Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

AS Roma – Feyenoord bij Betcity met 100x je inzet!

AS Roma – Feyenoord staat donderdag op het programma in de kwartfinale van de Europa League. Feyenoord kent tot nu toe een geweldig seizoen. Elk moment dat je denkt dat het niet mooier kan, gebeurt het toch. Vorige week wonnen de Rotterdammers namelijk van angstgegner AS Roma en in het weekend leken ze van vermoeidheid geen last te hebben. SC Cambuur kreeg in Leeuwarden met 0-3 een pittige nederlaag te verwerken. Toch is het oppassen geblazen, want de kans is groot dat José Mourinho met AS Roma iets uit zijn hoge hoed tovert. De aftrap is om 20:00 uur in het Stadio Olimpico te Rome. Wil je op de Europa League wedden? Dan is dit je kans, want BetCity heeft een geweldige aanbieding voor nieuwe spelers.

Pak 100x je inzet bij winst Feyenoord!

  • Als Feyenoord wint bij AS Roma, dan kun je 100x je inzet winnen! Hoe precies?
  • Registreer je door een account aan te maken bij BetCity. Gebruikersnaam, wachtwoord, je kent het wel. Vervolgens stort je minimaal €20 op je account. Dat gaat makkelijk via bijvoorbeeld iDeal.
  • Als je 24 jaar of ouder bent, dan staat de odds boost nu op je account.
  • Let nog wel even op de volgende dingen: de maximale inzet is €1, je kunt inzetten tot de aftrap en je kunt niet tegelijkertijd andere promoties claimen.

Inzetten op Feyenoord tegen AS Roma: Slot & Co in supervorm

De ploeg van Arne Slot is in de Eredvisie al 22 wedstrijden op rij ongeslagen. Dat zou een hoge odd zijn geweest bij de betting sites. Lang was de gedachte dat Feyenoord – net als Arsenal nu in de Premier League – de koppositie na enige tijd weer uit handen zou geven. Het tegendeel blijkt waar te zijn. De Rotterdammers hebben vijf wedstrijden voor het einde maar liefst acht punten voorsprong op achtervolgers Ajax en PSV. Afgelopen week liet de ploeg zien ook in Europa zakelijk te kunnen spelen. In de eigen Kuip werd AS Roma met 1-0 aan de kant gezet.

Dat betekent dus dat de Italianen aan de bak moeten in eigen huis. Dat wordt nog moeilijk, want Paulo Dybala viel bijvoorbeeld geblesseerd uit in de heenwedstrijd. Ook al is hij wellicht fit genoeg om te starten, lijkt het onwaarschijnlijk dat hij de hele wedstrijd kan meedoen. Een klein voordeel dus voor Feyenoord en handig om te onthouden bij je BetCity ervaringen. In de competitie loopt het echt wel lekker voor Wijnaldum en zijn ploeggenoten. Afgelopen weekend wonnen ze met 3-0 van Udinese, waardoor het derde staat in de Serie A.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Wedden op Amstel Gold Race met Free Bets!
volgend artikel
AZ – Anderlecht Toto: hele hoge odds Conference League