Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Bingoal App

Bingoal App

mobile
Android❌
Apple❌
Werkt super snel
App hoogtepunt
Alle promoties zijn te vinden in de browser
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Waardering
9.8
APP DOWNLOADEN

Mobiel wedden op Bingoal App

Bingoal is zowel in Nederland als België beschikbaar. Dat geldt ook voor mobiele spelers. Een mobiele app is er echter (nog) niet. Dat is geen enkel probleem aangezien de mobiele website meer dan naar behoren z’n werk doet. Hierbij heb je ook gelijk als voordeel dat je niet op zoek hoeft te gaan in app stores maar gewoon direct kunt spelen. Bingoal gaat al een tijdje mee, vooral in België. Die ervaring zien we dan ook gelijk terug in de mobiele websites van deze top bookmaker.

Bingoal mobiele website openingsscherm
© Bingoal – screenshot van 07-05-2023

Wedden op de Bingoal mobiele website

Ondanks het feit dat er geen mobiele Bingoal app Android of voor iOS is, kun je natuurlijk wel gewoon mobiel wedden bij Bingoal. Dat doe je op de mobiele website. Zodra je de eerste keer de mobiele site laadt, valt gelijk op hoe snel en overzichtelijk deze is. Daarnaast vallen ook de overeenkomsten met de reguliere website op. De mobiele pagina komt namelijk nagenoeg overeen met de desktopversie. Dat is wel zo makkelijk en betekent dat je alles binnen een handomdraai vindt.

We zullen hieronder de mobiele Bingoal site bespreken, zodat je precies weet wat je bij deze bookmaker kunt verwachten. Deze review is nuttig voor zowel NL als BE spelers van Bingoal. De mobiele website komt namelijk exact overeen. Het enige verschil is dat de betting sites België geen welkomstbonus aanbieden, terwijl je die in Nederland wel kunt vinden. Ook dat komt even verderop nog uitgebreid aan bod.

Overzichtelijke weddenschappen op de Bingoal Mobiele website
© Bingoal -screenshot van 07-05-2023

Mobiele Bingoal website

Omdat je dus niet op zoek hoeft te gaan naar een Bingoal app, kun je op je mobiele toestel direct naar de Bingoal site gaan in je browser. Dan zal de homepagina gelijk laden en kun je direct inloggen om je mobiele weddenschappen te plaatsen. Het design is een rechtstreekse kopie van de reguliere desktop pagina en dat betekent dat de zwarte achtergrond en rode accenten overal terugkomen. Je wordt op de Bingoal pagina verwelkomd met actuele promoties en toernooien maar iets daaronder zie je direct de mogelijkheid om het type spel te kiezen. Voor sportweddenschappen kies je hier dan ook op de knop “Sport”. 

De lay-out is niet afhankelijk van het type toestel dat je gebruikt. De mobiele website past zich automatisch aan je scherm aan door het gebruik van de welbekende HTML5 technologie. Echter kunnen browserinstellingen er wel voor zorgen dat jouw mobiele website er net even iets anders uitziet dan bij een ander, maar de verschillen zijn minimaal. 

Het mobiele sportsbook is erg overzichtelijk en laadt erg snel. Wat hier verder opvalt is dat er bewust weinig gebruik wordt gemaakt van afbeeldingen zodat je erg snel je favoriete sport, competitie of team kunt vinden. Een tik op voetbal zorgt ervoor dat het overzicht met landen en competities laadt, vervolgens zie je direct alle aankomende wedstrijden in die selectie en kun je direct inzetten op een thuiswinst, gelijkspel of eindwinst (1×2). Door de betreffende wedstrijd te selecteren kom je terecht bij alle beschikbare weddenschappen. Alles staat hier netjes onder elkaar en in handige categorieën. Aan de overzichtelijkheid van Bingoal kunnen veel van de beste bookmakers Nederland nog het nodige leren, Erg handig is ook de ranglijst onder het overzicht met weddenschappen. Zo zie je gelijk hoe hoog een team staat in bijvoorbeeld de Eredivisie zoals je hieronder kunt zien. =

Zodra je één of meerdere weddenschappen hebt geplaatst, zie je een klein nummer staan in de rode balk. Klik hierop om je wedbriefje te openen en gelijk in te zetten. Ook hier geldt weer dat het haast niet makkelijker kan.

