Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Zebet nieuws header

Wedden op PSV – Ajax: Strijd om plek 2!

PSV en Ajax staan dit weekend tegenover elkaar. De afgelopen jaren betekende dat hét duel om de koppositie in de Eredivisie, maar dit seizoen zijn de kaarten anders verdeeld. Feyenoord gaat aan kop en ziet PSV en Ajax op een afstand staan van maar liefst acht punten. De strijd om plek 2 dus, die nog wel heel spannend is. Beide ploegen hebben namelijk hetzelfde aantal punten. Enkel het doelsaldo is in het voordeel van Ajax, namelijk zeven doelpunten. De wedstrijd kan echter nog spannender worden. Wil je op de Eredivisie gokken? Dan hebben we een mooie aanbieding voor je gevonden.

ZEbet heeft een mooie bonus voor nieuwe spelers. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot wel €100 gratis gestort op je account. Het hangt er namelijk van af hoeveel je zelf over hebt voor je eerste storting. Belangrijk is wel dat je het gestorte bedrag ook één keer inzet, anders kun je het niet innen. Maar als je bijvoorbeeld €50 stort, dan krijg je dat bedrag als free bet. Verder moet je minimaal 24 jaar oud zijn en is het bonusbedrag tot 15 dagen na de eerste storting geldig. Die kans kun je eigenlijk niet laten lopen, zeker niet met een topper als PSV – Ajax die voor de deur staat.

Gokken op PSV – Ajax: quoteringen voor winst en aantal goals

Om optimaal te profiteren van de ZEbet bonus moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de onderlinge verhoudingen. We nemen je kort mee in een korte voorbeschouwing. Ajax won afgelopen weekend relatief eenvoudig van FC Emmen in eigen huis. Toch is de sfeer in Amsterdam niet best. In de bekerfinale komt de ploeg van John Heitinga PSV tegen. Goed om in je achterhoofd te houden als je goede zaken wil doen op de bet sites Nederland.

Bij PSV is de stemming iets beter. Na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke in de winterstop werd de titel al niet meer als realistisch doel gezien. De tweede plek zou voor de Eindhovenaren een prima resultaat zijn, waarna het zich in de zomer wil versterken en komend jaar het kampioenschap als doel heeft. Afgelopen weekend won de ploeg van Ruud van Nistelrooij moeizaam met 2-3 op bezoek bij FC Volendam.

ZEbet is een relatief nieuwe speler in de sportsbetting. Een paar pluspunten op een rij:

  • Het heeft mooie acties zonder veel haken en ogen.
  • De odds zijn met name bij grotere wedstrijden voordelig.
  • Website is Nederlandstalig en ze zijn goed bereikbaar.
  • Veel sporten waar je op kunt gokken

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
AZ – Anderlecht Toto: hele hoge odds Conference League
volgend artikel
Luik Bastenaken Luik Odds & Voorbeschouwing