Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Wedden met hogere odds, wie wilt dat nu niet? Vandaar dat ze bij Zebet, net als bij andere betting sites, een paar mooie odds boost promoties aanbieden. Hoe werkt de Zebet odds boost en wat zijn de voorwaarden bij deze bookmaker? Het komt allemaal ter sprake op deze pagina. Zoals je van ons gewend bent kijken we ook nog even naar de andere bonussen die je bij deze bookmaker kunt vinden. Bekijk onderstaand direct de actuele odds boosts van Zebet.

Speel bewust 18+

Welke Zebet odds Boosts zijn er?

Bij Zebet zijn er meerdere odds boosts beschikbaar. Het begint al met de dagelijks terugkerende super odds en daarnaast is er ook nog een combo boost die wordt aangeboden.Waar andere beste bookmakers Nederland vaak een odds boost aanbieden voor nieuwe spelers, is dat bij Zebet niet het geval. Het grote voordeel daarvan is dat je regelmatig verhoogde odds kunt pakken bij je weddenschappen.

Dagelijks om 12 uur worden de eerste odds boosts gepubliceerd. Vanaf dat moment zie je deze in het menu boven de sporten staan. De super odds zijn te herkennen aan de gele banner en zijn beschikbaar voor verschillende sporten. Hierbij kun je denken aan voetbal, darts en Formule 1, maar bijvoorbeeld ook bij wielrennen en tennis.

Zebet Super Odds voor trouwe spelers
© Zebet – screenshot van 14-05-2023

Hoe werkt de Zebet Super Odds

De Super Odds is elke dag beschikbaar bij Zebet en is dus niet alleen geldig voor nieuwe spelers. Integendeel, de Super Odds zijn er juist voor de trouwe spelers. Elke dag worden de quoteringen verhoogd bij meerdere weddenschappen. Dat betekent dat je een hogere winst kunt pakken bij deze weddenschappen. De Zebet Super Odds vind je terug bij de grootste en populairste wedstrijden bij meerdere sporten.Hierbij kun je denken aan de Champions League, een Formule 1 Grand Prix of bijvoorbeeld de finale van Wimbledon of de US Open.

Je kunt maximaal € 10,00 inzetten op de super odds weddenschappen. Ook zijn deze verhoogde odds niet altijd beschikbaar en moet je soms even wachten tot ze gepubliceerd worden. Vanaf 12 uur komen de eerste Super Odds online. Het wachten wordt overigens beloond, want soms pak je tot wel 10x met deze verhoogde quoteringen. Let op de gele balk met de woorden Super Odds, daar kom je de verhoogde quoteringen tegen.

Zebet Combo Boost Nederland - tot 50% extra winst op combinatieweddenschappen
© Zebet- screenshot van 14-05-2023

Wat is de Zebet Combo Boost?

Behalve de Super odds is er nog een boost beschikbaar. Ook die is beschikbaar voor reeds geregistreerde spelers. Ook als je nog geen account hebt, kun je hier gebruik van maken en pak je bovendien nog een extra bookmaker bonus die we zo uitgebreid zullen bespreken. De Zebet Combo Boost beloont je voor het combineren van weddenschappen. Hoe meer weddenschappen je combineert, hoe hoger jouw boost wordt. In totaal kun je tot wel 50% extra pakken op je sportweddenschappen.

De Combo Boost heeft wel een paar voorwaarden en die komen overeen met de voorwaarden die je bij andere bookies ook ziet. Zo begint jouw voordeel bij het combineren van 4 wedstrijden en heb je te maken met minimale odds om in aanmerking te komen voor de Combo Boost. De minimale quoteringen per weddenschap zijn 1.10. Je mag verschillende sporten en weddenschappen vrijuit combineren. Het gebooste bedrag wordt niet cash uitbetaald, maar krijg je in de vorm van een freebet. Die kun je inzetten op een weddenschap naar keuze en daar zitten geen andere voorwaarden aan vast. Wat je dus met je freebet wint, mag je houden en wordt direct aan je account toegevoegd. Het is dus zelfs mogelijk om deze winst direct uit te betalen.

Nieuwe spelers pakken een welkomstbonus tot € 100

Om de Zebet Super Odds of de Combo Boost te pakken, heb je natuurlijk een account nodig bij deze bookmaker. Doe je dat via de links op deze pagina, dan pak je een geweldige welkomstbonus die een freebet oplevert tot € 100. Jouw eerste wordt verdubbeld tot een bedrag van maar liefst honderd euro. Stort jij bijvoorbeeld € 50,00 dan ontvang je direct een freebet van hetzelfde bedrag. Het maximale bonusbedrag is € 100 dat je krijgt als je € 100 stort. Wat deze freebet zo interessant maakt, is dat je deze kunt inzetten op alle sporten en weddenschappen die Zebet sport aanbiedt. Ook zijn er geen minimale odds.

Zebet bonus voor nieuwe spelers tot € 100 freebet
© Zebet – screenshot van 14-05-2023

Verder zijn ook de voorwaarden erg gunstig. Je dient de bonus 1x in  te zetten en hebt hier 15 dagen de tijd voor. Overigens hoef je de freebet niet ineens in te zetten. Je mag deze ook verdelen over meerdere kleine weddenschappen. De (eventuele) winst die je uit je weddenschappen haalt, wordt direct op je account bijgeschreven. Je mag vervolgens zelf beslissen wat je met deze winst doet, uitbetalen is dus ook gelijk mogelijk. Je ontvangt overigens wel het nettobedrag, de inleg van de freebet gaat terug naar Zebet. 

Een prachtige Zebet welkomstbonus met gunstige voorwaarden en vervolgens dagelijks meerdere boosts. Het is prima spelen bij Zebet!