Sportweddenschappen: Gratis bonus zonder storting

Een welkomstbonus zonder storting is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met wedden op sport en wedden op voetbal. Er zijn helaas niet veel bookmakers die een sportweddenschappen bonus zonder storting geven. Wij hebben echter door exclusieve deals toch 5 opties voor je mogelijk kunnen maken! Bookmakers GoldenVegas, b-bets, Circus, Tipbet en Golden Palace geven jou de mogelijkheid om te profiteren van een gratis bonus zonder storting. Via onderstaande 5 artikels vind je alle informatie over deze promoties.

Met name de B-bets Actie kunnen we aanraden. Naast de € 5 gratis ontvang je ook nog eens 100% stortingsbonus tot € 100! Ook de Circus en GoldenVegas Bonussen zijn interessant, naast de € 15/10 gratis ontvang je ook ook nog € 290/500 aan aanvullende bonus met super voorwaarden! Ten slotte is ook de Golden Palace actie interessant aangezien je aanvullend een € 40 gratis weddenschap krijgt. Een gratis weddenschap en een cashback bonus zijn bonusvormen waarbij je door het spelen van een weddenschap een gratis weddenschap cadeau krijgt of als een weddenschap verloren gaat je zonder voorwaarden je gehele inzet terug krijgt (cashback). Graag lichten wij beide bonusvormen voor jou toe en geven wij jou de beste bookmaker bonussen waarbij je deze bonussen kunt vinden.

 

Cashback Bonus: Speel risicovrij een weddenschap!

De Cashback Bonus hoort persoonlijk tot onze favorieten. Bij dit type bonus speel je een weddenschap en als deze verloren gaat, ontvang je je gehele inzet terug. Dit terug ontvangen bedrag kun je hierna opnieuw inzetten. Het opnieuw inzetten is afhankelijk van de bonus aan voorwaarden verbonden. BetFIRST biedt een Cashback Bonus met super gunstige voorwaarden.

Met de BetFIRST Bonus kun je een eerste weddenschap spelen met een inzet van maximaal € 100. Bij verlies ontvang je je inzet terug (door te mailen naar support.nl@betfirst.be). Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts eenmaal in te zetten op odds van 1.20 of hoger! De bonus is beschikbaar voor klanten uit Nederland en België en Wedden met iDeal en Bancontact is mogelijk!

BetFIRST Welkomstbonus
© BetFIRST

 

Gratis weddenschap: Wed en krijg aanvullend gratis bets cadeau!

Een gratis weddenschap wordt in verschillende vormen verstrekt. Zo zijn er bookmakers waar je een gratis weddenschap krijgt ter waarde van de inzet van je eerste weddenschap of bookmakers die zelfs na een eerste weddenschap een veelvoud hiervan uitkeren in gratis weddenschappen. De voorwaarden van het (rond)spelen van gratis weddenschappen verschillen. Wij geven je alvast twee voorbeelden van goede bonussen.

Nederlanders raden wij aan om voor de 888Sport Bonus te kiezen. Hierbij verdriedubbelt 888Sport de winst uit je eerste weddenschap tot € 5.000! De extra winst wordt uitbetaald in freebet tokens die je opnieuw kunt inzetten. Storten met iDeal is mogelijk bij 888Sport en er zijn nog tal van andere promoties. Voor Belgen raden wij de Ladbrokes Bonus aan. Ladbrokes geeft je na je eerste weddenschap, ongeacht winst of verlies, een gratis weddenschap ter waarde van je inzet tot € 100! Daarnaast biedt Ladbrokes Belgen ook nog een gratis mobiele weddenschap van € 15.

888Sport Bonus
© 888Sport

 

Alle Cashback Bonussen en Gratis Weddenschappen in één overzicht

Bovenstaand hebben we enkele voorbeelden van cashback bonussen en gratis weddenschappen gegeven. Er zijn echter nog tal van interessante andere voorbeelden. Onderstaand vind je alle beschikbare cashback bonussen en gratis weddenschappen terug in één overzicht.

Naast Cashback Bonussen en Gratis Weddenschappen zijn er uiteraard ook vele interessante reguliere stortingsbonussen en daarnaast nog mobiel bonussen beschikbaar. Alle beschikbare bonussen voor klanten uit Nederland en Belgie vind je terug in ons Wedden Bonussen Vergelijk.