Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Wedden op Amstel Gold Race met Free Bets!

De Amstel Gold Race is zondag de volgende wielerklassieker tijdens dit heerlijke voorjaar in het wielrennen. Er zijn veel kapers op de kust voor het winnen van de Amstel Gold Race; de grootste koers op Nederlandse bodem. De race is de enige klassieker in Nederland die deel uitmaakt van de UCI WorldTour, de hoogste divisie van het professionele wielrennen. De koers wordt nog spannender als je ook gaat wedden op wielrennen.

Daar komt de Unibet bonus om de hoek kijken voor nieuwe spelers. Je krijgt nu tot wel 5x een free bet van €10 als je wil wedden bij Unibet. We zetten op een rij hoe je dat doet en waar je op moet letten:

  • Maak een account aan bij Unibet
  • Plaats een weddenschap van minimaal €10
  • Doe dit met echt geld, niet met andere free bets
  • Er zijn geen minimale odds
  • Je krijgt de 5x €10 free bets nadat de weddenschap is afgehandeld

De eerste editie vond plaats in 1966 en sindsdien is de wedstrijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste klassiekers op de wielerkalender. De Amstel Gold Race is een eendaagse wielerwedstrijd voor mannen en vrouwen. De mannen starten traditioneel in Maastricht en de vrouwen in Valkenburg. Beide races hebben een vergelijkbaar parcours dat door de heuvelachtige landschappen van Zuid-Limburg gaat, met bekende beklimmingen zoals de Cauberg, de Keutenberg en de Eyserbosweg.

Gokken op Amstel Gold Race: quoteringen klassieker Limburg

De Amstel Gold Race is geen wedstrijd voor echte sprinters, maar meer voor klimmers en renners die goed kunnen aanzetten op de korte, steile beklimmingen. Het parcours is ook erg selectief vanwege de vele smalle wegen en bochten, waardoor het moeilijk is om weg te rijden uit het peloton. Goed om te weten als je de weddenbonus wil gebruiken.

De grootste favoriet voor de zege lijkt Tadej Pogacar. Mathieu van der Poel is dit jaar helaas niet van de partij. De Nederlander zegevierde al eens in 2019, toen hij op indrukwekkende wijze afrekende met Jakob Fuglsang, Julian Alaphilippe en Michał Kwiatkowski. Of denk aan Wout van Aert, die met een paar millimeter verschil won (in 2021) kan ook voor deze gaan dit weekend. Ook hij schittert dit weekeinde door afwezigheid.

WielrennerQuotering
Tadej Pogacar2.75
Tom Pidcock11.00
Valentin Madouas17.00
Tiesj Benoot26.00
Romain Bardet34.00

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Anderlecht – AZ Wedden: hoge odd winst AZ
volgend artikel
AS Roma - Feyenoord bij Betcity met 100x je inzet!