Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Betcity App

Betcity App

mobile
Android❌
Apple❌
Werkt super snel
App hoogtepunt
Alle promoties zijn te vinden in de browser
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Waardering
9.8

Wedden op de BetCity App

Mobiel wedden kan perfect bij Betcity.nl, daarvoor heb je geen BetCity app nodig. De site is immers geoptimaliseerd om ook op je mobiele toestel perfect te werken. Je kan dus gewoon wedden via de mobiel browser bij Betcity,nl. We nemen een dieper kijkje in het mobiel inzetten bij deze bookmaker. Als er een BetCity Android app of BetCity iOS iPhone app beschikbaar komt, lees je dit direct bij ons! Volgens de bookmaker kun je de BetCity App Downloaden vanaf begin 2023 volgens de planning.

Mobiele website van BetCity?

Je zou dan wel verwachten dat iedere bookmaker een app aanbiedt voor het gemak van de spelers. Dezer dagen is dit toch niet meer zo belangrijk. Omdat de technologie niet stilstaat en ook de snelheid van het internet steeds sneller wordt, kan je perfect via je browser surfen. Dat geldt dus ook voor Betcity. Daarbij maakt het geen bal uit of je op een iPhone of een Android-toestel surft. Het grote voordeel is dat je niet een extra app toevoegt aan het onoverzichtelijk menu in je telefoon of tablet.

Zoals je meteen kan waarnemen, is het een fluitje van een cent om op je draagbare toestel in te zetten bij Betcity. Dankzij het menu kom je in de sportsbook terecht, waar de weddenschappen mooi onder elkaar opgelijst staan. Afhankelijk van je toestel zal je misschien wat naar rechts moeten scrollen, om de gehele wedmarkten te zien. De letters zijn ook beduidend kleiner dan op de desktop-versie van de site. Maar voor ons mobiel surfen is dit prima kwaliteit. De kleuren zorgen ook voor een duidelijk contrast met de tekst ten opzicht van de achtergrond.

In de zwarte balk bovenaan vind je de markten terug per wedstrijd. Tik je deze aan, dan krijg je een dropdown-menu met alle weddenschappen per categorie. Naast sportweddenschappen kan je op de mobiele website ook andere gokspelletjes vinden. Denk maar aan roulette, blackjack en verschillende slots games. Ook kan je binnen de app en de Betcity mobiele website ook andere gokspellen spelen. Het surfen werkt geheel intuïtief en precies zoals op een normale computer. Wie dikke vingers heeft, mag wel voorzichtig zijn. Het gebeurde ons meermaals, dat we ernaast tikten. Gelukkig kan je ook makkelijk teruggaan door op de vorige-knop van je gsm-menu te tikken. Hier zie je een voorbeeld van een weddenschap bij BetCity NL app.

Is er een verschil met mobiel wedden en wedden op computer?

Behalve dat je natuurlijk op een ander formaat van scherm zit te wedden, komt het proces op hetzelfde neer. Wij kunnen geen verschil ondervinden van betcity.nl op de pc of laptop tegenover de gsm. Er is natuurlijk wel een klein nadeel aan verbonden. We zijn enerzijds blij dat we geen tig betting apps op onze telefoon hebben staan. Maar al die cookies hoeft voor ons niet per se. Ook blijven we diep trouw aan onze laptop, omdat dat nu eenmaal werkt dan eender welke bookmaker-site op je gsm-browser of app.

 Online bookmakers bieden vaak mobiele bookmaker bonus promoties die je extra speelplezier kunnen beleven. Blijf op de hoogte van de Betcity odds boosts in de bookmaker nieuws sectie.

Voor en nadelen BetCity app

  • Gemakkelijk navigatie op website
  • Overzichtelijk
  • Website werkt supersnel
  • Geen app beschikbaar

Mooie BetCity welkomstbonus voor nieuwe spelers!

Bij BetCity kun je een mooie welkomstbonus claimen van 100% bovenop je eerste storting. De bonus is direct te claimen en kan oplopen tot wel 50 euro. De BetCity Welkomstbonus is te claimen voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar of ouder.

Betcity
exclusiverecommended
Maximaler Bonusbetrag
€ 50
Percentage
500%

Besluit mobiel wedden bij BetCity

Het ziet er prima uit, dat mobiel surfen. Het komt er op neer dat we de behoefte niet hebben aan een specifieke Betcity NL app, omdat de site prima surft op de browser van je mobiel. Het sportsbook heeft, naargelang welke gsm je benut, soms wat moeite met correct te laden. De spacings schuiven soms wat op van de odds, maar dat zagen we slechts een enkele keer op een ouder toestel. Doorgaans lukt wedden op sport perfect, net als vele van de casino features trouwens. We probeerden verschillende tafels te openen via onze mobiel: blackjack, roulette en slotspelen. Alles werkte prima, en dit op onze tests op Iphone en Android-Samsungs. Het menu is duidelijk, de terugknop werkt wanneer je toch even de weg kwijt bent. We zijn dus algeheel perfect tevreden van de mobiele ervaring en hun wedaanbod.

Heeft BetCity een app?

BetCity heeft momenteel nog geen app, er zijn wel plannen om in begin 2023 een app te lanceren voor IOS en Android.

Hoe is de mobiele versie van BetCity

Aangezien BetCity nog geen app heeft, hebben ze erg veel moeite gestopt in de web versie van BetCity. Je kunt makkelijk navigeren en de site is super snel!

Waar kun je de BetCity App downloaden?

Er is nog geen BetCity NL App, de verwachting is wel dat hij begin 2023 voor Android en IOS beschikbaar zal zijn.