Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Gokken op België – Oostenrijk: strijd om EK-kwalificatie

Belgïe en Oostenrijk zijn druk bezig om zich te kwalificeren voor het Europees Kampioenschap van komende zomer in Duitsland. De twee zijn favoriet, samen met Zweden, om de twee plekken te bemachtigen voor het eindtoernooi. België speelt thuis en heeft in principe het betere elftal, al bouwen de Oostenrijkers de afgelopen jaren aan een elftal dat tot de subtop van Europa behoort. De betting sites maken er nog een mooier feestje van met prachtige mogelijkheden voor jou om te cashen.

Circus super odds: België - Oostenrijk

Bij Circus, een van de bet sites België, is er een aantrekkelijk aanbod beschikbaar voor nieuwe spelers. Als je je registreert, krijg je de mogelijkheid om gratis weddenschappen te ontvangen met een waarde tot wel €250, afhankelijk van je eigen inzet. Dit is een fantastische gelegenheid om je winstkansen te vergroten en volop te genieten van diverse sportevenementen waar je van houdt. De promotie biedt verschillende manieren om er baat bij te hebben. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe je ervan kunt profiteren:

  • Bij €50 inzet krijg je voor €50 aan gratis weddenschappen.
  • €100 inzet levert je €100 aan gratis bets op.
  • Als je een bedrag van €250 inzet, dan ontvang je het maximale bedrag van €250 aan gratis bets.

Om gebruik te maken van Circus super odds hoef je alleen maar een account aan te maken bij Circus en een storting te doen met een handige betaalmethode zoals iDeal. Vervolgens plaats je een weddenschap op een sportevenement naar keuze. Zodra je deze eenvoudige stappen hebt voltooid, worden de gratis weddenschappen direct aan je account toegekend in de circus app 5 euro.

Sterren van België tegen Alaba & co

Voor België is het tijd om afscheid te nemen van de nodige sterspelers op leeftijd. Toby Alderweireld, Eden Hazard en Dries Mertens zitten bijvoorbeeld niet meer bij de selectie van de nieuwe bondscoach Dominic Tedesco. Jan Vertonghen weet echter van geen ophouden en neemt het wel op tegen Oostenrijk. Door het stoppen van de oude garde krijgen spelers als Lois Openda een kans om zich te laten zien. De aanvaller, eerder actief bij Vitesse, speelt goed bij RC Lens en kan een van de grote namen worden bij de Rode Duivels. Bij Oostenrijk blijft David Alaba de grootste naam, vergezeld door enkele subtoppers uit de Duitse Bundesliga.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Spanje – Italië in halve finale Nations League: odds & promoties
volgend artikel
België op bezoek in Estland voor EK-kwalificatie