Unibet Bonus

Unibet Bonus

Gratis weddenschap
PopulairAanbevolen
Max. bonus
€ 40
Percentage
400%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
1 x storting
Min. quotering
1.01
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.5
Registreer

Unibet Bonus details

Wie zich aanmeldt bij Unibet als nieuwe klant heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een speciale sportbonus. Als je €10 inzet op een sport naar keuze, krijg je €40 in free bets terug als welkomstbonus! De welkomstbonus is gericht op de sportliefhebber, omdat je met een klein bedrag toch op veel verschillende wedstrijden in kan zetten. Direct na het aanmelden (wat binnen 5 minuten gebeurt is) kun je gebruik maken van deze bonus! Er zijn bij deze bonus geen minimale odds waar je aan hoeft te voldoen, dus je bent vrij om te kiezen wat je wilt! Voor de bonus is geen promotiecode nodig je kunt deze vinden onder het kopje promoties. Meer lezen over deze bookmaker dat doe je in onze Unibet review.

We hebben de belangrijkste voorwaarden voor deze bonus hieronder voor je opgesomd:

  • Je moet minstens 24 jaar oud zijn om deel te nemen aan deze promotie. 
  • Wanneer de free bets op je account staan, zijn deze zeven dagen geldig. Daarna komen deze te vervallen.
  • De free bets zijn alleen beschikbaar op Sportweddenschappen.
  • Je kunt geen gebruik maken van een profit boost of andere bonus aanbiedingen om deze bonus te voltooien.
  • Alle opbrengsten van de free bets zijn exclusief de inzet.

Voordelen & nadelen

  • Minimale rondspeelvoorwaarden
  • Grote selectie wedstrijden
  • Diverse free bets
  • Mogelijkheid om op live wedstrijden in te zetten
  • Niet voor spelers onder 24 jaar

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

31-08-2023

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Om de bonus te claimen dien je €10 te storten en vervolgens in te zetten op een wedstrijd naar keuze. Nadat dat weddenschap is gezet staat in het kopje “Free Bets / Profit Boost” 4 free bets, waar je direct gebruik van kunt maken. Deze welkomstbonus is alleen voor nieuwe spelers van Unibet en 1 keer bruikbaar. Er is geen minimale odd waar je aan hoeft te voldoen, wel moet je de 4 free bets binnen 7 dagen gebruiken. Doe je dit niet, dan verdwijnen ze en kun je er geen gebruik van maken. Alle opbrengsten van de free bets zijn overigens exclusief de inzet van de free bets.

Tips

Je kunt geen gebruik maken van een profit boost of andere bonus aanbiedingen om deze bonus te voltooien. Ook zijn er geen sporten of competities uitgesloten voor deze bonus. Let wel goed het gewonnen bedrag van de free bets zijn exclusief ingezette bedrag.

Voorbeeld

Zet je gestorte 10 euro op een sportweddenschap naar keuze. Je kunt dan direct de 4 free bets claimen bij de “Free Bets / Profit Boost” sectie. Het is handig om direct gebruik te maken van de free bets, dit omdat de free bets binnen 7 dagen geclaimd moeten worden. Er is geen minimale odd waar je aan hoeft te voldoen met de free bets, wel is het zo dat je alleen het gewonnen bedrag exclusief het ingezette bedrag krijgt. Stel je plaatst een bet van 10 euro met een odd van @1.20 en hij is goed, dan krijg je maar 2 euro van deze gezette weddenschap. Plaats je een weddenschap met een odd van @2.00 en deze is goed, dan krijg je 10 euro van deze weddenschap.

Conclusie

De bonus is speciaal voor spelers die een groot fan zijn van sportweddenschappen. Er is enkel een storting nodig van €10 om de bonus te kunnen claimen. Vervolgens kun je 4 verschillende gratis sportweddenschappen plaatsen, als je deze binnen 7 dagen plaatst kun je de eventuele winst uit laten betalen na afloop van alle wedstrijden. Let op de winsten van de free bets zijn exclusief ingezette bedrag. Het heeft dus niet veel zin om op wedstrijden in te zetten met een hele lage odd.

Nieuws 🚨

Geweldige odds bij wedden op Barcelona - Real Madrid
Hoge quoteringen bij Glory 84 | Beztati vs Petch