Sportweddenschappen: Gratis bonus zonder storting

Een welkomstbonus zonder storting is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met wedden op sport en wedden op voetbal. Er zijn helaas niet veel bookmakers die een sportweddenschappen bonus zonder storting geven. Wij hebben echter door exclusieve deals toch 5 opties voor je mogelijk kunnen maken! Bookmakers Tipbet, Circus, Golden Vegas, Golden Palace en b-Bets geven jou de mogelijkheid om te profiteren van een gratis bonus zonder storting. Via onderstaand schema kom je bij de artikels met uitleg over de gratis bonussen en de welkomstbonussen van elk van de genoemde bookmakers terecht. Ook de landen beschikbaarheid is vermeld.

 

Bookmaker Artikel met info Bonus Land
€ 15 Gratis € 150 NL + BE
€ 10 Gratis € 250 NL + BE
€ 10 Gratis € 500 BE
€ 5 Gratis € 500 NL + BE
€ 5 Gratis € 100 NL + BE

 

Elk van de bookmakers biedt naast haar gratis bonus zonder storting ook een bonus bij een storting. Zoals je ziet kan een Stortingsbonus oplopen tot een gigantische bedrag, in sommige gevallen zelfs tot maar liefst € 500! Elk van deze stortingsbonussen kent bepaalde rondspeel voorwaarden. Door op de stortingspercentage/bedrag link te klikken vind je meer informatie over deze voorwaarden terug. Sommige bookmakers bieden in plaats van een stortingsbonus de keuze voor een Gratis Weddenschap. Een Gratis Weddenschap is een bonusvorm waarbij je na het plaatsen van je eerste weddenschap, ongeacht het resultaat, een x-aantal Gratis Weddenschappen (Free Bets) cadeau krijgt. Dit type bonus lichten we graag verder voor je toe.

 

Gratis weddenschap: Wed en krijg aanvullend gratis bets cadeau!

Een gratis weddenschap wordt in verschillende vormen verstrekt. Zo zijn er bookmakers waar je een gratis weddenschap krijgt ter waarde van de inzet van je eerste weddenschap of bookmakers die zelfs na een eerste weddenschap een veelvoud hiervan uitkeren in gratis weddenschappen. De voorwaarden van het (rond)spelen van gratis weddenschappen verschillen. Wij geven je alvast drie voorbeelden van goede gratis weddenschap bonussen.

Nederlanders kunnen allereerst kiezen om te wedden bij Mr Green. Deze bookmaker, waar Wedden met iDeal mogelijk is, geeft je de kans om een eerste weddenschap te plaatsen van € 20(+) op een quotering van 1.80 of hoger. Direct hierna ontvang je, ongeacht het resultaat, 2 keer een Gratis Weddenschap van € 25 cadeau. Ook kunnen Nederlanders zich aanmelden bij BetVictor Nederland (biedt ook iDeal als betaaloptie) waarbij je zelfs na een eerste weddenschap van € 10 direct € 60 aan Gratis Weddenschappen cadeau krijgt! Voor Belgen raden wij de Ladbrokes Bonus aan. Ladbrokes geeft je na je eerste weddenschap van € 5(+), ongeacht winst of verlies, een gratis weddenschap ter waarde van je inzet tot € 100! Ook biedt Ladbrokes een gratis mobiele bet van € 15.

 

Mr Green Bonus
© Mr. Green

 

Cashback Bonus: Speel risicovrij een weddenschap!

Naast een Gratis Bonus zonder storting, een stortingbonus en een gratis weddenschap bestaat er nóg een andere bonusvorm, dit is een cashback bonus. Bij dit type bonus speel je een weddenschap en als deze verloren gaat, ontvang je je gehele inzet terug. Dit terug ontvangen bedrag kun je hierna opnieuw inzetten. Het opnieuw inzetten is afhankelijk van de bonus aan voorwaarden verbonden. GoldenPalace is een bookmaker met een cashback bonus.

Met de GoldenPalace Bonus kun je, als je een eerste storting maakt met de bonus code GPSPORTS, een eerste weddenschap spelen met een inzet van maximaal € 40 op een 1.70(+) odd. Bij verlies ontvang je je inzet tot € 40 automatisch terug. Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts vijfmaal in te zetten op odds van 1.70 of hoger! De bonus is beschikbaar voor klanten uit Nederland en België en Wedden met iDeal en Bancontact is mogelijk!

 

Golden Palace Freebet
© Golden Palace

 

Alle Gratis Weddenschappen in één overzicht

Bovenstaand hebben we enkele voorbeelden van gratis weddenschappen en een cashback bonus gegeven. Er zijn echter nog enkele andere interessante voorbeelden. Onderstaand vind je alle actueel beschikbare gratis weddenschappen terug. De GoldenPalace Bonus is momenteel de enige actuele cashback bonus.

Naast Cashback Bonussen, Gratis Weddenschappen, Stortingsbonussen en Gratis Bonussen zonder Storting zijn er ook nog de Mobiel Bonussen en de Vriendenbonus. Alle beschikbare bonussen voor klanten uit Nederland en Belgie vind je gerangschikt op waardering terug in ons Bookmaker Bonus Overzicht. Neem hier gerust een kijkje en wed zo voordelig en winstgevend mogelijk!