Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Jack’s heeft zich opgewerkt tot een van de meest populaire bookmakers Nederland en dat heeft natuurlijk zo zijn redenen. Ten eerste vind je bij Jack’s een flinke selectie aan bonussen en promoties, maar ook hun Bet Builder is enorm populair. Met deze bet builder laat je jouw eind odds bij combinatieweddenschappen exploderen. Nu is het niet zo dat Jack’s de enige is met een bet builder, maar de odds lijken wel een stuk hoger dan dat je bij andere bookmakers ziet. De hoogste tijd dus om dieper in de Jack’s Bet Builder te duiken. Op deze pagina onthullen we alle geheimen van de Bet Builder, samen met een exclusieve verrassing die je echt niet wilt missen.

Wat maakt de Jack’s Bet Builder zo speciaal?

De Jack’s Bet Builder werkt volgens hetzelfde principe als de Bet Builders bij andere betting sites. Door meerdere weddenschappen te combineren, verhogen je odds en daarmee natuurlijk ook jouw potentiële winsten. Het verschil met traditionele combinatieweddenschappen is dat de Bet Builder je verhoogde odds biedt in plaats van alleen de vermenigvuldiging van quoteringen. 

Stel je voor dat een enkele weddenschap een quotering heeft van 1.60, door deze te combineren met twee andere weddenschappen kan de quotering stijgen naar bijvoorbeeld 1.65. Het mooie is dat de odds van alle geselecteerde weddenschappen automatisch worden verhoogd in de Bet Builder. Of het nu gaat om de winnaar, het aantal doelpunten, de eerste doelpuntenmaker of iets anders – met een bet builder heb jij de controle. Hoe meer weddenschappen je combineert, hoe hoger je odds en uiteindelijke uitbetaling zullen zijn. 

Jack;s welkomstbonus

Belangrijke informatie over de Jack’s Bet Builder

Voordat je aan de slag gaat met de Jack’s Bet Builder, zijn er enkele belangrijke punten die je moet onthouden. Ten eerste kun je de Bet Builder niet combineren met andere weddenschappen. Je dient weddenschappen binnen één wedstrijd te combineren. Bovendien is het belangrijk op te merken dat een andere zeer populaire functie bij Jack’s, genaamd Cash-out niet beschikbaar is voor weddenschappen die met de Bet Builder zijn geplaatst. Zodra je je weddenschap hebt geplaatst, kun je dus niet voortijdig uitbetalen.

Wat ook belangrijk is, is dat je niet alle weddenchappen die je ziet met elkaar kunt combineren. Je kunt bijvoorbeeld een 2-0 einduitslag combineren met een gelijkspel. Dat zou natuurlijk ook niet zo handig zijn aangezien alle weddenschappen gewonnen moeten worden om de verhoogde winst te kunnen opstrijken. Zodra je een weddenschap selecteert die niet combineerbaar is, wordt dit in je wedbriefje vermeld. Je hoeft dus niet handmatig bij te houden of al je weddenschappen wel aan de vereiste voldoen. Zodra je odds te hoog oplopen of je hebt een “verkeerde” weddenschap geselecteerd, zie je dit direct in je wedbriefje. Hieronder zie je een voorbeeld van een onmogelijke combinatie en de foutmelding.

Jacks Bet Builder foutmelding tegenstrijdige weddenschap

Hoe werkt de Jack’s Bet Builder?

De Jack’s Bet Builder is eenvoudig te gebruiken en het is bovendien zelfs mogelijk om je eerste bet builder met een weddenbonus te plaatsen. Begin met het selecteren van de wedstrijd waarop je wilt wedden. Zodra de bet builder beschikbaar is, zie je dit bovenaan op de pagina bij de weddenschappen.. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om verschillende weddenschappen binnen dezelfde wedstrijd te combineren. Dit is jouw kans om je odds te laten exploderen en goede weddenschappen samen te voegen. Niet elke weddenschap leent zich voor een bet builder, maar in de bet builder sectie zie je alle beschikare bets die je kunt gebruiken.

Welke weddenschappen kun je plaatsen in de Bet Builder van Jack’s

Voordat je direct aan de slag gaat en de mooiste weddenschappen begint te combineren, is het misschien wel even handig dat je weet welke bets te combineren zijn. Daarom dat we hier een aantal populaire bet builder weddenschappen voor je hebben opgelijst.

 • Resultaat (1×2)
 • Totaal Aantal Goals (wedstrijd+beide teams)
 • Dubbele Kans
 • Beide Teams Scoren
 • Correcte Score
 • Rust/Eindresultaat
 • Speler Schoten op Doel
 • Speler aantal doelpunten
 • Eerste Doelpuntenmaker
 • 3-way Handicap
 • 3-way Handicap 1e helft

Exclusieve aanbieding voor nieuwe spelers bij Jack’s

Ben je op zoek naar een manier om gratis de Jack’s Bet Builder uit te proberen en heb je nog niet eerder bij Jack’s gespeeld? Pak dan zeker de Jack’s bonus want daarmee krijg je tot wel € 60,00 om gratis te spelen. Naast 60 euro aan Free Bets pak je ook nog eens 20% profit boost. Deze bonus is geldig voor spelers van 24 jaar of ouder. Een groot voordeel is dat je hiermee gelijk de bet builder kunt uitproberen. Ook zit in deze bookmaker bonus een Fee Bet op de Jack’s Specials inbegrepen. Zo leer je dus alle onderdelen van het Jack’s Sportsbook kennen en ben je vtij om in te zetten op elke sport en wedstrijd. Pak de bonus door op bovenstaande link te klikken en probeer dus gelijk de Bet Builder uit.