. De reguliere odd is 1.45, dat betekent dus meer dan 50% kans en dan is de keuze voor de 100.00 odd snel gemaakt.

Hoe plaats ik een weddenschap op de verhoogde Super Odds Circus?

Je kan makkelijk op de Circus superodds inzetten na het maken van een account bij Circus. De winstkansen van de Circus Super Odds zijn aanzienlijk groot, doordat het vaak wedstrijden zijn met een hele lage quotering. Vaak zijn het wedstrijden van grote teams in de Eredivisie, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A en het WK 2022. Je kunt kiezen voor een welkomstbonus met kleine lettertjes of gemakkelijk je Circus Super Odd claimen en meteen kans maken op 50 of 100 euro.

Pak 100x je inzet als Nederland het WK wint

Voorwaarden Circus Super Odds

Elke week zijn er talloze Circus Super Odds die worden toegevoegd voor wedstrijden van de Europese competities, de Eredivisie en mooie affiches van verschillende sporten zoals Tennis, NBA en NFL. Om gebruik te maken van deze Circus Super Odds moet je wel altijd rekening houden met de kleine lettertjes, het zijn er niet super veel maar toch belangrijk om toch even langs te gaan. Zo moet je onder andere minimaal 24 jaar of ouder zijn en dien je een storting te maken van 10 euro. Wij hebben hieronder nog even een lijstje gemaakt waar jij rekening mee moet houden voordat je aan de slag gaat met de Circus Super Odds.

  • Je kunt maar één keer gebruiken maken van de Circus Super Odds
  • Het geldt als een welkomstbonus dus hij is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers
  • Je moet minimaal 24 jaar of ouder zijn om gebruik te maken van de Circus Super Odds
  • Je kunt de Super Odds pas claimen nadat jij een storting van minimaal 10 euro hebt gemaakt
  • De maximale inzet bedraag 1 euro en de potentiële winst is dus 50 euro
  • Voordat je het bedrag uit kunt laten betalen moet je het 1x ingezet hebben, hiervoor zijn geen minimale quoteringen
  • Je Circus Super Odds heeft geen vervaldatum, dus je bent vrij om te wachten voordat je er één kiest

Liever een andere Circus bonus?

De bovenstaande Circus Super Odd is alleen voor nieuwe spelers die 24 jaar of ouder zijn. Naast de Super Odd heeft is er ook nog een andere Circus welkomstbonus waarbij je tot 250 euro aan free bets kunt ontvangen. Bij elke 20 euro die je inzet op een weddenschap met een minimale quotering van 1.60 speel je een free bet vrij van 10 euro. Stel je plaatst deze op een wedstrijd en hij is goed, dan krijg je alleen het nettobedrag uitgekeerd. Dit betekent totale winst van de weddenschap min de waarde van de free bet.

FAQ Circus Super Odds

Wanneer kom je in aanmerking voor de Circus Super Odds?

Alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder die gevestigd zijn in Nederland komen in aanmerking voor de Circus Super Odds.

Wat is de maximale inzet voor de Circus Super Odds?

Je kunt maximaal 1 euro inzetten op de geselecteerde Circus Super Odds.

Wat kan je winnen met de Circus Super Odds?

De minimale Circus Super Odds zijn altijd 50x je inzet, in sommige gevallen met unieke Circus promoties kan je tot wel 100x je inzet winnen. Het maximale bedrag want je in kan zetten is 1 euro, je kunt dus 50 of 100 euro winnen.

Hoe claim ik de Circus Super Odds?

Om de Circus Super Odds te claimen dien je eerst een account te maken, vervolgens 10 euro te storten en de Circus Super Odds te selecteren. Nadat je deze hebt geactiveerd kun je direct je 1 euro weddenschap inzetten op de Circus Super Odds.

Circus Super Odd van de maand

In het overzicht bovenaan de pagina kun je in het snel alle actieve super odds promoties zien. Graag pikken wij er elke maand echter ook 1 voor jou uit waar we een speciale blik op werpen. Dit kan bijvoorbeeld een duel zijn waar de belangen groot zijn of simpelweg een super odd met extra veel value.

June 2023 – Verstappen wint GP van Oostenrijk (geldig t/m 2/7/23)
Met de super odds promotie krijg je natuurlijk een odd die veel value heeft, maar nog meer value en kans heb je, als de oorspronkelijke odd ook erg laag is. In het geval van de super boost acties van deze maand is dat zeker het geval. Verstappen wist 6 van de 8 races dit jaar te winnen waaronder de laatste 4. Niets wijst erop dat dit in Oostenrijk anders zal zijn. Daar waar RedBull haar oorsprong heeft, zal Verstappen extra gebrand zijn om het management blij te maken. Gaat Verstappen jou ook blij maken? Zet maximaal 5 euro in op de super odd van 50 voor 2 juli 15.00u en vind het uit!

Mei 2023 – Sevilla of Roma wint EL @ 100.00 (geldig t/m 31/5/23)
Doorgaans is de super odd van Circus 50.00, voor de Europa League finale pakt Circus echter uit met een 100.00 odd, extra veel value dus! Wie de wedstrijd echter gaat winnen is geen uitgemaakte zaak. Sevilla is het Europa League team bij uitstek met al 6 eindoverwinningen. Roma won in 1962 het tweede bekertoernooi van Europa en meer recentelijk nog de Conference League van afgelopen seizoen. Met Mourinho heeft het een echte toernooiploeg, helaas wel vaak met verdedigend voetbal. Sevilla speelt frivoler, gaan zij door de Romeinse muur breken? Wij zetten ons odds boost in ieder geval in op Sevilla!