Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Unibet Bonus

Unibet Bonus

Gratis weddenschap
PopulairAanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 50
Percentage
500%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
1 x storting inzetten
Min. quotering
1.01
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.5
Registreer

Bonus details

Unibet biedt, nieuwe klanten van 24 jaar of ouder woonachtig in Nederland, een geweldige 500% tot € 50 welkomstbonus! Een Unibet promotiecode is niet nodig, je meld je simpelweg aan via onze website en maak een eerste storting van € 10 of meer. Erna plaats je, zonder tijdsbeperking, een eerste weddenschap van € 10 of meer op een weddenschap en quotering naar keuze. Gelijk erna staan er 5 free bets voor jou klaar, van elk € 10. De free bets zijn als volgt opgedeeld: 


€ 10 pre-match
€ 10 live-weddenschap
€ 10 combinatieweddenschap (3+ selecties)
€ 10 bet builder weddenschap (3+ selecties)
€ 10 vrije keuze 


Ook voor het inzetten van de free bets geldt geen minimum quotering. Hou er wel rekening mee dat de free bets slechts 7 dagen geldig zijn na ontvangst. De winst uit de free bets is volledig voor jou en voorwaardenvrij, de inzet van free bets wordt niet uitgekeerd. 

Als je gebruik maakt van de sportweddenschappen bonus, kun je ook gelijk de poker en bingo welkomstbonus benutten. Beide bonussen vind je beneden, onder de Unibet sport welkomstbonus, verder toegelicht in de review van Unibet. We kunnen je reeds verklappen dat je door veel promoties en hoge odds aan het juiste adres bent bij Unibet Nederland! Unibet Belgie heeft helaas geen welkomstbonus, wel kunnen Belgen zich aanmelden zonder bonus.

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage
  • Geen minimum quotering
  • Free bets enkel 7 dagen geldig

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen na ontvangst bonus

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Je krijgt je 5 x € 10 aan free bets nadat je een eerste weddenschap van € 10 of meer plaats. Er is geen beperking op het tijdstip waarbinnen je je eerste weddenschap plaatst en ook kun je kiezen voor een (type) weddenschap naar keuze en geldt elke odd. De free bets zul je hier automatisch zien op je wedformulier bij het plaatsen van een nieuwe weddenschap en zijn ook terug te vinden in de 'boosts en free bets sector' in je account. Ook voor het inzetten van de free bets geldt geen odds beperking, wel ben je gebonden aan het type weddenschap waar de free bet voor geldig is en vervallen de free bets na 7 dagen. Wacht dus zeker niet te lang met inzetten!

Tips

Een cashed out weddenschap telt niet als kwalificerende weddenschap. Ook kunnen free bets niet opgesplitst worden in verschillende weddenschappen.

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van 10 euro en plaatst hierna een eerste weddenschap op een odd van 1.40 die succesvol is. Je hebt nu in totaal € 14 aan saldo + 5 x € 10 aan free bets. De free bets kun je nu binnen 7 dagen op de voorgeschreven evenementen inzetten. Bij een verliezende free bet weddenschap ben je de inzet van de free bet simpelweg kwijt, bij een winnende weddenschap, krijg je de winst uitgekeerd, ook dan vervalt de inzetwaarde van de free bet. Zet je dus € 10 in op een odd van 2.50 en wint, dan krijg je € 25 - € 10 aan free bet inzet = € 15 uitgekeerd.

Conclusie

Met een bonuspercentage van 500% en zonder minimum quotering kunnen we gerust stellen dat de Unibet stortingsbonus tot de besten van de Nederlandse wedmarkt behoort. De enige beperkingen zitten hem in de voorgeschreven evenementen waar je je free bets op dient in te zetten en de beperkte inzettijd van de free bets van 7 dagen. Iets dat zeker te overzien valt!

Unibet promoties

Promoties

Manchester United - Newcastle United: 50x je inzet als Man. U scoort! (nieuwe klanten)
Eindigt over
NEC - Feyenoord: 50x je inzet als Feyenoord wint! (nieuwe klanten)
Eindigt over

Nieuws 🚨

Tottenham Hotspur - Manchester CIty voorspelling en odds
Champions League: De kraker tussen Bayern en Arsenal