Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Anderlecht – AZ Wedden: hoge odd winst AZ

#ad Anderlecht – AZ is een prachtig affiche. AZ kent succes tijdens dit Europese seizoen. Eerst werd de groepsfase van de UEFA Conference League met veel winstpartijen overleefd en in de achtste finale schakelde het na twee duels de Italiaanse topclub Lazio uit. In de kwartfinale is de uitwedstrijd dichter bij huis, want de Alkmaarders spelen tegen Anderlecht. De voetbal gokken sites pakken uit bij deze wedstrijd, want we hebben een paar verhoogde odds voor je gevonden.

Eerst even beide ploegen vergelijken, anders kun je geen goede afweging maken. AZ gaat in Europa dus als een trein dit seizoen. In de competitie was het ook een intercity, maar de laatste weken is de Alkmaarse locomotief een stoptrein geworden. Hier en daar worden punten verspeeld en raken ze de nummer 2 positie uit het zicht. Het staat inmiddels 5 punten achter op nummer 2 en 3 Ajax en PSV. De club moet zelfs nog oppassen voor FC Twente (3 punten achterstand) en Sparta Rotterdam (5 punten achterstand).

Gokken op Anderlecht – AZ: ploegen niet in topvorm

Dus Anderlecht is de favoriet en daar moet ik mijn Bet365 wedkredieten op zetten? Nee hoor. De Belgen kennen een dramatisch seizoen in de nationale competitie. Het staat momenteel negende en loopt – als het zo blijft – zelfs de kans op Europees voetbal mis voor volgend seizoen. De laatste weken loopt het wel iets beter bij de club uit Brussel, want de laatste nederlaag was op 5 maart tegen Genk. Het heeft de kwartfinale van de Conference League gehaald door met miniem verschil te winnen van het Spaanse Villarreal. Het is een zware week voor Anderlecht, dat donderdag dus tegen AZ speelt, op zondag tegen koploper Genk en volgende week donderdag opnieuw tegen AZ.

Odds Anderlecht – AZ: verhoogde quotes in Conference League

Bet365 Nederland heeft mooie, verhoogde odds voor dit duel. Een betrouwbare bookmaker met goede service en een Nederlandse site. Denk je dat AZ wint, kies dan voor de uitslag ‘1-2 winst AZ’, want die quotering is nu 11.00 (i.p.v. 10.00). Geloof je dat Benito Raman scoort voor Anderlecht, dan krijg je daar 8.50 keer je inzet voor terug (was 8.00). De combinaties gaan nog meer de lucht in qua odds. Voor winst Anderlecht, Slimani scoort + beide teams scoren krijg je nu 11.00 keer je inzet terug. We hebben de beste voor het laatste bewaard: AZ wint, Mijnans scoort en 2,5 goals is goed voor een quote van 17.00! Die kans kan je niet laten schieten.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Gokken op Feyenoord – AS Roma: extreem hoge odds winst Feyenoord
volgend artikel
Wedden op Amstel Gold Race met Free Bets!