Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Zebet nieuws header

Inzetten op Fiorentina – West Ham United: odds Conference League finale

Fiorentina en West Ham United gaan deze week de strijd in de finale van de UEFA Europa Conference League. De wedstrijd vindt plaats in de Fortuna Arena in Praag, waar normaal gesproken Slavia Praag haar thuiswedstrijden speelt. Het stadion is naar alle waarschijnlijkheid uitverkocht, want het biedt plaats aan slechts 19.000 toeschouwers.

De ZEbet welkomstbonus is er eentje om meteen van te profiteren. Als je je nu aanmeldt, kun je gebruikmaken van een bonusbedrag tot €100 dat gratis op je account wordt gestort. Het specifieke bonusbedrag hangt af van het bedrag dat je zelf stort bij je eerste storting. Het is echter belangrijk om te weten dat je het gestorte bedrag ten minste één keer moet inzetten voordat je het kunt opnemen. Als je bijvoorbeeld €50 stort, ontvang je een free bet ter waarde van dat bedrag.

Houd er verder rekening mee dat je minimaal 24 jaar oud moet zijn om in aanmerking te komen voor deze bonusaanbieding. Het bonusbedrag blijft geldig tot 15 dagen na je eerste storting. Zorg ervoor dat je binnen die periode gebruikmaakt van het bonusbedrag, anders komt het te vervallen. Dit is een geweldige kans om je speelervaring bij ZEbet te verblijden met een extra bonus die je kunt gebruiken bij een van de beste bookmakers Nederland.

Conference League finale: wint Fiorentina of West Ham United?

West Ham United wist de finale te bereiken na een confrontatie met AZ. De Alkmaarders boden dapper weerstand tegen de Engelsen, maar uiteindelijk bleek het fysieke overwicht van West Ham United doorslaggevend.Europees gezien is het een groot feest voor de Engelsen, maar in de competitie verliep het seizoen zeer moeizaam. Ze hebben zelfs lang gevreesd voor degradatie en eindigden uiteindelijk op de veertiende plaats.

ZEbet welkomstbonus voor Fiorentina - West Ham United.

Voor Fiorentina geldt een vergelijkbaar scenario. De Italianen eindigden op de achtste plek in de Serie A en dat geeft geen recht op Europees voetbal volgend seizoen. Dat moet dus ook deze week gebeuren door middel van het winnen van de Conference League-finale. De winnaar komt volgend seizoen namelijk uit in de Europa League.

Voor winst van Fiorentina krijg je 2,82x je inzet terug. Bij winst van West Ham is dat 2,70x je inzet. Daar komt de sportsbook bonus natuurlijk nog bij.

Bij Fiorentina is er een bekend gezicht uit de Eredivisie te vinden, namelijk Sofyan Amrabat. Met name na zijn indrukwekkende optreden op het WK is zijn naam regelmatig genoemd in verband met een mogelijke transfer naar topclubs, zoals FC Barcelona. Maar op dit moment heeft hij eerst de taak om Fiorentina naar een prijs te leiden.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Genk – Antwerp: directe strijd om titel in België
volgend artikel
Gokken op Champions League finale: Man City – Internazionale