Mobiel Wedden en Mobiel Wedden Bonussen

De markt voor sportweddenschappen is sinds een aantal jaar flink te veranderend. Veel bookmakers bieden inmiddels naast normale sites hun aanbod ook voor mobiele toestellen aan (iPhone, iPad, Android Smartphone, Windows Phone en tablets). Door middel van diverse applicaties en speciale mobiele pagina’s kun je nu ook mobiel wedden bij de meeste bookmakers. We geven jou op deze pagina informatie hoe jij mobiel kunt wedden en geven een overzicht van alle mobiel wedden bonussen. Wil je meer informatie over een specifieke app van een bookmaker of de app direct downloaden? Kies dan jouw bookmaker uit onderstaand schema.

 

Bookmaker App Bonus
888Sport App 888Sport Bonus
Bet777 App Bet777 Bonus
Betfair App Betfair Bonus
BetFIRST App BetFIRST Bonus
Circus App Circus Bonus
Interwetten App Interwetten Bonus

 

Hoe kan je mobiel wedden met je smartphone of tablet?

Mobiele weddenschappen worden steeds populairder. Natuurlijk spelen veel bookmakers hier handig op in door hun volledige aanbod ook mobiel aanbieden. Om hier van te profiteren heb je alleen een mobiele telefoon met internet nodig. Je moet alleen het webadres van een bookmaker in de browser van je toestel intikken en dan de daarbij horende applicatie downloaden (vele applicaties zijn ondertussen ook al beschikbaar in de app stores van Google en Apple). Indien de door jou gewenste bookmaker nog geen applicatie voor sportweddenschappen heeft vind je in elk geval een mobiele versie van de pagina, want deze zijn al lang beschikbaar bij alle goede en serieuze bookmakers.

Hoe begin je met mobiel wedden op voetbal en andere sporten?

Hoe je precies de mobiele wed bonus van een bookmaker kan claimen verschilt natuurlijk per bookie. Exacte informatie over de voorwaarden kun je vinden op onze Mobiele Bonussen Pagina, maar over het algemeen zijn de volgende stappen nodig:

  1. Download de sport wedden applicatie van de aanbieder via de website van de bookmaker, App Store, iTunes of Google Play
  2. Of open de webpagina van de bookmaker via je mobiele toestel (smartphone, tablet of iPad)
  3. Log in met je persoonlijke klantengegevens (gebruikersnaam/wachtwoord)
  4. Pak je mobiele bonus
  5. Plaats een mobiele weddenschap via je mobieltje

Ter informatie: Indien je nog niet geregistreerd bent bij de bookmaker van je keuze is het vaak makkelijker om de registratie te doen via je computer!

Nadat je de sport wedden applicatie voor je mobieltje via de App Store, de webpagina van de bookmaker of via iTunes hebt gedownload, ben je nog maar enkele stappen verwijderd van het plaatsen van je eerste mobiele weddenschap. Log in met met je normale klantengegevens (gebruikersnaam en wachtwoord). Nadat je in de applicatie bent ingelogd, kun je het hele aanbod bekijken en je weddenschappen via je mobieltje plaatsen. Betalingen en uitbetalingen kunnen ook via de app worden doorgevoerd. Of je nu op de weg naar het werk bent of net in een café zit, met de mobiele sport wedden applicaties voor je mobieltje mis je zeker geen weddenschap meer.

Mobiel Wed Bonus Overzicht

Onderstaand geven we jou een overzicht van alle mobiele wed bonussen die beschikbaar zijn voor Nederlandse en Belgische wedders. Deze bookmakers beschikken ook allen over een Mobiele App.