Als één van de meest bekende sportsbook brands ter wereld, vinden we het ongelofelijk kut dat Bet365 Nederland niet meer beschikbaar is. Om dit grote gat in de markt op te vullen moeten Nederlanders het helaas doen met andere bookmakers. Bet365 doet het niet meer dus, en dit omzeilen gaat ook niet meer lukken in Holland.

Wil je weten hoe de Bet365 bonus vroeger juist werkte, dan kan je even het (gedateerde) bonusprofiel lezen. Indien je op zoek bent naar de sterkste alternatieven voor deze geweldig sterke Netherlands brand, dan lees je hier alles.

De enige mogelijkheid voor een legaal alternatief in Nederland is TOTO of BetCity.

Bet365 bonus logo


© Bet365

Waar zoeken wij precies naar in een Bet365.com vervanger? Een paar van deze eigenschappen moeten we sowieso kunnen terugvinden in al onze kandidaten, en liefst zelfs allemaal in een ideale wereld.

  1. Een top bookmaker bonus: Op deze lijst vind je trouwens alle beste bonussen terug
  2. Gunstige odds op voetbal, met een hele hoop verschillende selecties
  3. Gigantisch aanbod aan beschikbare sporten om op in te zetten
  4. Een overzichtelijke mobiele site die snel werkt
  5. Dezelfde betrouwbaarheid: een site zoals “Bet356 Nederland” gaat uiteraard niet werken, of ‘bed 365″ met een D ook niet. Val dus niet voor domme trucjes.

De beste Bet365 alternatieven

We moeten eerlijk zijn, het is niet mogelijk om Bet365 te vervangen met enkel 1 bookie. Daarom kiezen wij ook een ideale kandidaat aan de hand van enkele van hun sterke punten. We kijken naar de bookies met de meest gunstige quoteringen, de beste welkomstbonus, het grootste wed aanbod & de meeste promoties.

Odds

Het is heel moeilijk om de geweldige oddsmarges van Bet365 te verslaan, zeker wanneer Unibet Nederland & zelfs 1xBet Nederland ook niet meer beschikbaar zijn. Wedden op voetbal Winstgevend is dan ook heel wat makkelijker met deftige quoteringen. Hierdoor moeten we dan ook voornamelijk 1 site aanraden om dit gat op te vullen.

Speedybet biedt naast een 100% tot 200 euro welkomstbonus ook gewoon de beste odds op de Nederlandse markt aan. Met odds op hoogstaande voetbal matchen van rond de 4% zijn we heel tevreden. Let wel op, hoe minder belangrijk de wedstrijd, hoe slechter de odds meestal. Wil je wedden op de derde klasse afdelingen dan zal je normaalgezien minder gunstige quoteringen krijgen dan bij de Champions League noteringen.

Wed aanbod & promoties

Voor het grootste aantal sporten om op te wedden sturen we je richting Wallacebet. Het mooie aan deze keuze is dat je meteen al mee iDEAL kan gaan storten, en ook nog eens een prima welkomstbonus krijgt via onze exclusieve deal (100% tot € 120 @ 6 x 6 rondspelen). Bovenop de 40+ aantal sporten, met nog eens super veel opties per individuele markt krijgt je nog eens 10% cash back. Nog niet genoeg promoties? Kijk dan best eens op hun promoties sectie waar vaak mooie promo’s te vinden zijn!

Vergeet je verdriet over een onbeschikbare Bet365 site en pak al deze aanbiedingen bij Wallacebet!

Bonus

Bet365 had een geweldige bonus aanbieding voor Nederlanders, maar gelukkig genoeg vonden wij een perfecte keuze om deze te vervangen. De Interwetten bonus is de bonus met de beste vrijspeel voorwaarden van de hele Nederlandse markt. Deze 100% tot € 100 krijg je dan ook meteen rondgespeeld in geen tijd. Je moet enkel je bonus bedrag 5 keer inzetten op odds van minstens 1.70! Dit is veruit de allerbeste deal die je momenteel kan krijgen, en is dus een grote aanrader.

Een andere mooie keuze is de mobiele cashback die je het mogelijk maakt om te gratis wedden op voetbal tot 25 euro.

Interwetten Logo


© Interwetten

Waarom Bet365 niet meer beschikbaar in Nederland is

Net als vele andere grote gokbedrijven verlaten Bet365 de Nederlandse gokmarkt omwille van enkele wetgevingen inzake reclame om gokken. Bedrijven mogen geen reclame maken gericht naar Nederlandse klanten of riskeren een (grote) boete. In de loop van 2021 kunnen betting sites eindelijk een licentie aanvragen om in Nederland legaal als gokbedrijf te kunnen opereren. Dit was normaalgezien vroeger al mogelijk, maar de mannen van de overheid die de Toto bonus nog even wat langer met hun monopolie willen pushen dachten daar anders over.

In 2021 krijgen we dan (hopelijk) eindelijk terug grote bedrijven zoals Bet365 op de Nederlandse markt. Voorlopig moeten we het dus doen met alternatieven.

Welke andere titanen van de gokwereld zijn ook niet beschikbaar?

Unibet, Bwin & Ladbrokes zijn bijvoorbeeld allemaal enkel voor Belgen beschikbaar. Andere grote merken zijn 888sport & Betfair en 1xbet. Deze laatste zijn zelfs helemaal niet meer beschikbaar, zelfs niet voor Belgen. De enige manier om deze sites nog te kunnen gebruiken is dan ook om gewoon even te emigreren naar het Verenigd Koninkrijk.

Zijn er nog belangrijke weetjes over Bet365?

Als je een beetje het nieuws volgt, dan weet je dat Bet365 net zoals andere bookmakers de Nederlandse overheid adviseert vaak over hoe ze de nieuwe wetgeving het best juist invullen. Er zijn altijd discussies over hoe het beste gewerkt wordt in het kader van verantwoord wedden, en de decennia lange ervaring van deze bookie helpt dan ook heel veel. De UK licentie wordt vaak beschouwd als één van de beste voor gokliefhebbers, waardoor grote bedrijven zeker heel veel ervaring hebben met goede richtlijnen van ervaren kansspelcommissies. Wij hopen dan ook dat de richtlijnen voornamelijk ontstaan uit gezond verstand, en het beste bieden voor alle liefhebbers van sport wedden.

Volg ons nieuwsoverzicht over meer informatie over zowel voetbal wedstrijden als af en toe online gokken wetgeving. We trachten zo informatief mogelijk wekelijks jullie op te hoogte te houden van alle weetjes.