Freebets & Gratis bonus zonder storting

Een welkomstbonus zonder storting is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met wedden op sport en wedden op voetbal. Of het nu januari is en maand van de lege portemonnee, of je wil gewoon een gratis gokken bonus zonder meer; hier op de pagina ontdek je alle casino’s die gratis geld voor sportweddenschappen aanbieden.

Belangrijke informatie

In lijn met de wet op kansspelen adverteren wij enkel bookmakers met een landelijke licentie. TOTO is op dit moment de enige bookmaker met een landelijke licentie in Nederland. Vanaf 1 september 2021 zijn er meerdere bookmakers beschikbaar met een landelijke licentie in Nederland, hou onze website in de gaten voor alle ontwikkelingen!

In Belgie zijn er meerdere bookmakers die beschikken over een geschikte licentie. Gratis weddenschappen & welkomstbonussen zijn helaas niet meer toegestaan via de Belgische licentie.

Er zijn helaas niet veel bookmakers die een sportweddenschappen bonus zonder storting geven. Wij hebben echter door exclusieve deals toch 5 opties voor je mogelijk kunnen maken! Bookmakers 24Bettle, Circus, Ladbrokes, Golden Vegas, en b-Bets geven jou de mogelijkheid om te profiteren van een gratis bonus zonder storting. Via onderstaand schema kom je bij de artikels met uitleg over de gratis bonussen en de welkomstbonussen van elk van de genoemde bookmakers terecht. Ook de landen beschikbaarheid is vermeld. Nog meer informatie nodig over deze bookmakers? In onze lijst Betting Sites Nederland vind je alle beste sportweddenschappen sites terug.

 

De enige bookmaker waar je in Nederland legaal kan spelen is TOTO.

Wil je toch een promotie pakken? Check dan de TOTO bonus.

Elk van de bookmakers biedt naast haar gratis bonus zonder storting ook een bonus aan bij een storting. Zoals je ziet kan een Stortingsbonus oplopen tot een gigantische bedrag, in sommige gevallen zelfs tot maar liefst € 500! Elk van deze stortingsbonussen kent bepaalde rondspeelvoorwaarden. Door op de stortingspercentage/bedrag link te klikken, vind je meer informatie over deze voorwaarden terug. Sommige bookmakers bieden in plaats van een stortingsbonus de keuze voor een Gratis Weddenschap. Een Gratis Weddenschap is een bonusvorm waarbij je na het plaatsen van je eerste weddenschap, ongeacht het resultaat, een x-aantal Gratis Weddenschappen (Free Bets) cadeau krijgt. Dit type bonus lichten we graag verder voor je toe.

 

Gratis weddenschap: Wed en krijg aanvullend gratis bets cadeau!

Een gratis weddenschap wordt in verschillende vormen verstrekt. Zo zijn er bookmakers waar je een gratis weddenschap krijgt ter waarde van de inzet van je eerste weddenschap, of bookmakers die zelfs na een eerste weddenschap een veelvoud hiervan uitkeren in gratis weddenschappen. De voorwaarden van het (rond)spelen van gratis weddenschappen verschillen. Wij geven je alvast drie voorbeelden van goede gratis weddenschap bonussen.

Allereerst kan je kiezen om te wedden bij bBets. Deze bookmaker geeft je de kans om een eerste storting te plaatsen van € 5(+) en deze volledig rond te spelen op noteringen van 1.80 of hoger. Direct hierna ontvang je, ongeacht het resultaat, de waarde van je storting tot € 120 cadeau die je over meerdere gratis weddenschappen kan inzetten.

 

Er is nog een andere speciale freebet bonus die eigenlijk feitelijk meer een gewone winstverhoging is. Hoewel de Bonus Code Unibet Nederland momenteel niet meer beschikbaar is, kunnen Belgen nog wel terecht bij deze grote sportsbook. Voor je eerste inzet tot € 50 krijg je een dubbele winst als uitbetaling. Niet echt hetzelfde als de typische gratis wedden mogelijkheden, maar wel een mooie tussenstap met een makkelijke winstverdubbeling.

 

Cashback Bonus: Speel risicovrij een weddenschap!

Naast een Gratis Bonus zonder storting, een stortingsbonus en een gratis weddenschap bestaat er nóg een andere bonusvorm, dit is een cashback bonus. Bij dit type bonus speel je een weddenschap en als deze verloren gaat, ontvang je je gehele inzet terug. Dit terug ontvangen bedrag kun je hierna opnieuw inzetten. Het opnieuw inzetten is afhankelijk van de bonus aan voorwaarden verbonden. GoldenPalace is een bookmaker met een cashback bonus.

Met de cashback van de Wallacebet Bonus kun je, wekelijks als je minstens € 30 hebt ingezet, elke maandag een loyalty bonus ontvangen. Bij verlies ontvang je 10% van je inzet automatisch terug tot wel liefst € 300. Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna niet meer in te zetten aangezien dit meteen cash geld is! De bonus is beschikbaar voor klanten uit Nederland en België en Wedden met iDeal is ook mogelijk! Enkel echt geld weddenschappen tellen mee, dus verliezen met free bets gelden niet mee.

 

Wallacebet logo

 

Alle Gratis Weddenschappen in één overzicht

Bovenstaand hebben we enkele voorbeelden van gratis sportweddenschappen en een cashback bonus gegeven. Er zijn echter nog enkele andere interessante voorbeelden. Onderstaand vind je alle actueel beschikbare gratis weddenschappen terug. Svenbet is momenteel één van de enige actuele cashback bonus bookies, samen met Evobet. Deze twee websites hebben trouwens ook bijna wekelijks een freebets actie op hun promoties pagina.

Naast Cashback Bonussen, Gratis Sportweddenschappen, Stortingsbonussen en Gratis Bonussen zonder Storting zijn er ook nog de Mobiel Bonussen en de Vriendenbonus. Alle beschikbare bonussen voor klanten uit Nederland en Belgie vind je gerangschikt op waardering terug in ons Beste Bookmakers Voor Nederlanders 2019 Overzicht. Neem hier gerust een kijkje en wed zo voordelig en winstgevend mogelijk!

 

Wat is het nut van deze gratis wedden promoties?

Uitstekende vraag! Wedkantoren moeten het tot onze blijdschap doen met heel wat concurrentie op de wed-markt. Met zoveel keuzes aan Online sportsbook operators is het dus moeilijk om echt uit te schieten en klanten aan te trekken. De gratis promoties hebben als doel om klanten op de website aan te lokken, en zonder storten ervaringen met de website te laten krijgen. Freebets zijn dan altijd één van de meest gebruikte manieren voor bookies om nieuwe Nederlandse wed fanaten aan te trekken. Het is altijd veel comfortabeler om eerst even een product te gebruiken vooraleer je er geld op smijt, en dat is nu net het mooie aan deze promo’s.

 

Ben je nog altijd niet tevreden met de informatie over deze No deposit Nederland gok opties? Voor meer informatie over alle sportweddenschappen websites kan je terecht op onze Nederlandse Bookmakers pagina, waar je rechtstreeks een link vindt naar alle voetbal gokken sites met meer info over hun promo’s en algemene voorwaarden.