Sportweddenschappen: Gratis bonus zonder storting

Een welkomstbonus zonder storting is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met wedden op sport en wedden op voetbal. Er zijn helaas niet veel bookmakers die een sportweddenschappen bonus zonder storting geven. Wij hebben echter door exclusieve deals toch 6 opties voor je mogelijk kunnen maken! Bookmakers 24Bettle, Circus, Ladbrokes, Golden Vegas, Golden Palace en b-Bets geven jou de mogelijkheid om te profiteren van een gratis bonus zonder storting. Via onderstaand schema kom je bij de artikels met uitleg over de gratis bonussen en de welkomstbonussen van elk van de genoemde bookmakers terecht. Ook de landen beschikbaarheid is vermeld. Nog meer informatie nodig over deze bookmakers? In onze lijst Betting Sites Nederland vind je alle beste sportweddenschappen sites terug.

 

 

Bookmaker Artikel met info Bonus Land
€ 5 Gratis Bbets Bonus NL + BE
€ 5 Gratis 24bettle Bonus NL + BE
€ 10 Gratis Circus Bonus BE
€ 10 Gratis Ladbrokes Bonus BE
€ 10 Gratis Golden Vegas Bonus BE

 

Elk van de bookmakers biedt naast haar gratis bonus zonder storting ook een bonus bij een storting. Zoals je ziet kan een Stortingsbonus oplopen tot een gigantische bedrag, in sommige gevallen zelfs tot maar liefst € 500! Elk van deze stortingsbonussen kent bepaalde rondspeel voorwaarden. Door op de stortingspercentage/bedrag link te klikken vind je meer informatie over deze voorwaarden terug. Sommige bookmakers bieden in plaats van een stortingsbonus de keuze voor een Gratis Weddenschap. Een Gratis Weddenschap is een bonusvorm waarbij je na het plaatsen van je eerste weddenschap, ongeacht het resultaat, een x-aantal Gratis Weddenschappen (Free Bets) cadeau krijgt. Dit type bonus lichten we graag verder voor je toe.

 

Gratis weddenschap: Wed en krijg aanvullend gratis bets cadeau!

Een gratis weddenschap wordt in verschillende vormen verstrekt. Zo zijn er bookmakers waar je een gratis weddenschap krijgt ter waarde van de inzet van je eerste weddenschap of bookmakers die zelfs na een eerste weddenschap een veelvoud hiervan uitkeren in gratis weddenschappen. De voorwaarden van het (rond)spelen van gratis weddenschappen verschillen. Wij geven je alvast drie voorbeelden van goede gratis weddenschap bonussen.

Allereerst kan je kiezen om te wedden bij Circus. Deze bookmaker, waar Wedden met iDeal mogelijk is, geeft je de kans om een eerste storting te plaatsen van € 10(+) en deze volledig rondspelen op een quotering van 1.50 of hoger. Direct hierna ontvang je, ongeacht het resultaat, de waarde van je storting tot € 250, cadeau in de vorm van een gratis weddenschap die je over meerdere gratis weddenschappen kan inzetten. Voor Belgen raden wij ook nog de Ladbrokes Bonus aan. Ladbrokes geeft je na je eerste weddenschap van € 5(+), ongeacht winst of verlies, een gratis weddenschap ter waarde van je inzet tot € 100! Ook biedt Ladbrokes een gratis mobiele bet van € 15.

 

Gratis weddenschap Circus van 250 euro
© Circus

 

Cashback Bonus: Speel risicovrij een weddenschap!

Naast een Gratis Bonus zonder storting, een stortingbonus en een gratis weddenschap bestaat er nóg een andere bonusvorm, dit is een cashback bonus. Bij dit type bonus speel je een weddenschap en als deze verloren gaat, ontvang je je gehele inzet terug. Dit terug ontvangen bedrag kun je hierna opnieuw inzetten. Het opnieuw inzetten is afhankelijk van de bonus aan voorwaarden verbonden. GoldenPalace is een bookmaker met een cashback bonus.

Met de Svenbet cashback Bonus kun je, wekelijks als je minstens € 30 hebt ingezet, elke maandag een loyalty bonus ontvangen. Bij verlies ontvang je 10% van je inzet automatisch terug tot wel liefst € 300. Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna niet meer in te zetten aangezien dit meteen cash geld is! De bonus is beschikbaar voor klanten uit Nederland en België en Wedden met iDeal is ook mogelijk! Enkel echt geld weddenschappen tellen mee, dus verliezen met free bets gelden niet mee.

 

10% cashback bonus Svenbet
© Svenbet

Alle Gratis Weddenschappen in één overzicht

Bovenstaand hebben we enkele voorbeelden van gratis weddenschappen en een cashback bonus gegeven. Er zijn echter nog enkele andere interessante voorbeelden. Onderstaand vind je alle actueel beschikbare gratis weddenschappen terug. De GoldenPalace Bonus is momenteel de enige actuele cashback bonus.

Naast Cashback Bonussen, Gratis Weddenschappen, Stortingsbonussen en Gratis Bonussen zonder Storting zijn er ook nog de Mobiel Bonussen en de Vriendenbonus. Alle beschikbare bonussen voor klanten uit Nederland en Belgie vind je gerangschikt op waardering terug in ons Beste Bookmakers Overzicht. Neem hier gerust een kijkje en wed zo voordelig en winstgevend mogelijk!