Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Bet365 behoort tot de grootste en bekendste bookmakers ter wereld. Bij deze bookmaker vind je een breed scala aan sporten om op te wedden, maar ook een aantal zeer interessante bonussen. Een van de geweldige bonussen die je hier vindt is de Bet365 Bet Boost die elke dag beschikbaar is bij geselecteerde sporten en wedstrijden. Hoe deze bonus precies werkt en wat het oplevert, lees je natuurlijk op deze speciale Bet365 Bet Boost pagina! Onderstaand alvast alle actuele bet boosts!

Spanje-Engeland: Engeland wint EK + beide teams scoren + Kane scoort @9.50 i.p.v. @8.50 (alle klanten)
Eindigt over
Spanje-Engeland: Spanje wint EK + beide teams scoren + Morata scoort @9.00 i.p.v. @8.00 (alle klanten)
Eindigt over
Wed op EK winnaar en krijg 25% extra winst! (alle klanten)
Eindigt over
SUPER BOOST: Gakpo minimaal 1 schot op doel @2.50 i.p.v. @1.66! (alle klanten)
Eindigt over
Spanje-Frankrijk: >2,5 goals + Frankrijk kwalificeert + Mbappé scoort @9.50 i.p.v. @8.50! (alle klanten)
Eindigt over
Van Dijk scoort met een kopbal tegen Turkije @12.00 i.p.v. @11.00! (alle klanten)
Eindigt over
Speel bewust 18+

Bet365 Super Boost van de week

Tussen de verschillende odds boosts, die allemaal voor nieuwe en bestaande klanten zijn, zit zo nu en dan een Bet365 Super Boost. Elke week pikken we er één uit die we graag extra toelichten. Dit keer geen voetbal weddenschap, maar een tennisweddenschap van Roland Garros. De weddenschap luidt alsvolgt:

 • VD Zandschulp wint van Fognini
 • Eerste set 8 games of meer

@2.00 in plaats van @1.61.

VD Zandschulp is op papier de favoriet voor de winst. Ook is het aannemelijk dat de eerste set minimaal 6-2 wordt. De reguliere odd van 1.61 bevestigt voorgaande ook, als je dan ook nog eens diezelfde bet @2.00 kunt spelen is de keuze wat ons betreft snel gemaakt.

Wat is de Bet365 Bet Boost?

De Bet365 Bet Boost is een mooie weddenbonus waarbij de bookmaker dagelijks quoteringen verhoogt voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Dat gebeurt niet bij elke wedstrijd of sportevenement, maar je vindt elke dag toch wel meerdere Bet Boosts. Bij sommige evenementen kom je zelfs meerdere bet boosts tegelijkertijd tegen.

Dit gebeurt vaak bij voetbal, maar er zijn nog wel meer sporten waar je de Bet365 Bet Boost ziet voorbij komen. Een greep uit het assortiment:

 • Amerikaans voetbal
 • Basketbal
 • Cricket
 • Darts
 • IJshockey
 • Formule 1
 • Voetbal
 • Golf
 • Handbal
 • Rugby
 • Tennis
 • Snooker
 • Surfen

Elke dag worden er weer andere Bet365 Odds Boost promoties aangeboden, en ook de sporten die je hierboven staat, kunnen zomaar eens veranderen. De verhoogde quoteringen zijn gemakkelijk te herkennen in het sportsbook. Er is namelijk een speciale sectie voor de Bet Boost zoals je hieronder kunt zien.

Bet365 Bet Boost beschikbaar op homepage
© Bet365- afbeelding van 06-04-2023

Welke Bet Boost opties zijn er bij Bet365?

Er zijn dus verschillende Bet Boosts die dagelijks veranderen. Toch zie je vaak dezelfde type weddenschappen terugkeren. Dat is zeker het geval bij wedden op voetbal waarbij je vaak een odds boost ziet bij: “speler scoort een doelpunt”, “correcte score” of “beide teams scoren: ja/nee”.

Behalve deze weddenschappen zijn andere Bet boost opties vaak:

 • Speler wint wedstrijd en meeste 180’s (Darts)
 • Speler wint wedstrijd met hoogste finish (Darts)
 • Uiteindelijke winnaar toernooi (Meerdere sporten)
 • Eindigt in de top 3, top 5, top 10 (Meerdere sporten)
 • Coureur wint race en snelste race ronde (Formule 1)

Meerdere Odds Boost promoties bij Bet365

Behalve de Bet Boost biedt Bet365 Nederland ook nog andere promoties aan. Sommige van die bonussen hebben we veel weg van de Bet Boost, maar zijn toch net even wat anders. De Bet365 Profit Boost is daar een goed voorbeeld van. Dat is namelijk ook een bonus waarbij je meer kunt winnen bij een specifieke wedstrijd, maar deze komt wat minder vaak voor. Meestal zie je de Profit Boost bij grote wedstrijden zoals bijvoorbeeld Ajax – Feyenoord of Barcelona – Real Madrid. Ook komt de profit boost vaak voor bij darts en Formule 1. 

