Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Een welkomstbonus zonder storting is een gelegenheid om kennis te maken met wedden op sport en wedden op voetbal. Bookmakers bieden regelmatig een gratis gokken bonus aan voor nieuwe spelers. Hier op de pagina ontdek je alle casino’s die gratis geld voor sportweddenschappen aanbieden.

Gratis weddenschappen Nederland voor nieuwe spelers

In Belgie zijn er meerdere bookmakers die beschikken over een geschikte licentie. Gratis weddenschappen & welkomstbonussen zijn helaas niet meer toegestaan via de Belgische licentie.

In Nederland kan je gelukkig wel nog doorspelen dankzij de nieuwe licentie die vanaf 1 oktober 2021 in werking trad. Bij Bet365 Nederland heb je dan ook al een leuke free bet van 50 euro op je eerste storting. In het onderstaande overzicht zie je een overzicht voor Gratis weddenschappen Nederland voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Check af en toe ook eens onze Betting Sites Nederland lijst en je bent meteen op de hoogte van elke nieuwe bookie die een licentie krijgt.

Verschil gratis weddenschappen voor bestaande en nieuwe spelers

Een gratis weddenschap wordt in verschillende vormen verstrekt. Zo zijn er bookmakers waar je een gratis weddenschap krijgt ter waarde van de inzet van je eerste weddenschap, of bookmakers die zelfs na een eerste weddenschap een veelvoud hiervan uitkeren in gratis weddenschappen. De voorwaarden van het (rond)spelen van gratis weddenschappen verschillen. Wij geven je alvast drie voorbeelden van goede gratis weddenschap bonussen.

Elk van de bookmakers biedt naast haar gratis bonus zonder storting ook een bonus aan bij een storting. Zoals je ziet kan een stortingsbonus oplopen tot een gigantische bedrag, in sommige gevallen zelfs tot maar liefst € 250! Elk van deze stortingsbonussen kent bepaalde rondspeelvoorwaarden. Door op de stortingspercentage/bedrag link te klikken, vind je meer informatie over deze voorwaarden terug. Sommige bookmakers bieden in plaats van een stortingsbonus de keuze voor een Gratis Weddenschap. Een Gratis Weddenschap is een bonusvorm waarbij je na het plaatsen van je eerste weddenschap, ongeacht het resultaat, een x-aantal Gratis Weddenschappen (Free Bets Nederland) cadeau krijgt. Dit type bonus lichten we graag verder voor je toe.

Gratis wedden informatie

Gratis weddenschappen voor bestaande spelers

Er zijn ook verschillende gratis weddenschappen in Nederland voor bestaande spelers, alle spelers van 24 jaar of ouder kunnen hier gebruik van maken. Vaak moet je iets doen om deze weddenschap vrij te spelen, dit kan zijn een bedrag in te zetten op een bepaalde wedstrijd/competitie met een minimale quotering. Na het afhandelen van deze Gratis weddenschap krijg je direct de free bet uitgekeerd. Deze free bet moet meestal binnen 7 dagen gebruik worden na ontvangst. Hieronder zie je een overzicht van de huidige free bets Nederland.

RMA-RBL: Real wint, Vinicius scoort en beide teams scoren @5.50 i.p.v. @5.00! (alle klanten)
Eindigt over

Waarom bieden bookmakers een gratis weddenschap aan?

Dit is natuurlijk gewoon een marketing ploy om even spelers snel aan te lokken naar hun vaak nieuwe website. Daar hebben wij uiteraard geen grote problemen mee, aangezien wij graag spelen zonder geld te storten. Soms kan je als inactieve klant ook nog eens een aanbieding krijgen via je email of SMS met ditzelfde doel voor ogen.

Cashback Bonus: Speel risicovrij een weddenschap!

Naast een Gratis Bonus zonder storting, een stortingsbonus en een gratis weddenschap bestaat er nóg een andere bonusvorm, dit is een cashback bonus. Bij dit type bonus speel je een weddenschap en als deze verloren gaat, ontvang je je gehele inzet terug. Dit terug ontvangen bedrag kun je hierna opnieuw inzetten. Het opnieuw inzetten is afhankelijk van de bonus aan voorwaarden verbonden.