Voor en nadelen Bingoal app

  • Gemakkelijk navigatie op website
  • Overzichtelijk
  • Website werkt supersnel
  • Geen app beschikbaar

Bingoal bonus voor nieuwe spelers

Als het op bonussen aankomt, zien we wel een groot verschil tussen Nederland en België. Bij Bingoal Nederland staat er namelijk een Bingoal bonus klaar voor nieuwe spelers terwijl dat in België bij wet verboden is. Nieuwe spelers op de Bingoal mobiele website die 24 jaar of ouder zijn, krijgen in Nederland een bonus tot maar liefst € 250! Daarnaast staat er ook nog een speciale odds boost voor je klaar die luistert naar de naam 100% Boost My Odds. Je krijgt dus niet één maar twee keer een Bingoal welkomstbonus. Wat deze bonussen extra aantrekkelijk maakt, zijn de gunstige voorwaarden. Zo gelden er slechts minimale odds van 1.40 en krijgt je 31 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Ook heb je geen Bingoal bonus code nodig en zie je de bonus direct na het registreren via de knoppen op deze pagina.

Bingoal
exclusiverecommended
Maximaler Bonusbetrag
€ 250
Percentage
100%

Onze Bingoal app review

Een echte Bingoal app review kunnen we het niet noemen, aangezien er simpelweg geen app bestaat. Dat kan echter op een later moment nog veranderen en dan zullen we ook deze review aanpassen. Voor nu moet je het doen met de Bingoal mobiele website die absoluut meer dan prima is. Alles wat je op een mobiele betting app verwacht, is ook aanwezig op de mobiele site.

Zo vind je hier hetzelfde uitgebreide wedaanbod, kun je gemakkelijk registreren en inloggen en is het een fluitje van een cent om te storten en uit te betalen via de mobiele website. Je hebt enorm veel mogelijkheden op de site die erg snel laadt. Qua structuur en indeling verschilt de mobiele site amper van de desktopversie en dat maakt deze goksite handig in het gebruik. Ook hebben ze bij Bingoal gedacht aan een zoekscherm waardoor je binnen luttele seconden jouw favoriete team, land of wedstrijd gevonden hebt. 

De speciale sport bonus maakt het wedden bij Bingoal op mobiel enorm aantrekkelijk. Een welkomstbonus van € 250 + extra odds boost kom je niet zo heel vaak tegen. De Bingoal mobiele site heeft alles wat je nodig hebt bij het wedden op sport en daarom zijn we ook lovend over deze bookmaker. Ons oordeel over deze mobiele goksite is een tien met een griffel!

Waar kun je de Bingoal app downloaden?

Je kunt momenteel geen Bingoal app downloaden. Zowel in Nederland als België zul je het moeten doen met een mobiele website. Daar is niets mis mee, want de mobiele Bingoal website werkt prima! De mobiele site is snel en overzichtelijk en heeft precies dezelfde mogelijkheden als de desktop website.

Heeft de Bingoal app een welkomstbonus?

Jazeker, de Bingoal welkomstbonus Nederland bedraagt maar liefst € 250. Daarbovenop krijg je ook nog eens een 100% odds boost. Deze is beschikbaar op de (mobiele) website van Bingoal. Let wel op dat je minimaal 24 jaar oud moet zijn om de welkomstbonus te kunnen ontvangen. In België biedt Bingoal geen welkomstbonus aan.

Heeft Bingoal een mobiele website?

Ja, Bingoal heeft in Nederland en België een prima mobiele website. Omdat er geen mobiele Bingoal app is, gaat alle aandacht naar de mobiele goksite en die werkt dan ook naar behoren. Je vind er exact dezelfde vormgeving als op de desktop pagina en dat betekent dat je hetzelfde wedaanbod, bonussen en indeling tegenkomt.