Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

#Ad – De Bet365 Tennis Accumulators zijn interessant als je van wedden op tennis houdt en hierbij ook wel eens wat weddenschappen combineert. Op deze pagina leggen we je uit hoe de Bet365 Tennis Accumulators werken, wanneer je ze kunt gebruiken en natuurlijk hoeveel winst je met deze promotie kunt pakken.

Hoe werken de Bet365 Tennis Accumulators

Je kunt deze promotie in principe in één zin uitleggen: Hoe meer tennis weddenschappen je combineert, hoe hoger je winstverhoging wordt. Je kunt namelijk tot 70% extra winst krijgen als je veel combineert en begint al met 5%. Zodra je twee tennis weddenschappen combineert, krijg je namelijk 5% winstverhoging bovenop de reed geaccumuleerde odds. Plaats een pre-match accumulator met twee of meer tennis-selecties op de markten “Wint de wedstrijd”, “1e set – Winnaar” en “Setwedden” voor wedstrijden in het enkelspel en dubbelspel van een Grand Slam-, ATP-, WTA- of Challenger Tour-evenement en wedstrijden in het enkelspel en dubbelspel van de Davis Cup en Billie Jean King Cup. Alle grote tennis toernooien zijn dus vertegenwoordigd en dat maakt de Bet365 Tennis Accumulators dan ook zo interessant, naast die 70% winstverhoging natuurlijk.

Hoe meer je weddenschappen je combineert, hoe harder de winstverhoging oploopt. Je begint dus met 5% als je twee selecties combineert. Door het toevoegen van meer selecties aan je wedbriefje zorg je ervoor dat de winstverhoging verder oploopt. Zo krijg je een 20% winstverhoging bij vijf selecties en pak je voor 10 selecties 45% extra. De maximale winstverhoging van 70% krijg je het bij het succesvol afronden van een weddenschap met 14 selecties of meer. Wat wel zo makkelijk is, is dat dit percentage automatisch wordt meegenomen bij het afwikkelen van je weddenschap. De winst wordt direct als cash uitbetaald en hier zitten dan ook geen rondspeelvoorwaarden aan vast. Zo kun je zelf kiezen of je jouw extra winst inzet op andere sportweddenschappen bij Bet365 Nederland, of gewoon lekker op je rekening laat storten.

Bet365 tennis accumulators
© Bet365 – Screenshot van 25/6/22

Belangrijkste voorwaarden bij de Bet365 tennis accumulators

Als tennisliefhebber is het natuurlijk van belang om te weten op welke competities je kunt inzetten om gebruik te maken van de Bet365 tennis accumulators. In de voorwaarden staat vermeld dat de weddenschappen in het herenenkelspel, damesenkelspel, herendubbelspel, damesdubbelspel en gemengd dubbelspel van een Grand Slam-, ATP-, WTA-, Challenger Tour-, Davis Cup- of Billie Jean King Cup-evenementen deelnemen. Daarbij geldt deze afhandelingsfunctie voor de volgende markten: Wint de wedstrijd, 1e set – winnaar en Setwedden. 

Ook is het belangrijk dat je de wedkredieten, bekend van de Bet365 bonus, niet kunt gebruiken. De maximale extra winst die je kunt ontvangen is € 125.000. De Bet365 tennis accumulators zijn verder flexibel. Zo word je inzet niet volledig geannuleerd bij het gebruik van een Cash Out, maar wordt de extra winst berekend op de overige bets waar Cash Out niet op is toegepast. Ook kun je de Edit Bet functie gebruiken waarbij de extra winst dan op basis van de nieuwe inzet wordt berekend. Je kunt de accumulators niet gebruiken bij Lucky 15 of Lucky 31 weddenschappen.

Zo gebruik je de Bet365 voetbal accumulators 

Stap 1: Plaats een pre-match accumulator met 2 of meer tennis-selecties op de markten “Wint de wedstrijd”, “1e set – Winnaar” en “Setwedden” voor wedstrijden in het enkelspel en dubbelspel van een Grand Slam-, ATP-, WTA- of Challenger Tour-evenement en wedstrijden in het enkelspel en dubbelspel van de Davis Cup en Billie Jean King Cup.

Stap 2: Als je weddenschap succesvol is, wordt een extra 5 – 70% toegevoegd aan je winsten. Het percentage is afhankelijk van het aantal selecties. Het volledig overzicht met de extra winsten en benodigde selecties vind je in de afbeelding hieronder.

Stap 3: Direct na de afwikkeling van de laatste selectie (weddenschap) wordt de volledige winst + winstverhoging aan je account toegevoegd zonder dat je hier iets voor hoeft te doen

Bet365 tennis accumulator verhoogde winstuitkeringen
©Bet365

Voorbeeld

De Bet365 tennis accumulators zijn gemakkelijk in het gebruik, maar we geven je toch een voorbeeld om het nog net even wat duidelijker te maken. We nemen het mooie Roland Garros toernooi oftewel de French Open en kijken naar de wedstrijden die op het programma staan.

In de vierde ronde staan er mooie wedstrijden klaar en we besluiten in te zetten op de duels tussen Cilic en Medvedev bij de heren. We gaan voor een 1e set overwinning van Cilic en kiezen daarnaast voor dat Cilic ook de match wint. Dat levert met twee selecties dus al 5% winstverhoging op. We kiezen Rublev als winnaar in de wedstrijd met Jannik Sinner en pakken daarmee dus al in totaal 10% (drie selecties). Tenslotte wedden we ook het duel tussen Casper Ruud en Hubert Hurkacz waarbij we kiezen voor een overwinning in de 1e set van Ruud en diezelfde Ruud dat de wedstrijd wint. Hiermee komen we in totaal op vijf selecties uit en is het extra winstpercentage 20%. 

Tot onze grote vreugde waren alle vijf voorspellingen correct en dat betekent dat we 20% extra winst pakken die direct op ons account wordt gestort. Zo snel en gemakkelijk kan het gaan.

Conclusie

Tennis is al een interessante sport om op te wedden, maar met de Bet365 tennis accumulators komt er nog veel spanning bij je tenniswedstrijden kijken. Wat een groot voordeel is ten opzichte van andere combinatie promoties, is dat er geen minimum odds zijn. Zolang je zorgt dat je op de deelnemende competities inzet, hoef je verder eigenlijk nergens rekening mee te houden. Alle grote competities en toernooien doen mee en je pakt al een winstverhoging bij twee selecties. Goede voorwaarden en een potentieel hoge uitbetaling, dat is wat deze Bet365 tennis accumulator zo interessant maakt.

Aanmelden bij bet365