Met een cashback bonus kan je dan vaak wekelijks gewoon X aantal percentage van je verlies terug krijgen. Dit is uiteraard wel heel leuk, buiten het feit dat je hier eerst voor moet verliezen gerekend natuurlijk.

Alle Gratis Weddenschappen in één overzicht

Bovenstaand hebben we enkele voorbeelden van gratis sportweddenschappen en een cashback bonus gegeven. Er zijn echter nog enkele andere interessante voorbeelden. Onderstaand vind je alle actueel beschikbare gratis weddenschappen terug. Tot voor kort waren er nog enige actuele cashback bonus bookies, maar sinds de kansspelwet is dat veranderd. We wachten nog even geduldig af, tot we weer wekelijks een free bets Nederland actie op de bookies promoties terugvinden.

Naast Cashback Bonussen, Gratis Sportweddenschappen, Stortingsbonussen en Gratis weddenschappen zonder Storting zijn er ook nog de Mobiel Bonussen en de Vriendenbonus. Alle beschikbare bonussen voor klanten uit Nederland en Belgie vind je gerangschikt op waardering terug in ons Beste Bookmakers Nederlanders Overzicht. Neem hier gerust een kijkje en wed zo voordelig en winstgevend mogelijk!

Wat is het nut van deze gratis wedden promoties?

Uitstekende vraag! Wedkantoren moeten het tot onze blijdschap doen met heel wat concurrentie op de wed-markt. Met zoveel keuzes aan Online sportsbook operators is het dus moeilijk om echt uit te schieten en klanten aan te trekken. De gratis promoties hebben als doel om klanten op de website aan te lokken, en zonder storten ervaringen met de website te laten krijgen. Freebets zijn dan altijd één van de meest gebruikte manieren voor bookies om nieuwe Nederlandse wed fanaten aan te trekken. Het is altijd veel comfortabeler om eerst even een product te gebruiken vooraleer je er geld op smijt, en dat is nu net het mooie aan deze promo’s.

Ben je nog altijd niet tevreden met de informatie over deze No deposit Nederland gok opties? Voor meer informatie over alle sportweddenschappen websites kan je terecht op onze Nederlandse Bookmakers pagina, waar je rechtstreeks een link vindt naar alle voetbal gokken sites met meer info over hun promo’s en algemene voorwaarden.

Wat is een gratis weddenschap?

Een gratis weddenschap is een free bet die je kunt plaatsen op een wedstrijd/evenement. Je hebt 2 soorten gratis weddenschappen, de eerste is voor nieuwe spelers op een online betting site je kunt dit dus zien als een welkomstbonus. De 2e gratis weddenschap speel je vrij door aan bepaalde voorwaarden te voldoen, vaak krijg je enkel het winstbedrag uitgekeerd zonder de waarde van de free bet.

Welke betting sites bieden gratis weddenschappen aan?

De betting sites die regelmatig met gratis weddenschappen komen zijn: BetCity, Unibet, Jacks, Circus en LiveScoreBet

Welke BetCity gratis weddenschappen zijn er?

Bij BetCity kun je wekelijks een “Bet and Get” vinden, hier kun je door 10 euro in te zetten op een quotering van 1.50 op het geselecteerde evenement een gratis weddenschappen ontvangen. Deze gratis weddenschap is geldig tot de actie afloopt, kijk daarom altijd eerst goed naar de voorwaarden van de BetCity free bet Nederland.

Welke bookmakers komen regelmatig met free bets Nederland?

BetCity komt wekelijks met een free bet voor bestaande spelers, zo komt ook LiveScoreBet wekelijks met mooie gratis weddenschappen. Daarnaast komen Circus en Jacks af en toe met gratis weddenschappen en bij Unibet komen ze ook soms voorbij, maar bij Unibet hebben ze altijd hele mooie gratis weddenschappen.

Bij welke site kan ik het beste zijn voor free bets Nederland voor bestaande spelers?

Wij vinden dat je bij BetCity het beste kunt zijn voor gratis weddenschappen, elke week valt er iets vrij te spelen en zijn er ook nog extra free bets voor mooie affiches zoals Feyenoord – Ajax.