Circus heeft een geweldige promotie die je kunnen helpen extra veel te winnen met je sportweddenschappen. Dit is misschien wel de beste manier om combinatie bets te plaatsen bij de bet sites iDeal, het beste is nog dat deze bonus niet alleen voor nieuwe, maar ook eerder geregistreerde spelers beschikbaar is. Wat de Circus Opti Odds precies inhouden en hoe je hier extra mee kunt winnen lees je natuurlijk in dit artikel. Bovendien vind je hier ook gelijk een link om je direct aan te melden bij deze bookmaker.

Wat houdt de Circus Opti Odds bonus in?

Voor je een nieuwe promotie direct binnenkopt is het wel zo handig om even te checken wat deze precies inhoudt. Circus heeft het je vrij makkelijk gemaakt. Je krijg hogere odds naarmate je meer weddenschappen combineert. Je wordt dus beloond voor het nemen van wat extra risico. Door minimaal 3 bets met elk een minimum odd van 1.60 te combineren profiteer je van de Opti Odds. Je kunt in totaal tot wel acht bets per wedbriefje combineren. Hoe meer wedstrijden op je wedslip staan hoe harder elke odd zal oplopen. Bij elke bet die je toevoegt zie je alle odds omhoog schieten. Je winsten zijn direct opneembaar en er zitten dus geen rondspeelvoorwaarden aan deze mooie Circus bonus vast. 

Voorwaarden 

Bij elke bonus horen bonusvoorwaarden en de Circus Opti Odds zijn hierop geen uitzondering. De eerste belangrijke voorwaarde is dat deze bonus beschikbaar is voor Nederlandse spelers van 24 jaar of ouder. Daarbij is ook belangrijk dat je je alleen kunt kwalificeren met odds van 1.60 per selectie en dat je odds minimaal 1.60 per selectie moeten zijn. De Circus Opti Odds worden direct geactiveerd, je hoeft geen bonus te accepteren, combineer minimaal 3 bets met odds van 1.60 of hoger en je odds worden dus direct verhoogd. Je kunt tot maximaal 8 bets combineren op een wedbriefje. Als Belg kun je ook genieten van deze promotie. Cok bij de bookmakers België is deze bonus van Circus namelijk beschikbaar.

Pak de Circus Opti odds in drie stappen

Deze bonus is alleen beschikbaar voor Nederlandse spelers van 24 jaar en ouder. Onthoud goed dat de minimale odd van 1.60 per selectie geldt. De odds stijgen automatisch na het selecteren van drie bets. 

Stap 1: log in of registreer je bij Circus. Als je nog geen account hebt maak dan je Circus account aan via knop op deze pagina.

Stap 2: Combineer minimaal drie en maximaal acht bets op een wedbriefje met elk een minimale odd van 1.60..De odds zullen automatisch veranderen naarmate je meer weddenschappen selecteert.

Stap 3: Direct nadat je laatste weddenschap is afgewikkeld wordt de winst op je rekening gezet. De winst is direct inzetbaar en uit te betalen, er is dus geen ronspeelvoorwaarden.

Voorbeeld

Stel je zet in op Ajax – Groningen en kiest voor winst van Ajax voor 1.60. Daarnaast zet je ook in ook Feyenoord – Utrecht met winst van Feyenoord voor 2.10 en AZ – PSV waarbij je kiest voor PSV met odds van 1.90. Nu je de derde weddenschap selecteert, lopen de odds van al je weddenschappen die je tot nu toe hebt geselecteerd op. Ajax wint staat nu voor 1.62, Feyenoord op 2.14 en PSV naar 1.93. Door in te zetten op een overwinning Barcelona tegen Real Sociedad lopen de odds nog eens hoger op en krijg je in plaats van 1.80 nu 1.85 voor Barcelona wint. Je ziet hieronder een voorbeeld met vijf willekeurig geselecteerde Nations League wedstrijden.

Circus Opti Odds voorbeeld met verhoogde odds
© Circus- Verhoogde odds met Circus Opti Odds

Conclusie

De Circus Opti Odds is een leuke promotie om snel en gemakkelijk meer winst uit je weddenschappen te halen. De minimale odds zijn gunstig, net als het feit dat er op je winsten geen rondspeelvoorwaarde zit. Daarom is deze bonus, net als de Circus welkomstbonus zeker de moeite waard. Zeker als je sowieso al vaker combinatieweddenschappen speelt, raden we je aan eens voor Circus te kiezen en automatisch de profiteren van de Opti Odds promotie. De stijging van de odds is niet gigantisch, maar maken het wedden toch een stuk interessanter!