Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Waarschijnlijk weet je al dat Toto de eerste legale bookmaker in Nederland was. Daarom is het ook logisch dat Toto de eerste bookmaker was in Nederland die Bet Builder weddenschappen aan wist te bieden. Waar wat kun je precies met de Toto Bet Builder? Op welke sporten kun je de Bet Builder gebruiken en wat kun je winnen? Je bent op de juiste pagina beland, want hier geven we je een passend antwoord op al deze vragen. Bovendien hebben we nog een mooi extraatje voor je in petto.

Wat is de Toto Bet Builder

Feitelijk zijn alle Bet Builders bij de beste bookmakers Nederland ongeveer hetzelfde en werken ze allemaal op hetzelfde principe. Zodra je meerdere weddenschappen combineert, verbeteren je odds en kun je dus meer winnen. Nu denk je wellicht dat je sowieso al betere odds pakt bij het combineren, maar dat is niet helemaal het geval. Bij combinatie weddenschappen vermenigvuldigen de quoteringen, maar bij Bet Builders krijg je simpelweg verhoogde odds. Een odd van 1.80 op een enkelvoudige bet, kan zomaar 1.88 worden als je deze weddenschap combineert met nog eens twee andere weddenschappen. Daarbij heb je als voordeel dat ook de odds van de twee andere odds automatisch verhogen in een Bet Builder. 

Toto Bet Builder in de header bij voetbalwedstrijden

Wat de Toto Bet Builder anders maakt dan andere combinatieweddenschappen, is dat je bent toegestaan om verschillende weddenschappen binnen één wedstrijd te combineren. Zo kun je dus winst van Fortuna Sittard op RKC combineren met een 2-1 uitslag voor de thuisploeg en voorsprong van de Limburgers in de eerste helft. Hoe meer weddenschappen je combineert, hoe hoger al deze odds worden en hoe hoger je eind odd oploopt. Overigens moeten we wel opmerken dat je de odds bij je weddenschappen niet ziet. Je ziet alleen de totale odd (de combinatie van je geselecteerde weddenschappen).Uiteindelijk pak je dus een hogere winst omdat de totale quotering van je Toto Bet Builder hoger is dan wanneer je deze weddenschappen individueel zou plaatsen.

Voorwaarden bij de Toto Bet Builder 

Toto heeft in Nederland natuurlijk de nodige ervaring met het aanbieden van sportweddenschappen en biedt dus ook al langere tijd de Toto Bet Builder aan. Hierboven hebben we uitgelegd hoe de Bet Builder Toto werkt en nu is het tijd om de belangrijkste voorwaarden te bespreken. Er zijn namelijk een paar regeltjes waar je rekening mee dient te houden. Zo kun je de Betbuilder niet combineren met andere weddenschappen en kun je ook de Cash-out functie niet gebruiken. Eenmaal ingezet betekent dit dus dat je niet voortijdig kunt uitbetalen.

Voorbeeld van Toto Betbuilder

Na het selecteren van je voetbalwedstrijd vind je (indien beschikbaar) Betbuilder in de header. Vervolgens kun je naar hartelust combineren. Het kan echter wel voorkomen dat bepaalde weddenschappen niet gecombineerd kunnen worden. Indien dit het geval is, krijg je een melding in je wedslip en dien je jouw Betbuilder aan te passen. Zodra je de Betbuilder hebt geselecteerd zie je geen quoteringen bij de verschillende weddenschappen, maar krijg je alleen een totale odd te zien in het oranje vak met “zet in”. Vervolgens kun je jouw weddenschap plaatsen via de Toto app, de reguliere Toto website of zelfs een QR code laten scannen en je Betbuilder bij een Toto verkooppunt plaatsen. De belangrijkste voorwaarde is dat de Betbuilder pas geactiveerd wordt zodra je twee weddenschappen combineert. De Betbuilder is alleen geldig op weddenschappen binnen een wedstrijd en alleen bij voetbal. Tenslotte  kun je dus geen vroegtijdige uitbetaling (cash-out) aanvragen. Wel mag je bonusgeld uit bijvoorbeeld de Toto welkomstbonus gebruiken om je Betbuilder te plaatsen. Er kan sprake zijn van een maximum winst of maximum inzet, maar dit wordt in je wedbriefje aangegeven.

Welke weddenschappen kun je combineren met de Toto Bet Builder

Niet altijd worden dezelfde weddenschappen aangeboden in de Toto Bet Builder. Toch kun je er wel van uitgaan dat zo’n 90% van de weddenschappen steeds terugkomt in de Bet Builder. We hebben hieronder een lijstje gemaakt van de meest gespeelde bets in een Bet Builder. Onthoud verder dat je geen tegenstrijdige weddenschappen kunt combineren. Dat is natuurlijk ook niet zo heel slim. Een 2-0 overwinning van Ajax op PEC Zwolle is niet te combineren met beide teams scoren of een gelijkspel. 

  • Reguliere Speeltijd (1×2)
  • Totaal Aantal Goals (wedstrijd+beide teams)
  • Dubbele Kans
  • Beide Teams Scoren
  • Correcte Score
  • Rust/Eindresultaat
  • Speler Schoten op Doel
  • Eerste Doelpuntenmaker
  • Handicap weddenschappen
Toto welkomstbonus

Nieuwe spelers pakken € 50 extra aan gratis weddenschappen bij Toto

Met zulke goede voorwaarden heb je natuurlijk wel zin om je eerste Toto Bet Builder te plaatsen. Maar wacht! We hebben nog een extra verrassing. Bij Toto kun je nu namelijk gratis wedden als nieuwe speler. Dat betekent dat je zelfs een gratis Betbuilder kunt spelen. Hoe lekker is dat? Klik op de link hierboven en meld je gelijk aan bij Toto. Vervolgens maak je een eerste storting van een tientje en zet je € 10,00 in op een weddenschap met een odd van 1.50. Vervolgens krijg je € 50,00 aan gratis weddenschappen. Deze zijn vervolgens zeven dagen geldig. Voor deze bonus moet je natuurlijk wel 24 jaar of ouder zijn.