Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Bet Builders zijn een goede manier om je winst uit weddenschappen flink op te krikken. Je combineert verschillende bets bij een bepaalde wedstrijd en de odds worden zo vermenigvuldigd om zo een hoge odd te pakken om je totale inzet. Bij Circus is het wellicht even zoeken naar de Bet Builder functie aangezien deze een andere naam heeft. Vandaar dat we je op deze pagina alles uitleggen over de Bet Builder van Circus, je wijzen op andere goede bonussen en natuurlijk kijken naar de voorwaarden bij Circus Opti Odds zoals de Bet Builder daadwerkelijk heet.

Wat zijn de Circus Opti Odds (Bet Builder)

De Bet Builder functie van Circus luistert naar de naam Opti Odds. Je hoeft dus niet te zoeken naar het woord bet builder, maar ook op de zoekterm Opti Odds vind je niet zo heel veel. Wel staat de Circus Opti Odds onder de promoties bij deze bookie die tot zowel de beste bookmakers Nederland als de beste bookmakers België behoort. Dat betekent natuurlijk dat je zowel in Nederland als in België kunt inzetten met de Opti Odds. Andere goksites tonen nog weleens speciale bet builder tabs bij wedstrijden, maar ook dat is bij Circus niet het geval. Toch is er wel degelijk een bet builder beschikbaar. Het principe is simpel. Vanaf het combineren van drie weddenschappen, pak je de opti odds. Je quoteringen zullen dan automatisch verhogen. Je ziet de oude odds doorgestreept worden en er komen hogere odds voor in de plaats. Hoe meer bets je combineert, hoe hoger jouw odds kunnen oplopen. 

verbeterde odds met de Circus Opti Odds vanaf 3 bets
© Circus-screenshot van 25-06-2023

Een groot voordeel van de Circus Opti Odds is dat deze beschikbaar is op alle sporten en zowel bij live- als pre match weddenschappen. Daarmee zijn ze een stuk flexibeler dan andere bookmakers die betbuilders aanbieden. Daar komen je namelijk meestal alleen bet builders tegen bij voetbal en zijn live bets uitgesloten. Wat dat betreft zien de Opti Odds van Circus er dus top uit. Tenslotte is het mogelijk om meerdere wedstrijden te combineren en dat kom je ook niet altijd tegen. Zo zit je dus niet vast aan één match of sport, maar kun je echt vrij je gang gaan en de mooiste combi’s maken.

Voorwaarden bij de Circus Bet Builder – Opti Odds

Flexibiliteit speelt dus een belangrijke rol bij de Circus Opti Odds en dat is gelijk een van de gunstige voorwaarden die je bij deze bet builder tegenkomt. Je mag alle wedstrijden en sporten combineren en kunt zoveel combinaties maken als je maar wilt. Let wel even op dat je geen bets kunt combineren die elkaar tegenspreken. Je kunt dus niet inzetten op een 2-0 overwinning van Team A en daarnaast wedden dat beide teams scoren. Circus zal dat automatisch herkennen en de weddenschappen opsplitsen. De ongeldige bet telt dan niet mee voor het verhogen van de odds. Wel heb je te maken met een maximale inzet bij de Circus Opti Odds. Hoe hoger je gecombineerde quoteringen namelijk worden, des te minder kun je inzetten. Tijdens het inzetten krijg je een pop-up-melding te zien met de maximale inzet die is gebaseerd op jouw weddenschappen. 

Circus Bet Builder, pak verbeterde odds in drie stappen
© Circus-screenshot van 24-05-202

Je kunt elke sport en wedstrijd combineren en het is dus zelfs mogelijk om live bets en pre-match weddenschappen met elkaar op een betting slip te zetten. Alleen odds van 1.60 per selectie worden automatisch toegevoegd aan je bet builder en je kunt maximaal acht bets per wedticket spelen.  Waar je wel rekening mee moet houden, is dat je erg snel meer risico neemt door combinaties te maken. Komt slechts één weddenschap niet uit? Dan verlies je al je bets en ben je je inzet kwijt. Zodra je tussen de drie en acht selecties hebt gecombineerd kun je je inzet met Opti Odds plaatsen en zie je natuurlijk al de verhoogde odds. Wil je vervolgens meer combineren? Dan kun je een nieuwe bet builder bet plaatsen onder dezelfde voorwaarden.

