Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Spanje – Italië in halve finale Nations League: odds & promoties

Spanje en Italië nemen het tegen elkaar op in de halve finale van de Nations League. De twee landen presteerden de afgelopen twee jaar goed genoeg in Divisie A van deze competitie. Net als Nederland en Kroatië, die in de andere halve finale tegen elkaar spelen. Spanje – Italië wordt een dag later gespeeld, op donderdag 15 juni om 20:45 uur in de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente. Bij bookmakers Nederland maken ze de wedstrijd nog een beetje spannender.

Spanje - Italië: odds boost.

BetCity heeft namelijk een prachtige aanbieding voor nieuwe spelers. Win 100x je inzet terug met een bet op winst voor Spanje of Italië. Dat werkt zo:

  • Maak een account aan; verzin een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Stort met iDeal minimaal €20 op je account
  • Claim de odds boost in je account
  • Vind de BetCity 100x aanbieding bij verhoogde odds

Voldoe aan de volgende voorwaarden om mee te mogen doen: Je bent minimaal 24 jaar oud, je zet maximaal €1 in op de winnaar, je bent een nieuwe speler en je claimt geen andere promoties tegelijkertijd.

Wedden op halve finale Nations League: Spanje – Italië

De spelers van Italië zullen staan te popelen om te laten zien wat ze kunnen op een toernooi. Tijdens het WK afgelopen winter deden ze namelijk niet mee. Destijds werden ze in de play-offs uitgeschakeld door Noord-Macedonië. Opvallend, want in de zomer van 2021 werden de Italianen nog Europees kampioen.

Bij Spanje is het een ander verhaal. Die ploeg haalde het WK wel, maar het werd in de achtste finale al uitgeschakeld. Na strafschoppen was stuntploeg Marokko te sterk. Geen schande, want het team met Hakim Ziyech en Sofyan Amrabat haalde de halve finale. Toch zullen de Spanjaarden ook gebrand zijn om te laten zien dat ze bij de top van de wereld horen. Ze willen terug naar de tijden van Xavi en Iniesta, toen het land wereldkampioen en twee keer Europees kampioen werd. Dani Olmo, spelend bij RB Leipzig, is vanwege een blessure niet van de partij. In een eventuele finale waarschijnlijk wel.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Gokken op Nederland – Kroatië: halve finale Nations League
volgend artikel
Gokken op België – Oostenrijk: strijd om EK-kwalificatie