Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Als je op zoek bent naar een opwindende manier om je sportweddenschappen naar een hoger niveau te tillen, dan is de Bet365 Bet Builder echt iets voor jou. Bet365 is een gerenommeerde bookmaker die bekend staat om het gigantische wedaanbod en de vele jaren ervaring met het aanbieden van sportweddenschappen. Het was ook een van de eerste Nederlandse bookmakers met vergunning van de Kansspelautoriteit. Met de Bet Builder geven ze spelers de mogelijkheid om hun odds op te krikken door meerdere weddenschappen binnen een wedstrijd te combineren en zo hogere winsten te pakken. De hoogste tijd dus om snel te kijken hoe de Bet365 bet builder werkt!

Wat is de Bet365 Bet Builder?

De Bet365 Bet Builder stelt spelers in staat om hun eigen weddenschappen te creëren door verschillende selecties te combineren binnen een enkele wedstrijd. In plaats van alleen te wedden op de einduitslag of andere standaardmarkten, kun je met de Bet Builder je eigen unieke weddenschap samenstellen op basis van jouw verwachtingen en voorspellingen.

Bet365 Bet Builder Spanje Italie met Bet BoostJe kunt bij een drievoudige combinatie al hogere odds verwachten en mag tot wel 12 bets toevoegen in een en dezelfde bet-builder. De odds worden automatisch verhoogd naarmate je meer weddenschappen toevoegt. Dit resulteert natuurlijk in een hogere totale odd, waardoor je meer kunt winnen met dezelfde inzet. Daarbij moet wel gezegd worden dat er uiteraard meer risico komt kijken als je meerdere weddenschappen gaat combineren. De Bet365 is niet te vergelijken met de Bet365 Bet Boost of een accumulator. Waar je bij andere combinatieweddenschappen (accumulators) uit meerdere weddenschappen of zelfs sporten kunt combineren, dien je het met de bet builder te houden op één wedstrijd. Toch komt het wel voor dat bij vooraf ingevulde bet builders een Bet Boost (verhoogde quoteringen) wordt aangeboden en zo profiteer je dus dubbelop!

Hoe werkt de Bet365 Bet Builder?

Het gebruik van de Bet Builder is eenvoudig. Je selecteert gewoon de gewenste wedstrijd op Bet365.nl en klikt op de Bet Builder-functie. Vervolgens kun je uit een reeks beschikbare markten kiezen en je selecties toevoegen aan je weddenschap. Je kunt bijvoorbeeld de doelpuntenmaker, het aantal corners, gele kaarten of andere statistieken selecteren en deze combineren in één weddenschap.

 1. Kies de gewenste wedstrijd: Ga naar Bet365 via de link hierboven en zoek de wedstrijd op waarop je wilt wedden. Dit kan een voetbalwedstrijd, tenniswedstrijd, basketbalwedstrijd of een ander sportevenement zijn waarvoor de Bet Builder beschikbaar is.
 2. Na het openen van de wedstrijd zie je gelijk de Bet Builder-functie. Deze is te vinden als een aparte knop bovenaan de wedstrijdpagina.
 3. In de Bet Builder krijg je een overzicht van beschikbare markten en selecties voor de geselecteerde wedstrijd. Je kunt kiezen uit een breed scala aan opties, zoals doelpuntenmakers, het aantal corners, gele kaarten, assists, sets in tennis, enzovoort. Kies je weddenschappen en laat de odds oplopen
 4. De Bet Builder toont de totale quotering voor de gecombineerde selecties, zodat je een idee hebt van potentiële winsten.
 5. Als je tevreden bent met je geselecteerde weddenschap, plaats je deze door op de knop “Weddenschap plaatsen” . We raden je altijd aan om de details van je weddenschap te controleren voordat je de weddenschap plaatst. Check even goed je inzet, je keuzes en natuurlijk je potentiële winst
 6. Komen al je voorspellingen uit? Dan staat je winst direct na het afronden van de laatste weddenschap in je Bet365 account.
bet biuilder spanje italie bet365

Populaire weddenschappen in de Bet Builder

Met de Bet365.nl Bet Builder kun je een breed scala aan weddenschappen combineren om je eigen gepersonaliseerde weddenschap te creëren. Enkele populaire selecties die vaak worden gebruikt in de Bet Builder zijn:

 • Correcte score: Voorspel de exacte einduitslag van de wedstrijd.
 • Doelpuntenmakers: Kies de spelers die naar verwachting doelpunten zullen scoren.
 • Aantal corners: Voorspel het aantal corners in de wedstrijd.
 • Kaarten: Voorspel het aantal gele of rode kaarten dat in de wedstrijd zal worden uitgedeeld.
 • Dubbele kans: Wed op twee van de mogelijke resultaten (bijvoorbeeld winst of gelijkspel).
Bet365 wedkrediet

Profiteer nu van een mooie welkomstbonus

Natuurlijk zit iedereen te wachten op verhoogde odds bij hun sportweddenschappen. Om het wedden nog interessanter te maken, hebben we een mooie Bet365 welkomstbonus voor je gevonden. Met deze bonus kun je namelijk gratis wedden. Na het registreren bij Bet365 en het maken van een eerste storting, krijg je tot € 50,00 aan wedkredieten. Deze welkomstbonus wordt beschikbaar nadat je voor minimaal 5 euro stort bij Bet365 en een eerste weddenschap plaatst van minimaal € 5,00. Jouw eerste inzet wordt 5x vermenigvuldigd om je bonusbedrag te berekenen. Een inzet van een tientje of meer levert je dus 50 euro op. Mocht je een eerste inzet plaatsen van vijf euro dan levert dit € 25,00 aan wedkredieten op. Zoals bij alle betting sites is een bonus alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder. Om de bonus te pakken kun je op de bovenstaande link klikken en je direct registreren!