De cash out functie waarmee je tijdig je weddenschappen kunt uitbetalen is niet beschikbaar bij de Circus Opti Odds weddenbonus. Wel is het mogelijk om een gratis weddenschap te gebruiken voor je Bet Builder, maar heb je dus te maken met die maximale inzet. Houd daar rekening mee bij het plaatsen van je inzet. Ook als de winst uit je gratis weddenschap een maximum heeft, loont het wellicht niet om deze te gebruiken voor je bet builder.

Voorbeeld Circus Opti Odds wedticket
© Circus- screenshot van 24-05-2023

Welke weddenschappen kun je combineren met de Circus Opti Odds?

Circus houdt het makkelijk en overzichtelijk. Je kunt namelijk alle sporten, wedstrijden en weddenschappen combineren. Wel dien je natuurlijk rekening te houden met de minimale odd van 1.60 per selectie. Toch houdt dit in dat je letterlijk duizenden weddenschappen kunt zoeken om te combineren. We gaven het net al even aan, maar de bets kunnen elkaar niet tegenspreken. Zelfs als door een systeemfout de bets worden geaccepteerd in je Opti Odds weddenschap, betekent dit dat je jouw weddenschap verliest. Winst van zowel Team A als Team B is natuurlijk niet mogelijk en dat betekent dat je in ieder geval één weddenschap in je wedbriefje fout hebt en dus je bet builder verliest. 

Alle sporten en weddenschappen beschikbaar bij Circus Bet Builder
© Circus- screenshot van 25-06-2023

Om je een overzicht te geven van de mogelijke weddenschappen, hebben we een aantal mogelijke bets voor je op een rijtje gezet. Let op: dit is slechts een kleine greep aan mogelijke sportweddenschappen bij de Opti Odds functie van Circus. Er zijn nog veel meer mogelijkheden beschikbaar.

 • Reguliere Speeltijd (1×2)
 • Totaal Aantal Doelpunten (wedstrijd+beide teams)
 • Dubbele Kans
 • Beide Teams Scoren
 • Correcte Score
 • Rust/Eindresultaat
 • Speler Schoten op Doel
 • Speler Schoten
 • Doelpuntenmaker
 • Doelpunten Speler
 • Helft Winnaar
 • Schoten van Wedstrijd en Team
 • 3-Way Handicap

Per wedbriefje kun je tussen de drie en acht weddenschappen combineren, Bij je derde weddenschap zul je merken dat de odds op je betting slip veranderen. Naarmate je odds oplopen, kun je steeds minder inzetten en heb je dus te maken met een maximum inzet. 

circus 250eu gratis weddenschappen
© Circus welkomstbonus-screenshot van 25-06-2023

Profiteer nu van € 250 extra met de Circus welkomstbonus

Met de Opti Odds van Circus is het fijn spelen, maar deze bookmaker zorgt ook nog eens voor een warm welkom met de Circus welkomstbonus. Daarmee pak je namelijk zo maar eens € 250 extra. Je bonus kan oplopen tot 25 freebets met een waarde van € 10,00 per stuk. Je krijgt jouw sportsbook bonus al bij een storting van € 20,00. Dat levert je twee gratis weddenschappen van een tientje op. De maximale bonus van € 250 krijg je bij een storting van hetzelfde bedrag. Je storting wordt dus gekoppeld aan je bonus.

Ook hier geldt weer dat de voorwaarden extreem gunstig zijn. Zo hoef je jouw storting slechts een keer rond te spelen om voor een uitbetaling in aanmerking te komen en krijg je de freebets al na een weddenschap van minimaal € 20,00 op odds van 1.60. Meld je dus snel aan via de knoppen op deze pagina om de welkomstbonus te pakken en je odds te laten exploderen met de Opti Odds van Circus