Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
TonyBet Bonus

TonyBet Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 100
Percentage
50%
Min. storting
€ 10
Bonus code
HIT100
Rondspeelvoorwaarden
12 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.85
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
6.7

TonyBet Bonus details

TonyBet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

De TonyBet Bonus is een stortingsbonus van 50% tot € 100. Deze bonus is beschikbaar voor nieuwe klanten uit België. Na het ontvangen je bonus heb je 60 dagen de tijd om het bonusbedrag 12x rond te spelen. Rondspelen kan tegen quoteringen van 1.85 of hoger. Je hoeft je stortingsbedrag niet rond te spelen en alle mogelijke weddenschappen gelden voor het vrijspelen van je bookmaker bonus. Dit zowel pre-match als live! Gebruik na het storten de TonyBet Bonus Code HIT100 en profiteer nu mee!

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximum bonusbedrag
  • 60 dagen tijd om bonus rond te spelen
  • Alle mogelijke weddenschappen tellen mee voor rondspelen
  • Ietwat hoge rondspeel quotering van 1.85

Bonus vrijspelen tijd

60 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

06-11-2016

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg

Voorwaarden voor uitbetaling

De TonyBet Bonus is een welkomstbonus van 50% tot 100 euro. Het minimum stortbedrag is € 10 en bij een storting van € 200 ontvang je de maximale bonus van € 100. Storten kan onder andere met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en Giropay. Geef binnen 7 dagen na je storting in je account onder het kopje ´bonus´ de TonyBet Bonus Code HIT100 in en je ontvang direct je bonus. Deze bonus kun je vervolgens binnen 60 dagen 12x inzetten op quoteringen van 1.85 of hoger. Je stortingsbedrag hoef je niet in te zetten. Inzetten kan op alle weddenschappen naar keuze, zowel pre-match als live!

Voorbeeld

Je stort bijvoorbeeld een bedrag van € 100. Na het maken van je storting geef je binnen 7 dagen de Tony Bet Bonus Code HIT100 in en je ontvangt 50% bonus a € 50. Je dient je bonusbedrag 12x in te zetten. In totaal dien je dus € 600 vrij te spelen. Hiervoor heb je 60 dagen en alle weddenschappen op quoteringen van 1.85 of meer gelden. In totaal speel je dus gemiddeld € 10 per dag aan weddenschappen om je € 50 bonus volledig vrij te spelen!

Conclusie

De TonyBet bonus is een prima wedbonus. Aangezien je enkel je bonusbedrag 12x rond hoeft te spelen en het stortingsbedrag niet, zijn deze condities redelijk. Zeker ook omdat je hiervoor 60 dagen de tijd hebt en alle weddenschappen op quoteringen van 1.85 al gelden. Er zijn tevens voldoende betalingsmethodes beschikbaar en je kunt wedden via de TonyBet App. Wij waarderen deze TonyBet Bonus met 3,5 ster!