Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Unibet Nederland komt regelmatig met een prachtige promotie voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Wij vertellen je alles over deze Unibet Odds Boost en hoe jij 50x of 100x je inzet kan pakken op verschillende wedstrijden/sportevenementen in het jaar. Als je nog geen account hebt bij deze Nederlandse bookmaker kun je als nieuwe speler 1 euro inzetten op een quotering van 50x of 100x op de onderstaande actieve Unibet Odds Boost.

Afgelopen tijd zijn er meerdere Unibet Odds Boost geweest waar jij potentieel veel geld kan winnen, zo is er meestal een UniBoost en Odds Boost tijdens grote wedstrijden in de Eredivisie, wedstrijden van het Nederlands elftal, het WK Darts en tijdens de Formule 1. Wij zullen altijd de pagina up-to-date houden om jou van de beste informatie te voorzien!

Nederland - Frankrijk: Pak 50x je inzet als Nederland scoort! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Argentinië-Canada: Messi scoort eerste doelpunt @5.00! (alle klanten)
Eindigt over
Pak 50x je inzet als Nederland van Polen wint! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Spanje-Kroatie: Modric (KRO) scoort of assist @5.50! (alle klanten)
Eindigt over
Hongarije-Zwitserland: Shaqiri (ZWI) scoort of assist @3.00! (alle klanten)
Eindigt over
Nederland IJsland - 50x je inzet bij winst van Nederland! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Speel bewust 18+

Hoe claim je de Unibet oddsboost?

Unibet weet wel hoe ze goede promoties moeten maken, vaak zijn er allemaal lastige stappen en talloze voorwaarden, maar dat is bij de Unibet Odds Boost zeker niet het geval. Wij leggen je aan de hand van 3 stappen uit hoe je gebruik kunt maken van deze verhoogde quotering.

Claimen Unibet 50x je inzet in 3 simpele stappen!

 1. Selecteer boven in deze pagina van welke actieve Unibet Odds Boost jij gebruik wilt maken
 2. Als je op de knop klikt kom je direct bij de juiste promotiepagina uit, maak hierna een account aan bij de bookmaker en selecteer de Unibet Odds Boost tijdens de eerste storting
 3. Zet 1 euro in op je geselecteerde Unibet Odds Boost en wacht de weddenschap af
Unibet Odds Boost van Gerwen WK darts

Voorwaarden Unibet Odds Boost

Elke mooie promotie van Unibet heeft natuurlijk ook zo algemene voorwaarden waar je rekening mee moet houden als je kies voor deze Unibet Odds Boost. Wij hebben een lijstje gemaakt met de meest belangrijke dingen waar jij rekening mee met houden met het claimen van de Unibet Odds Boost, zo moet je bijvoorbeeld 24 jaar of ouder zijn en nog geen account hebben bij deze bookmaker.

 • Enkel spelers van 24 jaar of ouder komen in aanmerking voor de Unibet Odds Boost
 • Je hebt nog geen account op Unibet
 • Je moet woonachtig zijn in Nederland
 • De maximale inzet voor de Unibet Odds Boost bedraagt 1 euro
 • Voordat je een eventuele winst kunt laten uitbetalen dien je het eerst 1x het stortingsbedrag rond te spelen
 • Als je besluit om voor de Unibet Odds Boost te kiezen, kun je niet meer kiezen voor andere Unibet welkomstbonussen die wij hieronder gaan behandelen.

Verschil UniBoost en Odds Boost

Het grote verschil voor de UniBoost en de Odds Boost is dat de UniBoost beschikbaar is voor bestaande spelers en nieuwe spelers en de Unibet Odds Boost dient als welkomstbonus voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Er zijn regelmatig UniBoost te vinden voor bestaande spelers, dit zijn vaak verhoogde quoteringen die van @2,00 naar @3,00 zijn gegaan en waar je meestal maximaal 20 euro op in kan zetten. Je kunt de actieve UniBoost vinden door naar het Unibet Sportsbook te gaan en links in het menu zie je een kopje genaamd “UniBoosts. Hier hebben ze voor verschillende wedstrijden de komende dagen Matchday Specials die jij kan inzetten.

UniBoost Unibet Sportsbook

Unibet welkomstbonus (500% bovenop storting)

Unibet
PopulairAanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 50
Percentage
500%

De bookmaker heeft naast de UniBoost en Odds Boost ook nog een Unibet welkomstbonus waarmee je met een storting van slechts 10 euro, 50 euro aan gratis weddenschappen krijgt. Als je op de bovenstaande promotie klikt ga je direct door naar de juiste pagina, nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen dus ook kiezen voor deze promotie. Na het maken van een account en een storting te hebben gedaan ontvang je 40 euro aan gratis weddenschappen die je binnen 7 dagen moet voltooien. Bij elke van deze 4 weddenschappen geldt dat je enkel de nettowinst uitgekeerd krijgt, dit betekent simpelweg de winst exclusief de waarde van de gratis weddenschap.

 • €10 Pre-match Free Bet
 • €10 Live Free Bet
 • €10 Combinatie Free Bet (3+ selecties)
 • €10 Bet Builder Free Bet (3+ selecties)
 • €10 vrije keuze

FAQ Unibet Odds Boost

Kan iedereen de Unibet Odds Boost gebruiken?

Niet iedereen kan gebruik maken van de Unibet odds Boost, enkel Nederlanders van 24+ die nog geen acount hebben bij Unibet.

Is er een alternatief voor de Unibet Odds Boost?

Jazeker die is er, je kunt ook kiezen van een 400% stortingsbonus voor het Unibet Sportsbook. Je krijgt dan met een storting van 10 euro 4x keer een gratis weddenschap van 10 euro per stuk.

Wat is de inzet voor de Unibet Odds Boost?

De maximale inzet voor de Unibet Odds Boost bedraagt 1 euro en de quotering die beschikbaar is voor de Unibet Odds Boost is 50x of 100x je inzet.

Kunnen Belgen ook gebruik maken van de Unibet Odds Boost?

Door de wetgeving in België is het niet langer mogelijk voor Belgen om gebruik te maken van een welkomstpromotie, Belgen komen dus niet in aanmerking voor de Unibet Odds Boost.