Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Unibet is natuurlijk Nederlands meest bekende bookmaker en heeft wellicht het grootste aanbod sportweddenschappen van Nederland. Daarnaast vind je hier natuurlijk een hoop verschillende promoties en als kers op de taart een geweldige Bet Builder functie. Met een betbuilder combineer je weddenschappen binnen een wedstrijd om zo te wedden met verhoogde quoteringen. Hoe dat precies werkt, leggen we op deze pagina uit. Bovendien hebben we een heerlijke weddenbonus voor je gevonden die je zeker niet mag missen!

Unibet Betbuilder

Wat is de Unibet Bet Builder?

De Unibet Bet Builder stelt je in staat om verschillende weddenschappen binnen één en dezelfde wedstrijd te combineren. Hierdoor kun je je eigen voorspellingen maken en de quoteringen van de beste weddenschappen combineren. Hoe meer weddenschappen je combineert, hoe hoger je odds oplopen. Je dient minimaal drie weddenschappen te combineren bij een Bet Builder en kunt uiteindelijk tot wel 12 weddenschappen in één bet builder plaatsen. Hoe meer weddenschappen je combineert, hoe meer risico je neemt. Dat risico wordt echter wel beloond want je odds lopen harder op naarmate je meer combineert. 

Er is een enorme verscheidenheid aan weddenschappen beschikbaar. Of je nu wilt wedden op de winnaar, het aantal doelpunten, de eerste doelpuntenmaker of iets anders – de keuze is aan jou. Door meerdere weddenschappen te combineren, verhoog je je odds en potentiële winst. 

Hoe werkt de Unibet Bet Builder?

Het gebruik van de Unibet Bet Builder is eenvoudig en ook hier komt de ervaring van Unibet op het gebied van sportweddenschappen weer goed van pas. Ze hebben alle beschikbare Bet Builder weddenschappen namelijk handig verzameld op de speciale Bet Builder pagina bij elke wedstrijd. Zo hoef je dus alleen maar jouw weddenschappen uit te kiezen en je ziet vanzelf je odds oplopen. Ook bij het selecteren van “tegenstrijdige” weddenschappen, schiet de bet builder te hulp. Je krijgt dan een melding te zien dat de weddenschappen niet gecombineerd kunnen worden en wordt gevraagd om je combinatie aan te passen.

Volg deze stappen om je eigen samengestelde weddenschap te maken:

 • Selecteer het gewenste sportevenement of wedstrijd en ga naar de Bet Builder-functie.
 • Kies de weddenschappen die je wilt combineren binnen dezelfde wedstrijd.
 • Na het selecteren van je weddenschappen zie je de totale odd en potentiële uitbetaling.
 • Plaats je weddenschap door op de gele “inzetten” knop te klikken en wacht in spanning af of al jouw voorspellingen uitkomen voor een mooie uitbetaling.
Voorbeeld van Unibet Bet Builder

Welke weddenschappen en sporten kun je combineren met de Unibet Bet Builder?

Met de Unibet Bet Builder kun je een breed scala aan weddenschappen combineren binnen verschillende sportevenementen. Enkele populaire opties zijn:

 • Weddenschappen m.b.t de 1e helft
 • Winnaar van de wedstrijd (resultaat)
 • Aantal doelpunten
 • Eerste doelpuntenmaker
 • Handicap weddenschappen
 • Rust-/eindstand
 • Corners
 • Kaarten (gele/rode kaarten)

Daarnaast biedt Unibet Bet Builder ook de mogelijkheid om te wedden op andere sporten, De meeste bet builders vind je bij voetbal, maar ook bij tennis, darten, basketbal en American Football zijn ze beschikbaar, Dat betekent dus dat je de beschikking hebt over een waar arsenaal aan weddenschappen om voor je bet builders te gebruiken Onthoud echter wel dat je jouw weddenschappen binnen één wedstrijd dient te combineren. Het lukt dus niet om verschillende wedstrijden en/of sporten samen onder te brengen in één betbuilder bij Unibet en dat alle weddenschap pre-match moeten zijn.   Dat is overigens niet alleen bij Unibet het geval, maar bij vrijwel alle beste bookmakers Nederland

Bet Builder Tips

Nu je weet hoe de Betbuilder werkt bij de betting sites, hebben we nog een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet. Je zult namelijk merken dat zoveel beschikbare weddenschappen nogal overweldigend kunnen zijn. Daarom biedt de regel van drie een goede houvast. Hiermee beperk je je tot de basis van wedden op sport en neem je niet al te veel risico. Combineer een correcte score, eerste doelpuntenmaker en winst van een team. Deze bets staan vaak helemaal bovenaan de bet builder pagina en zijn zo gevonden. 

Laat je ook niet verleiden tot het nemen van te veel risico en het combineren van veel bets. Hoe meer je combineert, hoe lastiger het wordt om je weddenschap winnend af te sluiten. Zeker voor de beginnende spelers zijn 3-5 weddenschappen in een bet builder vaak al meer dan voldoende. Als je bereid bent tot het nemen van wat extra risico of een goed gevoel hebt bij meerdere voorspellingen, kun je jouw weddenschappen altijd uitbreiden.

Unibet welkomstbonus

Gratis Bet Builder weddenschap voor nieuwe spelers

Als nieuwe speler bij Unibet kun je profiteren van een geweldige Unibet welkomstbonus. Met deze bonus kun je namelijk een gratis bet builder (of andere weddenschap) plaatsen. Door je via de links op deze pagina bij Unibet te registreren. Daarmee krijg je € 50 in free bets na het registreren en maken van een eerste storting. Nadat je voor de eerste keer € 10 inzet krijg je vijf verschillende free bets van een tientje, waaronder dus een speciale Unibet Bet Builder gratis weddenschap. Verder krijg je een gratis weddenschap voor een pre-match bet, een live free bet en een gratis weddenschap voor een combinatieweddenschap met 3+ selecties. Jouw laatste free bet is in te zetten op een weddenschap naar keuze! Met deze bonus kun je dus alle onderdelen van het Unibet sportsbook verkennen en inzetten op de mooiste wedstrijden!