Een welkomstbonus zonder storting is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met wedden op sport en wedden op voetbal. Of het nu januari is en maand van de lege portemonnee, of je wil gewoon een gratis gokken bonus zonder meer; hier op de pagina ontdek je alle casino’s die gratis geld voor sportweddenschappen aanbieden.

Wettelijke punten over gratis wedden

In Belgie zijn er meerdere bookmakers die beschikken over een geschikte licentie. Gratis weddenschappen & welkomstbonussen zijn helaas niet meer toegestaan via de Belgische licentie.

In Nederland kan je gelukkig wel nog doorspelen dankzij de nieuwe licentie die vanaf 1 oktober 2021 in werking trad. Bij BetCity heb je dan ook al een leuke free bet van 20 euro op je eerste storting.

Betcity
Maximum bonusbedrag
€ 20
Percentage
100%
Min. quotering
1.00
Min. storting
€ 20
Rondspeelvoorwaarden
1 x storting

Check af en toe ook eens onze Betting Sites Nederland lijst en je bent meteen op de hoogte van elke nieuwe bookie die een licentie krijgt.

Ook op Toto kan legaal gespeeld worden

Wil je hier een promotie pakken? Check dan de TOTO bonus.

Elk van de bookmakers biedt naast haar gratis bonus zonder storting ook een bonus aan bij een storting. Zoals je ziet kan een Stortingsbonus oplopen tot een gigantische bedrag, in sommige gevallen zelfs tot maar liefst € 200! Elk van deze stortingsbonussen kent bepaalde rondspeelvoorwaarden. Door op de stortingspercentage/bedrag link te klikken, vind je meer informatie over deze voorwaarden terug. Sommige bookmakers bieden in plaats van een stortingsbonus de keuze voor een Gratis Weddenschap. Een Gratis Weddenschap is een bonusvorm waarbij je na het plaatsen van je eerste weddenschap, ongeacht het resultaat, een x-aantal Gratis Weddenschappen (Free Bets) cadeau krijgt. Dit type bonus lichten we graag verder voor je toe.

Gratis weddenschap: Wed en krijg aanvullend gratis bets cadeau!

Een gratis weddenschap wordt in verschillende vormen verstrekt. Zo zijn er bookmakers waar je een gratis weddenschap krijgt ter waarde van de inzet van je eerste weddenschap, of bookmakers die zelfs na een eerste weddenschap een veelvoud hiervan uitkeren in gratis weddenschappen. De voorwaarden van het (rond)spelen van gratis weddenschappen verschillen. Wij geven je alvast drie voorbeelden van goede gratis weddenschap bonussen.

Waarom bieden bookmakers een gratis weddenschap aan?

Dit is natuurlijk gewoon een marketing ploy om even klanten snel aan te lokken naar hun vaak nieuwe website. Daar hebben wij uiteraard geen grote problemen mee, aangezien wij graag spelen zonder geld te storten. Soms kan je als inactieve klant ook nog eens een aanbieding krijgen via je email of SMS met ditzelfde doel voor ogen.

Cashback Bonus: Speel risicovrij een weddenschap!

Naast een Gratis Bonus zonder storting, een stortingsbonus en een gratis weddenschap bestaat er nóg een andere bonusvorm, dit is een cashback bonus. Bij dit type bonus speel je een weddenschap en als deze verloren gaat, ontvang je je gehele inzet terug. Dit terug ontvangen bedrag kun je hierna opnieuw inzetten. Het opnieuw inzetten is afhankelijk van de bonus aan voorwaarden verbonden.

Met een cashback bonus kan je dan vaak wekelijks gewoon X aantal percentage van je verlies terug krijgen. Dit is uiteraard wel heel leuk, buiten het feit dat je hier eerst voor moet verliezen gerekend natuurlijk.

Alle Gratis Weddenschappen in één overzicht

Bovenstaand hebben we enkele voorbeelden van gratis sportweddenschappen en een cashback bonus gegeven. Er zijn echter nog enkele andere interessante voorbeelden. Onderstaand vind je alle actueel beschikbare gratis weddenschappen terug. Svenbet is momenteel één van de enige actuele cashback bonus bookies, samen met Evobet. Deze twee websites hebben trouwens ook bijna wekelijks een freebets actie op hun promoties pagina.

Naast Cashback Bonussen, Gratis Sportweddenschappen, Stortingsbonussen en Gratis Bonussen zonder Storting zijn er ook nog de Mobiel Bonussen en de Vriendenbonus. Alle beschikbare bonussen voor klanten uit Nederland en Belgie vind je gerangschikt op waardering terug in ons Beste Bookmakers Voor Nederlanders Overzicht. Neem hier gerust een kijkje en wed zo voordelig en winstgevend mogelijk!

Wat is het nut van deze gratis wedden promoties?

Uitstekende vraag! Wedkantoren moeten het tot onze blijdschap doen met heel wat concurrentie op de wed-markt. Met zoveel keuzes aan Online sportsbook operators is het dus moeilijk om echt uit te schieten en klanten aan te trekken. De gratis promoties hebben als doel om klanten op de website aan te lokken, en zonder storten ervaringen met de website te laten krijgen. Freebets zijn dan altijd één van de meest gebruikte manieren voor bookies om nieuwe Nederlandse wed fanaten aan te trekken. Het is altijd veel comfortabeler om eerst even een product te gebruiken vooraleer je er geld op smijt, en dat is nu net het mooie aan deze promo’s.

Ben je nog altijd niet tevreden met de informatie over deze No deposit Nederland gok opties? Voor meer informatie over alle sportweddenschappen websites kan je terecht op onze Nederlandse Bookmakers pagina, waar je rechtstreeks een link vindt naar alle voetbal gokken sites met meer info over hun promo’s en algemene voorwaarden.