Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
ZEbet Bonus

ZEbet Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
Gratis weddenschap direct uit te betalen
Min. quotering
1.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.2
Wij raden aan om voor een alternatieve bookmaker bonus te kiezen. Bekijk ons bookmaker bonus overzicht voor de beste opties!

ZEbet Bonus details

Opgelet: de ZEbet bonus is enkel geldig voor Nederlanders. Belgen kunnen zich momenteel wel aanmelden bij ZEbet Belgie, maar geen bonus krijgen.

ZEbet verkreeg in maart 2022 haar licentie voor het legaal aanbieden van sportweddenschappen in Nederland. Dit mocht geen verassing heten aangezien ze reeds langere tijd onder de naam ZEturf succesvol legaal paardenweddenschappen aan mochten bieden. Met haar sportsbook hoopt ZEbet ook succes te boeken en men begint reeds goed. Met de ZEbet welkomstbonus krijgen alle nieuwe klanten van 24 jaar en ouder een gratis weddenschap, gelijk aan de waarde van de eerste storting, tot 100 euro cadeau!

Voordelen & nadelen

  • Je ontvangt de ZEbet bonus direct na je storting
  • Er geldt geen minimum quotering
  • Enkel bonus voor sportweddenschappen beschikbaar

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

15 dagen na eerste storting

Geldig t/m:

30-06-2023

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

De ZEbet bonus gaat als het volgt in het werk. Maak een account aan. Vervolgens is het tijd om je storting te maken. Je kunt hierbij kiezen voor iDeal, Visa of Mastercard en het minimale stortingsbedrag is 15 euro. Je stortingsbedrag wordt vervolgens verdubbeld, en er staat daardoor een ZEbet free bet van maximaal 100 euro voor je klaar. Je kunt deze gratis weddenschap vervolgens naar keuze inzetten. Er geldt geen minimum qoutering of beperkte tijdsduur, ook kun je de free bet in stukken opdelen. Op het moment dat je winst boekt met je free bet weddenschap, wordt de netto winst uitgekeerd, de waarde van de free bet zelf niet. De ontvangen winst kent geen verdere rondspeel voorwaarden. Nadat je ook je stortingsbedrag minimaal 1x hebt ingezet, kun je een uitbetaling aanvragen. Hou er rekening mee dat de free bets slechts 15 dagen geldig zijn.

Tips

De ZEbet bonus is enkel beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van 40 euro, dan betekent dit dat ZEbet je storting verdubbeld. Je hebt dan enerzijds de 40 euro aan eigen echt geld die je zelf gestot hebt, en anderzijds een 40 euro free bet cadeau gekregen. Als je bijvoorbeeld 40 euro inzet op een quotering van 2.20 en wint, betekent een totale som van 88 euro. De inzet van de gratis weddenschap zelf wordt niet uitbetaald, je ontvangt dus 48 euro aan winst.

Conclusie

Met een maximum bonusbedrag van 100 euro behoort de ZEbet bonus tot de hoogsten van ons bookmaker bonus vergelijk. Wat de ZEbet stortingsbonus echter extra speciaal maakt, is dat je deze reeds ontvangt door simpelweg een storting te maken. Daar waar je bij verschillende andere bookmakers eerst een weddenschap dient te plaatsen voordat je de free bet ontvang, krijg je hem bij ZEbet gelijk! Dat je de gratis weddenschap vervolgens in kunt zetten zonder dat er een minimum quotering geldt en tijdsbeperking is ook helemaal top. Het mag dan ook geen wonder heten dat de ZEbet stortingsbonus van ons een zeer hoge waardering krijgt.

Nieuws 🚨

Inzetten op Fiorentina – West Ham United: odds Conference League finale
Wedden op PSV – Ajax: Strijd om plek 2!