Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

#Ad – Combineer je weleens voetbalweddenschappen om zo een hogere winst te pakken? Dan zijn de voetbal accumulators van Bet365 een echte aanrader. Met deze lekkere promotie pak je namelijk tussen de 5 en 70% extra! Hoe meer je combineert, hoe hoger je winst! Hoe je deze voetbal accumulators kunt activeren en hoe het precies in zijn werk gaat, lees je hieronder.

Hoe werken de voetbal accumulators van Bet365

Het principe van de Bet365 Nederland voetbal accumulators is erg simpel. Zodra je drie of meer pre-match weddenschappen combineert op de markten eindresultaat, beide teams scoren of resultaat/beide teams scoren pak je 5 tot 70% extra bovenop je gecombineerde odds. De grootste voetbalcompetities zijn beschikbaar en dat betekent dat je ook op de Eredivisie (+playoffs) en de beker kunt inzetten met deze bonus. 

Hoe meer je je combineert, hoe hoger je extra uitbetaling oploopt. Zo krijg je voor een 3-voudige bet nog 5% maar loopt dit al op naar 12% bij een 5-voudige weddenschap. Bij een combinatie van 12 bets pak je 50% en bij 14 over meer wedstrijden loopt dit op naar 70%. Hier hoef je verder niets voor te doen. Als je weddenschap succesvol is, wordt het extra percentage dat gebaseerd is op je weddenschappen automatisch toegevoegd aan je winst. Daar zit dan vervolgens ook geen rondspeelvoorwaarde aan vast waardoor je er vrij over kunt beschikken. Direct uitbetalen kan dus ook.

Bet365 voetbal accumulators promo
© Bet365 – Screenshot van 25/6/22

Belangrijkste voorwaarden bij de Bet365 voetbal accumulators

Er zijn meer dan 80 voetbalcompetities waar je de Bet365 voetbal accumulators op kunt gebruiken. Wel is deze promo alleen beschikbaar voor nieuwe en in aanmerking komende klanten van Bet365. Combinaties van minder dan drie bets leveren geen extra winst op. Let ook op dat je de Eindresultaat bets met verbeterde quoteringen niet meetellen bij de voetbal accumulators. Deze functionaliteit is wel te combineren met Cash Out, maar maar geldt niet als de Cash Out volledig toegepast is op een inzet. Als de Cash Out gedeeltelijk is ingezet wordt de extra uitbetaling toegepast op basis van de resterende actieve inzet. 

Tenslotte is het ook belangrijk om  te onthouden dat bets die geplaatst zijn met Bet365 wedkredieten, dubbele kans weddenschappen of Lucky 15 of Lucky 31 bets niet in aanmerking komen voor de Bet365 voetbal accumulators. De voorwaarden worden duidelijk weergegeven zodat je precies weet waar je aan toe bent voor je begint met spelen en dat is wel zo netjes van deze bookmaker. 

Zo gebruik je de Bet365 voetbal accumulators 

Stap 1: Plaats een pre match accumulator van 3 of meer selecties op de standaard markten Eindresultaat, Beide teams scoren of Resultaat/Beide teams scoren. Controleer goed of de competitie deel uitmaakt van deze functionaliteit

Stap 2: Wanneer je weddenschap succesvol is, wordt een extra 5 – 70% toegevoegd aan je uitbetaling. Het percentage hangt af van het aantal selecties. Hoe meer combinaties, hoe hoger de uitbetaling.

Stap 3: Direct na de afwikkeling van de laatste weddenschap wordt de extra uitbetaling bij een succesvolle voorspelling as cash uitbetaald.

Verhoogde uitbetaling bij de Bet365 voetbal accumulators
©Bet365

Voorbeeld

Niets is duidelijker dan een goed voorbeeld om de Bet365 voetbal accumulators uit te leggen. Nu is er niets moeilijk aan deze promotie, maar zullen we je het principe duidelijk maken met een duidelijk voorbeeld. Je ziet op maandag dat er schitterende Europese wedstrijden worden gespeeld in zowel de Champions League, Europa League Conference League en wilt op enkele wedstrijden inzetten. 

Uit de Champions League wedstrijden kies je Benfica – Ajax, Real Madrid – Inter Milan en Young Boys – Manchester City uit en kies je bij elke wedstrijd een winnaar na 90 minuten met het 1×2 principe. Daarmee krijg je nu al 5% extra aangezien de accumulator begint bij drie gecombineerde weddenschappen. In de Europa League zie je vervolgens Feyenoord – AA Gent en Vitesse – Tottenham Hotspur. Nu zit je al op vijf wedstrijden en dat betekent 12% Tenslotte valt je oog ook nog op op drie mooie wedstrijden in de Conference League. FC Utrecht – Arsenal, Dortmund – AS Monaco en Napoli – Levski Sofia. 

In totaal heb je acht pre match weddenschappen geplaatst wat zorgt voor 25% extra winst als je alle weddenschappen succesvol afrondt. Het geld wordt direct als cash op je account gestort en hierover kun je dus vrij beschikken.

Conclusie

Er zijn elke dag wel mooie wedstrijden vinden en het loont dan ook wel om af en toe een aantal weddenschappen te combineren. Met de Bet365 voetbal accumulators levert het combineren zelfs extra winst op. Alle grote competities doen mee aan deze promo en daarom zijn er echt wel mooie bets te vinden en goede winsten te pakken. Uiteindelijk kan de maximale extra winst zelfs oplopen tot 70%. Hier dien je wel 14 weddenschappen of meer voor te selecteren. Toch is het zeker de moeite waard om de voetbal accumulators eens uit te proberen. Bovendien is deze promo ook te combineren met de Bet365 welkomstbonus!

Aanmelden bij bet365