Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Bingoal Bonus

Bingoal Bonus

Eerste stortingsbonus
Maximaler Bonusbetrag
€ 250
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
6 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.40
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
8.6
Wij raden Nederlanders aan om te kiezen voor een andere bookmaker uit de beste bookmakers Nederland . Voor Belgen is er door wetgeving weliswaar geen Bingoal bonus, maar in de Bingoal review leer je dat een aanmelding wel de moeite waard is!

Bonus details

Bingoal biedt nieuwe klanten uit Nederland een enorm aantrekkelijke stortingsbonus van 100% tot € 250 voor wedden op sport! De bonus voorwaarden zijn zeer gunstig. Je hoeft je bonusbedrag slechts 6x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger. Ook heb je 31 dagen de tijd om je Bingoal Bonus volledig vrij te spelen. Je kunt je bonus inzetten op voetbal of andere sporten naar keuze. Lees onderstaand meer over hoe je je bonussen exact kunt verkrijgen. Storten bij Bingoal kan nu onder andere met iDEAL en de website is geheel Nederlandstalig beschikbaar! Bovendien krijg je nog 100% Boost My Odds, waarmee je winst verdubbelt voor een maximum van €20 aan inzetten.

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage
  • Enkel bonus dient 6x rondgespeeld te worden
  • Quoteringen vanaf 1,40 volstaan al
  • Storten met iDEAL mogelijk
  • Nederlandstalige website
  • Bonus niet geldig voor Belgische klanten

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

31 dagen

Geldig t/m:

31-05-2023

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Aanmelden bij Bingoal is zeer zeker de moeite waard en storten bij Bingoal kan al vanaf € 10 en onder andere via iDEAL, Visa/MasterCard, Maestro en VPay. Op die manier kun je je bonus vrijspelen op alle sportevenementen naar keuze! Deze bonus is er een van 100% tot € 250 bonus. (Maar je meoet wel 300 euro storten.) Je hoeft je bonusbedrag slechts 6x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger. Je hebt hiervoor maar liefst 31 dagen de tijd en zoals gezegd zijn alle mogelijke weddenschappen geldend!

Voorbeeld

Stort een bedrag van € 300 via de bonusbanner op de hoofdpagina. Je hebt nu € 300 gestort geld en € 250 bonus voor sportweddenschappen. Deze beide bedragen blijven gescheiden. Je zal eerst met je echt geld dienen te spelen en daarna pas de bonus. Om deze bonus te kunnen laten uitbetalen dien, je driemaal je bonusbedrag rondspelen en dit op minimale odds van 1.40 binnen 31 dagen. Kortom, als je in ons voorbeeld 6x250 = € 1500 inzet, dan is je € 250 bonusgeld omgezet in echt geld.

Conclusie

Bingoal is een bekende naam in Nederland door haar grote aanbod. Haar grote ervaring met paardenrennen aanbod heeft mede ertoe gezorgd dat haar sportsbook ook een groot succes is geworden. De welkomstbonus van 100% tot € 250 kenmerken zich door de hoogte in percentage, maar ook zeker door de hele goede voorwaarden! Je hoeft nu door je aanmelding via weddenbonus.com geen Bingoal Promo Code of Bonus Code in te geven. Bingoal is ongetwijfeld een van de beste bookmakers met een van de beste bonussen voor Nederlandse wedders, wij waarderen deze Bingoal Bonus dan ook met 5 sterren! Ook is het fijn dat er voor bestaande klanten vaak een Bingoal odds boost beschikbaar is.