Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Een van de vaste promoties bij Betcity is de Betcity Bet Builder. Daarmee kun je meerdere weddenschappen in één wedstrijd combineren om zo extra hoge odds te pakken. Lange tijd waren Bet Builders niet beschikbaar in Nederland maar Betcity is de eerste van de Nederlandse bookies die de Bet Builder gelanceerd heeft. Op deze pagina leggen we je precies uit hoe deze functie werkt, met welke voorwaarden je rekening dient te houden en hoe je deze kunt combineren. Natuurlijk bespreken we ook nog andere interessante Betcity bonussen. Genoeg om te bespreken, laten we dus snel beginnen.

Wat is de Betcity Bet Builder?

De Betcity Bet Builder is een bet builder zoals je die inmiddels ook bij andere betting sites vindt. Dat houdt in dat je zelf je eigen weddenschap kunt “bouwen”. Door meerdere weddenschappen bij een wedstrijd te combineren, vermenig je de odds van die bets met elkaar en dat levert je uiteindelijk een grotere odd op waarmee je simpelweg dus meer kunt winnen. Bij Betcity kun je momenteel tot 20 selecties in één bet plaatsen. Alle beschikbare bets zijn handig toegevoegd aan het kopje Bet Builder bij deze wedstrijd. Zo kun je “schoten op doel” combineren met bijvoorbeeld “totaal aantal wedstrijden” en “eerste doelpuntenmaker” om maar eens even drie voorbeelden te noemen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en zeker bij grotere wedstrijden vind je vaak tientallen weddenschappen die je in een Bet Builder kunt gebruiken. Komen al jouw voorspellingen uit? Dan pak je jouw inzet vermenigvuldigd met de gecombineerde waarde van jouw odds.

Voorwaarden bij de Betcity Bet Builder

Voor je gelijk gaat inzetten, is het misschien een goed idee om even te kijken naar de voorwaarden. Hoe zit het bijvoorbeeld met de maximale uitbetaling? Tot hoeveel weddenschappen kun je combineren met de Betcity Bet Builder, welke bets zijn er überhaupt te combineren? Het zijn allemaal vragen die wel degelijk van belang zijn en invloed hebben op de uitkomst van je Bet Builder weddenschap.

Een groot voordeel bij Betcity is dat je tot 20 weddenschappen kunt combineren binnen een Bet Builder. Daarnaast staan alle beschikbare bets per wedstrijd handig geselecteerd. Daarnaast is het handig om te weten dat zodra je bets combineert die niet worden toegestaan, dit direct op je wedbriefje wordt aangegeven. Zo hoef je dus niet minutenlang te zoeken voor je jouw combinatie maakt, maar zie je gelijk of een bet wel of niet beschikbaar is in jouw huidige bet builder. Je kunt bijvoorbeeld niet gokken dat een Team A bij rust voorstaat en de wedstrijd wint en deze weddenschap combineren met winst van Team B. Die weddenschappen spreken elkaar namelijk tegen.

De maximale winst uit je Bet Builder is niet begrensd en dat betekent dat je als jouw bet geaccepteerd is, je daadwerkelijk kunt rekenen op de inzet * odd zoals je ziet in je wedbriefje. Wel kan het voorkomen dat je tijdens het plaatsen van een bepaalde Bet Builder weddenschap te maken krijgt met een maximale inzet. Dit kan afhangen van de hoogte van jouw gecombineerde odds. Zet je meer in dan toegestaan? Dan krijg je een melding te zien en dien je jouw inzet te verlagen.

Bet Builders zijn niet te combineren met andere bonussen en ook is het niet mogelijk om een Cash Out aan te vragen. Mocht een van jouw combinaties overigens ongeldig verklaard worden, dan komt je hele bet builder te vervallen. Dat is niet alleen bij Betcity het geval, maar ook bij de bet builders bij de andere beste bookmakers Nederland. Al met al geen voorwaarden om je zorgen over te maken aangezien je zulke voorwaarden ook elders tegenkomt.

Welke weddenschappen kun je combineren met een Bet Builder bij Betcity

Betcity breidt haar wed aanbod constant uit en laat ook de Bet Builder niet buiten beschouwing. Zo vind je ook steeds meer weddenschappen die beschikbaar zijn voor de Bet Builder. Door bij een specifieke wedstrijd op het kopje Bet Builder te klikken, komen alle beschikbare bets naar voren. In het voorbeeld hierboven zie je een aantal van de beschikbare Bet Builder weddenschappen bij de Europa League Finale 2023 tussen Sevilla en AS Roma. Bij deze specifieke wedstrijd zijn er de volgende type weddenschappen mogelijk:

 • Reguliere Speeltijd (1×2)
 • Totaal Aantal Doelpunten (wedstrijd+beide teams)
 • Dubbele Kans
 • Beide Teams Scoren
 • Correcte Score
 • Rust/Eindresultaat
 • Speler Schoten op Doel
 • Speler Schoten
 • Doelpuntenmaker
 • Doelpunten Speler
 • Helft
 • Schoten van Wedstrijd en Team
 • 3-Way Handicap

Met maximaal 20 weddenschappen in één Bet Builder valt er dus in ieder geval genoeg te combineren om zo te zorgen voor een mooie gecombineerde odd. Hieronder zie je ook gelijk hoe je Bet Builder betting slip eruitziet met een aantal van deze weddenschappen en een totale inzet van € 10,00.

Gratis Bet Builder wedden met de Betcity welkomstbonus

Hoewel een Bet Builder natuurlijk kan zorgen voor mooie winsten, is de Betcity welkomstbonus misschien wel het eerste waar je oog op zal vallen. Deze bonus levert je namelijk tot € 50,00 extra op bij je eerste storting. Het enige wat je hiervoor dient te doen is je aanmelden bij Betcity via een van de knoppen op deze pagina en een eerste storting te doen. Na het aanmaken van je account en het maken van je allereerste storting, krijg je € 50,00 aan gratis weddenschappen.

Een groot voordeel is dat je slechts €10,00 hoeft in te zetten op minimaal gecombineerde odds van 1.50 en daarvoor vijf freebets van een tientje krijgt. Tussen die gratis weddenschappen zit ook 1 free bet voor BetBuilders. Dat houdt dus in dat je een gratis € 10,00 Bet Builder kunt plaatsen en de winst vervolgens direct kunt opstrijken.  Na het ontvangen van je free bet welkomstbonus heb je 30 dagen de tijd om deze in te zetten. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat deze welkomstbonus, net als alle andere bookmaker bonus promoties, alleen aangeboden wordt aan spelers in Nederland van 24 jaar of ouder.