Mobiel wedden informatie

In lijn met de wet op kansspelen adverteren wij enkel bookmakers met een landelijke licentie. Sinds 1 oktober 2021 zijn er meerdere bookmakers beschikbaar met een landelijke licentie in Nederland. De betting apps waar je nu legaal kan mobiel wedden, vind je terug in onze lijst op deze pagina.

In Belgie zijn er meerdere bookmakers die beschikken over een geschikte licentie. Scroll verder om ook de betting apps Belgie te ontdekken.

Met de opkomst van smartphones en tablets is ook het mobiel wedden populairder geworden. Bookmakers speelden hier in eerste instantie op in door een geoptimaliseerde mobiele website aan te bieden en inmiddels zijn vele bookmakers aanbeland bij de volgende fase: het aanbieden van een bookmaker app voor mobiel. Onderstaand vind je voor verschillende bookmakers informatie terug over hun mobiele sportweddenschappen app en het downloaden hiervan. Erna geven we je nog enkele algemene tips en tricks voor het downloaden van bookmaker apps en komen ook de Bookmaker Bonus die verschillende bookmakers aanbieden als je via je mobiel wedt aan bod.

Bookmaker Apps Review + Download + Welkomstbonus

Let op: sinds oktober 2021 zijn dit de legale websites om sportweddenschappen bij te plaatsen in Nederland. Ontdek de apps en bonussen voor deze Nederlandse bookies hier:

BookmakerAppBonus
Bet365 AppBet365 Bonus
Betcity AppBetcity Bonus
Toto AppToto Bonus

Hieronder vind je een overzicht van alle Belgische Bookmaker Apps. Kijk op de individuele app-pagina’s over de mobiele bookmakers voor meer mobiel wedden informatie.

BookmakerAppReview
Bet777 AppBet777 Review
Betway AppBetway Review
BetFIRST AppBetFIRST Review
Bwin AppBwin Review
Circus AppCircus Review
Unibet AppUnibet Review
Bingoal AppBingoal Review
Ladbrokes AppLadbrokes Review
Stanleybet AppStanleybet Review

Waar kan ik een Bookmaker App Downloaden?

Wij adviseren iedereen om eerst een account aan te maken of in te loggen bij de bookmaker waarvan je de app wil downloaden en vervolgens de app te downloaden via hun website. In dit geval ben je ervan verzekerd dat je de juiste app hebt om mobiel te gokken. Een andere reden waarom we dit aanraden, is omdat de Google Play Store geen apps van bookmakers toelaat. In het geval je een Android apparaat hebt, zul je de app dus enkel via de website van de mobiele bookmaker terugvinden. In de Apple App Store zijn de meeste apps wel terug te vinden. De snelste en veiligste weg om te gokken op je mobiel is en blijft echter via de website van de bookmaker zelf. Dit geldt ook voor Windows apparaten.

Mobiel Wed Bonus Overzicht

Bookmakers stimuleren het downloaden van hun bookmaker app en daarom koppelen ze hieraan vaak een mobiele bonus die enkel te verkrijgen is bij het mobiel wedden. In onderstaand overzicht vind je de beschikbare mobiele wed bonussen terug gerangschikt op basis van onze waardering. De Circus en BetRedKings Bonus zijn voor zowel Nederlanders als Belgen beschikbaar, die van Interwetten exclusief voor Nederlanders en de bonus van Betcenter enkel voor Belgen. Ga mobiel wedden en pak de bonus! Telefoon gokken was nooit gemakkelijker!

Met deze mobiele wed apps kan je niet enkel mobiel gokken, maar ook alle andere functies gebruiken. Storten, uitbetalen en de klantendienst contacteren zijn allen mogelijk via een weddenschap app. Wedden met je telefoon is dus heel eenvoudig.