Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
LeoVegas Bonus

LeoVegas Bonus

Gratis weddenschap
Nieuw
Max. bonus
€ 50
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
Winst uit gratis weddenschap direct uit te betalen
Min. quotering
1.80
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.1
Registreer

LeoVegas Bonus details

LeoVegas biedt Nederlanders een interessante LeoVegas wedden bonus: een 100% tot € 50 free bet. Opt-in voor de sport bonus en plaats binnen 14 dagen na registratie een eerste weddenschap met een inzet van € 10 tot € 50 op een quotering van 1.80. Je ontvangt vervolgens, ongeacht het resultaat, de waarde van je inzet terug in de vom van een gratis weddenschap. Benut vervolgens deze free bet binnen 7 dagen op een quotering naar wens en alle winst is zonder voorwaarden voor jou! Storten met iDeal is mogelijk bij LeoVegas!

Voordelen & nadelen

  • Eerste bet op 1.80(+) volstaat reeds voor ontvangen Free Bet
  • Storten met iDeal is mogelijk
  • Enkel winst uit free bet wordt uitbetaald, inzet niet.

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Na het accepteren van de sport welkomstbonus en een storting van € 10 of meer kun je beginnen met een eerste weddenschap. Storten kan bij LeoVegas met iDeal. Na je eerste inzet van minimaal 10 euro op een odd van 1.80 of hoger krijg je de waarde van je inzet uitgekeerd in de vorm van een gratis weddenschap tot maximaal 50 euro. Hierna kun je je free bet van max. € 50 inzetten binnen 7 dagen op opnieuw een odd van 1.80 of hoger. De winst uit deze gratis weddenschap is vervolgens geheel voor jou. Je hebt 14 dagen de tijd voor een eerste weddenschap en deze kan zowel pre-match als live zijn. Ook tellen alle type evenementen mee.

Voorbeeld

Nadat je een storting hebt gemaakt van bijvoorbeeld € 50 kun je je eerste weddenschap plaatsen. Je wed bijvoorbeeld € 50 op een odd van 2.30 en wint deze weddenschap. Dit betekent dat je je € 50 inzet terugkrijgt + € 80 winst. Daarnaast krijg je ook nog eens een € 50 Free Bet cadeau. Als je deze Free Bet hierna bijvoorbeeld inzet op een odd van 1.90 en wint krijg je ook nog eens € 45 uitbetaald. In totaal zou je dan een saldo van € 175 hebben.

Conclusie

De LeoVegas Bonus is een mooie bonus. Je krijgt, ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap, een free bet cadeau ter waarde van je inzet tot 50 euro. Zo heb je dus de kans om bij een eerste verlies voor revanche te gaan of bij een winnende weddenschap nog meer te winnen. De winst uit je free bet is verder zonder voorwaarden waardoor deze bonus van onze een mooie rating verdient.

Nieuws 🚨

Wedden op Eredivisie met €200 Profit Boost bij LeoVegas