bet365 Bonus

bet365 Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 5
Rondspeelvoorwaarden
Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Voor 24+ jarigen. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet.
Min. quotering
1.20
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
8.8
Registreer

bet365 Bonus details

#Ad. 

We kijken even naar de Bet365 bonus voorwaarden en moeten eerlijk toegeven dat deze zeer aanlokkelijk ogen. In totaal krijgen we 100% tot 100 euro wedkrediet, vanaf een storting van 5 euro! Hoe werkt het precies? Als eerste klant kan je met enkele middelen meteen storten, daarna zal je deze bonus meteen moeten claimen via jouw account. Nu zet je eenmaal je storting in op 1.20+ odds (hoeft niet in 1 enkele weddenschap!). Vanaf het moment dat dit in orde was, kregen wij meteen een wedkrediet ter waarde van onze storting die nooit vervalt!

Voordelen & nadelen

  • Goede voorwaarden
  • Makkelijk rondspelen
  • Hoog bedrag
  • Onbeperkt geldig
  • Niet voor klanten onder de 24 jaar

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Geldig t/m:

31-03-2026

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Nadat je jezelf registreert kan je dus een storting maken en de Bet365 welkomstbonus claimen via je account. En dan moesten we ook een keer ons stortingsbedrag inzetten op minstens 1.20 of hogere odds, dit kan in meerdere bets. Vanaf dit moment kregen we ook meteen die 100 euro wedkrediet.

Voorbeeld

Via onze knop konden wij ons meteen aanmelden bij Bet365. Op het registratieformulier vullen wij dan al onze details in, en om snel te laten verifieren kan je ook via het systeem iDIN dit meteen in orde brengen. Nadat we een storting maken van minstens 5, krijgen wij een stortingsbonus van 100% tot 100 euro. Nu krijgen we de optie om deze bonus te claimen, en als we dit stortingsbedrag 1 keer inzetten op 1.20 of meer odds dan komt het wedkrediet om je account te staan. Dit is geldig voor onbepaalde duur! Een Bet365 bonus code of promotiecode is overigens niet nodig.

Conclusie

Ons team is er zeker van, die bet365 bonus is absoluut de beste aanbieding op de markt. Enkele andere zaken die wij ook fijn vonden aan bet365. Sowieso zien we de beste quoteringen op de gehele Nederlandse markt bij Bet365. We kunnen dit ook nog eens combineren met de meeste opties aan weddenschappen, de beste gebruikservaring (betting configurator etc) en een geweldige reputatie.

Nieuws 🚨

De beste odds om te wedden op Vitesse- Feyenoord
Liverpool - Manchester City Community Shield 2022 voorbeschouwing en odds