Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

AZ – Anderlecht Toto: hele hoge odds Conference League

AZ – Anderlecht is een clash van de lage landen. Eerstgenoemde moet flink aan de bak na een teleurstellende 2-0 nederlaag in België. Gelukkig voor AZ mogen ze spelen in een uitverkocht AFAS Stadion. De wedstrijd staat donderdag 20 april om 18:45 uur op het programma. Mochten de Alkmaarders het lukken om de 2-0 van vorige week weg te poetsen, dan staan ze in de halve finale van de Europa Conference League. Om het nog iets spannender te maken, hebben we een welkomstbonus gevonden bij een van de beste bookmakers Nederland.

Wed met 50 euro gratis bij Toto!

Krijg maar liefst €50 aan gratis weddenschappen als je je nu aanmeldt bij TOTO! Dat is een kans die je niet kan laten lopen. We hebben even voor je uitgezocht hoe je het makkelijkste aan de TOTO bonus code kunt komen en waar je precies op moet letten. Even op een rij:

  • Maak een account aan: even een wachtwoord verzinnen en je bent ready to go.
  • Activeer de bonus
  • Stort minimaal €10: gebruik iDeal en binnen een paar klikken ben je klaar
  • Plaats een weddenschap van minimaal €10 op een odd van 1.50 of hoger
  • Als het evenement voorbij is, ontvang je €50 aan gratis weddenschappen

Let er wel even op dat je minimaal 24 jaar oud bent, dat cashout en draw no bet niet meetellen en de gratis weddenschap 7 dagen geldig is.

Quoteringen AZ – Anderlecht: Karlsson, Reijnders

Die sportsbook bonus kun je natuurlijk pas verstandig gebruiken als je weet wat de verhoudingen zijn tussen beide ploegen. Dus vertellen we je nog kort wie op papier de favoriet is en wat de vorm is van de kwartfinalisten.

AZ verloor weliswaar met 2-0 in Brussel, maar de wedstrijd ging relatief gelijk op. De Alkmaarders hadden zelfs meer schoten dan Anderlecht. De effectiviteit miste dus met name. Afgelopen weekend boekte de ploeg van Pascal Jansen een eenvoudige overwinning op Fortuna Sittard. Door goals van Odgaard, Kerkez en Pavlidis was het team met 0-3 te sterk. Dat is een opkikker die ze konden gebruiken, want sinds de winst op Lazio in de vorige ronde, wisten de Alkmaarders niet meer te winnen. AZ staat nu vierde in de Eredivisie.


Anderlecht staat er in de competitie slecht voor. De traditionele topploeg bij de zuiderburen moet momenteel genoegen nemen met een tiende plaats. De afgelopen weken waren ze bezig aan een goede reeks, maar koploper Genk liet even zien dat het lek nog niet boven is en won met 5-2 in eigen huis. Dat was dus geen lekkere generale voor Anderlecht. Alle kans voor AZ om daarvan te profiteren.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
AS Roma - Feyenoord bij Betcity met 100x je inzet!
volgend artikel
Wedden op PSV – Ajax: Strijd om plek 2!