Hoe werkt de Bet365 Profit boost?

De Profit Boost van Bet365 werkt ongeveer hetzelfde als de Bet365 Bet Boost. Echter krijg je hier geen verhoogde quoteringen te zien, maar pak je tot 25% extra winst. De Profit Boost komt vaak maar enkele keren per week voor. Je ziet deze betting bonus dus vaak bij speciale wedstrijden die in het zonnetje worden gezet of bij grote competities en sportevenementen. 

De Bet365 Profit Boost wordt, zodra deze beschikbaar is, vermeld op de homepage van Bet365 Nederland. De Profit Boost kan net als de “gewone” bet boost op speciale bets worden aangeboden. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een Bet Builder waarbij je inzet op drie verschillende bets tegelijkertijd. 

Nog meer spektakel met de Bet365 Super Boost

De derde Bet Boost van Bet365 is een hele speciale en luister naar de Bet365 Super Boost. Deze bet boost wordt meestal aangeboden bij voetbal en dan met name op een weddenschap waarbij je inzet op een doelpuntenmaker of een team dat scoort. Waar met de reguliere odds boost een odd van 1.50 bijvoorbeeld 1.60 wordt, is dit met de super boost al gauw 2.00 of hoger.

Aan deze Super Boost zitten dan ook net even wat andere voorwaarden. Zo kan je maximale inzet hier wat lager zijn en komt het ook nog weleens voor dat dit een bonus is die enkel is weggelegd voor nieuwe spelers. Daarom dat we je altijd aanraden om goed de bonusvoorwaarden te lezen zodat je weet waar je aan toe bent. De hoogste Bet Boost die we gezien hebben bij Bet365 is overigens een 100x je inzet bij het wedden op voetbal. Dat was dan wel in de vorm van een Bet365 bonus voor nieuwe spelers.

Veelgestelde vragen over de Bet365 Bet Boost

Wat is een Bet365 Bet Boost?

De Bet365 Bet Boost of Bet365 odds boost verhogen de quoteringen bij bepaalde sportweddenschappen. Dit betekent dat je meer kunt winnen als jouw weddenschappen uitkomen. Deze verhoogde quoteringen komen vaak voor bij voetbal, tennis, darts en Formule 1.

Wat zijn de voorwaarden voor de Bet365 Odds Boost?

De voorwaarden verschillen per odds boost promotie. Zo zijn er odds boosts waarbij je een maximum inzet hebt en kun je een bet boost alleen inzetten bij een specifieke wedstrijd of weddenschap. We raden je dan ook altijd aan om de voorwaarden te lezen op de website van de bookmaker zelf.

Zijn er verschillende odds boosts?

Bet365 biedt momenteel drie verschillende odds boosts. Dat zijn de Bet365 Bet Boost, de Profit Boost en de Super Boost. Elk van deze boosts heeft andere voorwaarden en zijn beschikbaar bij andere weddenschappen.

Tot € 100 wed kredieten bij Bet365 welkomstbonus
© Bet365- afbeelding van 06-04-2023

Extra Bet365 bonus voor nieuwe spelers

Voordat je gaat wedden en hierbij een Bet365 Bet Boost bij gebruikt, kun je ook nog een andere interessante bonus pakken! Voor nieuwe spelers uit Nederland van 24 jaar of ouder staat er namelijk een mooie Bet365 welkomstbonus klaar. Door je via de link hierboven aan te melden, pak je tot maximaal € 100 aan wedkredieten bij deze bookmaker. 

Je hoeft overigens niet te kiezen tussen de Bet365 Bet Boost of de welkomstbonus. Ze zijn namelijk allebei beschikbaar. Je kunt het wedkreiet gebruiken om gratis te wedden op een sport en wedstrijd naar keuze. De Bet Boost die we op deze pagina al uitgebreid besproken hebben is zowel beschikbaar voor nieuwe als reeds geregistreerde spelers. Dat betekent dus dat je week in week uit kunt genieten van de beste odds en de wedstrijden voor het uitkiezen hebt.

Een groot voordeel van deze bonus is dat de voorwaarden erg gunstig zijn. Natuurlijk is het bonusbedrag al mooi meegenomen, maar je pakt de bonus al bij een storting van € 5,00. Wat je vervolgens wint met jouw weddenschap, mag je houden. De inleg gaat terug naar Bet365. Waar wacht je nog op? Meld je gelijk aan en pak met een simpele klik dus twee mooie bonussen!