Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 App

bet365 App

mobile
Android✅
Apple✅
Snelle browser
App hoogtepunt
Alle promoties zijn te vinden in de browser
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Waardering
9.7
APP DOWNLOADEN

Wedden op de Bet365 mobiel App en de website

#ad – Van een van de grootste bookmakers hadden we niet anders verwacht dan dat er een Bet365 App Nederland beschikbaar zou zijn. Mobiel wedden bij Bet365 kun je dus doen vanaf je mobiele app maar ook gewoon op je mobiele browser. Of er verschillen zitten tussen het wedden op je mobiele browser, desktop of mobiele app lees je hieronder. In ieder geval weet je al dat je op allerlei manieren kunt wedden bij Bet365. Laten we eens gaan kijken waar het het best vertoeven is.

Bet365 Android App Downloaden

Voor spelers die gebruik maken van de Play store is er een Bet365 Android App Download beschikbaar die je voorziet je van alle gemakken. Ook kunnen IOS gebruik maken van de Bet365 App Nederland, de app werkt op allebei. Als je liever geen app download maar direct speelt op de mobiele browser van Bet365 kan dat ook. De site werkt snel en ziet er eigenlijk hetzelfde uit als de desktop versie. Ook de app heeft veel overeenkomsten en dus zal je je als een vis in het water voelen op elke versie. De Bet365 app is overzichtelijk en duidelijk ingericht met veelal grijstinten en witte en rode accenten. Of je nu op de mobiele site of de app wedt, je vindt je weddenschap zeer snel. Alle competities en categorieën staan in het linker menu.Op het rechter gedeelte van de mobiele site zie je de meest populaire en live wedstrijden. Het aanbod is op elke versie hetzelfde. Elke weddenschap die je kunt vinden op de desktop versie van Bet365 zie je terug op de mobiele versie en de mobiele applicatie voor Bet365 ervaringen.

Met een duidelijk menu op links en de wedstrijden aan het rechterkant kun je binnen enkele tellen al inzetten. De witte letters steken goed af tegen de zwarte achtergrond en bovendien is het erg makkelijk dat je gelijk al de 1×2 odds ziet bij de meest populaire wedstrijden. Zowel op de app als de mobiele website ziet het scherm er hetzelfde uit. De letters zijn duidelijk en ook de gebruikte categorieen maken het wedden bij Bet365 erg gemakkelijk.

mobiel wedden bet365

Aan de linkerkant vind je de competities terug. Door op een competitie of categorie te tikken krijg je een dropdown met alle weddenschappen in die categorie. Behalve sportweddenschappen kun je binnen de Bet365 Mobiel App ook andere gok spellen spelen. Roulette, Blackjack en slots zijn allemaal beschikbaar. Om dieper in een sportevenement of wedstrijd te gaan tik je alleen de wedstrijd zelf aan en opent zich een nieuw scherm. In dit nieuwe scherm zie je alle mogelijke weddenschappen en de odds die daarbij horen. Je kunt altijd terug gaan door op de “back” knop te tikken om weer een overzicht te krijgen van alle wedstrijden.

Bet365 App
© Bet365

Bij de Bet365 App Nederland hebben ze veel aandacht besteed aan het mobiele wedden en dat zie je terug aan de app en de mobiele versie. De graphics zijn goed en de app reageert snel op elk verzoek.Vanuit de app registreer je je gemakkelijk voor Bet365 waarna je op elk mogelijk toestel alleen nog maar hoeft in te loggen op je weddenschappen te plaatsen. Door de overzichtelijkheid en snelle reactie van de mobiele app is het plezierig wedden bij Bet365. Omdat er zo weinig verschil zit tussen desktop wedden en mobiel wedden bij deze bookmaker is de app een lust voor het oog. Het maakt bovendien niet uit of je je telefoon horizontaal of verticaal houdt, alles blijft even overzichtelijk.

Wat is er anders aan mobiel wedden vergelijking met wedden op mobiele browser?

Waar er bij verschillende bookmakers nogal een verschil zit tussen mobiel wedden en wedden op desktop, is dat bij Bet365 absoluut niet het geval. De beide versies zijn vrijwel hetzelfde, wij hebben namelijk geen verschil kunnen vinden. Ondanks dat het scherm natuurlijk wat kleiner is is de tekst prima leesbaar. Door net wat minder wedstrijden en weddenschappen onder elkaar te zetten is het wat meer scrollen, maar behoud je wel het overzicht. Zowel de app als de mobiele versie krijgen van ons een goed rapportcijfer en dat heeft er ook mee te maken dat er amper verschil zit tussen de desktopversie en de mobiele app

Nadeel aan wedden via mobiel?

Als we de Bet365 Mobiel app gaan vergelijken met de dekstop versie van Bet365 Nederland zien we dat er amper verschillen zijn, dan wordt het lastig om nadelen te vinden. We kunnen daadwerkelijk geen enkel nadeel vinden aan wedden op de mobiele app ten opzichte van de desktop variant.

Deze online bookmaker heeft ook een speciale mobiele bookmaker bonus promoties die je nog extra speelplezier beleven. Ontdek alles over Bet365 wedkredieten.

Voor en nadelen Bet365 app

  • Live wedden
  • Kost weinig geheugen
  • Werkt supersnel
  • Sport statistieken

Bet365 welkomstbonus voor mobiele gebruikers

Bij Bet365 kun je gemakkelijk een bonus claimen die kan oplopen tot 50 euro. Het enige wat je er voor hoeft te doen is een weddenschap te plaatsen met een quotering van 1.20. Als je 24 jaar of ouder bent kom je uiteraard in aanmerking voor de Bet365 welkomstbonus.

bet365
exclusiverecommended
Max. bonus
€ 50
Percentage
500%

Ons besluit over de mobiele capaciteiten van Bet365 App Nederland

Veel beter dan bij Bet365 kom je het niet vaak tegen. Of je nu wilt wedden op voetbal, paardenrennen of zelfs een keer blackjack wilt proberen, de mobiele app staat voor je klaar. Er is geen enkel verschil met wedden op de desktop versie en dat maakt het hartstikke makkelijk om hier in te zetten. De mobiele app is schitterend maar bovendien ook overzichtelijk ingedeeld. Het duidelijke menu aan de linker kant laat je gemakkelijk competities uitzoeken waarna je aan de rechterkant gelijk de meest populaire wedstrijden uit die competitie ziet. Zelfs het aanmelden op de app werkt gemakkelijk. Wedden bij Bet365 werkt prima op elk mobiel toestel en de app past zich moeiteloos aan aan elke schermgrootte. Bet365 heeft met hun mobiele app het mobiele wedden van waar dan ook ter wereld enorm makkelijk en aantrekkelijk gemaakt.

Heeft Bet365 een app?

Ja Bet365 heeft voor Nederlandse spelers een app beschikbaar gesteld, deze is te downloaden voor zowel IOS en Android. De app is supersnel en gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor de pokerliefhebbers van Bet365 is er een speciale app gemaakt.

Hoe is de mobiele versie van Bet365

De mobiele versie van Bet365 stelt zeker niet teleur, je hebt linksboven een menubalk waar je gemakkelijk naar de volgende onderdelen kan navigeren. Zo kun je naar sport, live wedden, gaming en extra gaan. Links heb je een lijst met de meest belangrijke competities en veel bezochte pagina’s.

Waar vind je de Bet365 Android App Download?

Als je de juiste instellingen hebt in je android device en je volgens account minimaal 18 jaar of ouder bent, kun je zoeken op de Bet365 Android App en kan je die vervolgens downloaden.