Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

#AD

Ben je op zoek naar een promotie waarbij je ook eens op andere sporten zoals basketbal, honkbal, ijshockey of bijvoorbeeld MMA kunt wedden? Dan is de Bet365 Multi-sport Accumulator echt iets voor jou. Je krijgt namelijk de keuze om op meerdere sporten te wedden en hoe meer je combineert, hoe hoger je winstverhoging wordt. Op deze pagina leggen we uit hoe de Bet365 Multi-sport accumulator in z’n werk gaat.

Hoe werkt de Multi-Sport accumulator van Bet365

Bet365 Nederland heeft een bonus gecreëerd die van toepassing is op meerdere sporten en dat zie je niet zo vaak. Bovendien is deze promo eens een keer niet alleen van toepassing op voetbal en/of tennis, maar komen er ook andere sporten aan bod. Met de Multi-sport accumulator kun je namelijk ook op minder bekende sporten wedden zoals ijshockey, boks en MMA. Ook basketbal en honkbal zijn vertegenwoordigd. 

Het principe van de Multi-sports accumulator is vrij simpel. Deze promotie is een afhandelingsfunctie waarbij je een hogere winstverhoging krijgt als je meerdere weddenschappen combineert. Je winst wordt al verhoogd bij het combineren van twee selecties. Bij het combineren van twee deelnemende weddenschappen pak je 5% maar dit kan wel oplopen tot 70%. De extra winst is niet gekoppeld aan rondspeelvoorwaarden en is dus gelijk op te nemen. Om de volledige 70% winstverhoging te pakken, dien je combinaties van 14 weddenschappen of meer te maken. 

Bet365 Multi-sport accumulator
© Bet365 – Screenshot van 25/6/2022

Belangrijkste voorwaarden bij de Bet365 Multi-sport accumulator

Voor je gelijk begint met het plaatsen van meerdere weddenschappen is het natuurlijk wel even handig om te weten wat de voorwaarden zijn bij deze promotie. De volgende weddenschappen worden geaccepteerd bij Bet365 om gebruik te maken van de Bet365 Multi-sport: Handicap (spread/run line/puck line), wedstrijdtotalen, 1e helft – Handicap, 1e helft – Totalen, 2e helft – Handicap (alleen voor NFL en NBA) en 2e helft – Totalen (alleen voor NFL en NBA). Bij wedden op boksen en MMA zijn de relevante markten ‘Wint het gevecht’ en ‘Resultaat van het gevecht’.

Wanneer er selecties uitgesteld of ongeldig verklaard worden, wordt de afhandelingsfunctie nog steeds toegepast. Het extra winst-percentage zal dan gebaseerd worden op het aantal daadwerkelijk winnende selecties. Plaats je een 10-voudige bet en wordt er één wedstrijd uitgesteld, dan krijg je dus de winstverhoging op basis van negen bets. Binnen 24 uur nadat de laatste selectie is afgehandeld wordt de extra winst aan je accountsaldo worden toegevoegd. De maximale winst is begrensd op € 125.000. 

Verder dien je op te letten dat bets met wedkredieten, Lucky 15 of Lucky 31 niet geaccepteerd worden en dat wedstrijden die geplaatst zijn op wedstrijden in het voorseizoen, vriendschappelijke wedstrijden of All-Star-wedstrijden niet in aanmerking komen voor de Bet365 Multi-sport accumulator.

Zo gebruik je de Multi-sport Accumulator 

Stap 1: Plaats een pre match accumulator met 2 of meer selecties op de volgende markten met 2 opties voor de volgende leagues en competities: Handicap (spread/run line/puck line), wedstrijdtotalen, 1e helft – Handicap, 1e helft – Totalen, 2e helft – Handicap (alleen voor NFL en NBA) en 2e helft – Totalen (alleen voor NFL en NBA). Bij boksen en MMA zijn de relevante markten ‘Wint het gevecht’ en ‘Resultaat van het gevecht’.

Stap 2: Als je weddenschap succesvol is, wordt een extra 5 – 70% toegevoegd aan je winsten. Het percentage is afhankelijk van het aantal selecties. Een volledig overzicht van de extra winsten vind je in de afbeelding hieronder.

Stap 3: Direct na de afwikkeling van de laatste selectie (weddenschap) wordt de volledige winst + winstverhoging als cash aan je opneembaar saldo toegevoegd

Hogere winstevrhoging naarmate je meer inzet bij Bet365
©Bet365

Voorbeeld

We zullen het principe van de Multi-sport accumulator uitleggen met een voorbeeld waarbij we drie bets combineren. Zoals je in het overzicht hierboven kunt zien, levert drie weddenschappen een winstverhoging op van 10%. Hiervoor zoeken we du naar deelnemende sporten en de juiste weddenschappen. De NBA finale tussen de Boston Celtics en de Golden State Warriors is de eerste weddenschap die we pakken en we noteren een winst voor de Golden State Warriors. Daarnaast zien we dat Umar Nurmagomedov het opneemt tegen Nate Maness in de UFC en kiezen voor een overwinning van eerstgenoemde. Nu hebben we nog één weddenschap nodig om de 10% winstverhoging te pakken en die zoeken we op in het honkbal, de MLB om precies te zijn. We kiezen voor een overwinning van de LA Dodgers tegen de Cincinnati Reds. 

Nu hebben we drie weddenschappen gecombineerd en maken we automatisch kans op de winstverhoging van 10%. Als alle drie de weddenschappen uitkomen pakken we naast de gecombineerde odds dus ook nog eens 10% extra die direct op te nemen is.

Conclusie

Het is fijn dat er nu eindelijk een bonus is die zich op andere sporten richt dan alleen maar voetbal en tennis. Als basketbal, honkbal of boks- of ijshockey fanaat kun je je geluk niet op. De voorwaarden zijn duidelijk en transparant, maar daarnaast ook gewoon erg voordelig. Zo wordt je amper gelimiteerd en zijn er geen minimum odds. Tegelijkertijd is de extra winst direct opneembaar waardoor je dus gelijk kunt uitbetalen zonder dat je te maken hebt met rondspeelvoorwaarden. Bovendien kun je naast deze bonus ook gelijk de Bet365 welkomstbonus pakken.

Aanmelden bij bet365