Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Om succesvol te profiteren van jouw Bookmaker Bonus dien je over te gaan tot het maken van een storting bij je gekozen bookmaker. Niet elke bookmaker biedt dezelfde wedden betaalmethoden aan en daarom zetten wij voor jou de meest gebruikte betaalopties op een rij. Door te klikken op de genoemde betaalmethode krijg je alle uitleg die jij nodig hebt. Ook vermelden we bij de uitleg van betaalopties de bookmakers waarbij je met de genoemde methode kunt storten. Dit natuurlijk met de beschikbare welkomstbonus! Ook kun je ervoor kiezen om in onderstaande tabel direct alle mogelijke betaalopties per bookmaker te bekijken. Lees ook verder over meer informatie over gokken voor echt geld.

Hieronder vind je alle bookies met hun beschikbare betaalmethodes. Belgische bookies vind je in de volgende lijst.

Klik op de afbeelding en ga rechtstreeks naar het bonusprofiel van de bookmaker.

Bookmaker (Nederland)CPNSIBTCR
  
  
  
  
  

Alle Bookmakers Belgie:

Deze bookmakers bieden elk Bancontact zowel als Maestro aan. Andere zaken worden extra vermeld. Door de Belgische wetgeving kunnen Visa & Mastercard ook niet meer gebruikt worden.

  • Betfirst – Neteller, Skrill, Paysafe, Trustly, Visa (debit)
  • Unibet – Paypal – Skrill, Neteller, Paysafe
  • Ladbrokes – Paypal, Neteller, Skrill, Paysafe
  • Bwin – Apple Pay, Paypal, Neteller, Skrill, Paysafe
  • Betway -Neteller, Paysafe
  • Bingoal – Skrill, Neteller, Paysafe
  • Meridianbet – Paypal, Neteller, Skrill, Paysafe

Top Bonus met alle Betaalopties

Er zijn verschillende bookmakers die alle van bovengenoemde betaalopties aanbieden. Eén hiervan is BetFIRST. BetFIRST hoort ook direct tot de Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie. Over de BetFIRST Bonus kan je momenteel enkel gedetailleerde informatie krijgen via de BetFIRST site zelf. Ga dus zeker eens kijken via onze link.

Hoe Geld Storten bij een Bookmaker?

Afhankelijk van de door jou gekozen Wedden Betaalmethode kun je overgaan tot het maken van een storting. Een storting bij een bookmaker maak je doorgaans door in te loggen en naar je persoonlijke account te gaan. Hier kun je vervolgens naar het kopje ´storten/deposit´ gaan. Vervolgens kies je de door jou gewenste betaaloptie en klik je hierop. Je geeft het bedrag in dat je wil overschrijven en doorloopt binnen enkele tellen de vervolgstappen. Bij elk van bovengenoemde betaalopties staat je storting hierna direct in je account. Hierna kun je starten met het geld inzetten op de door jou gewenste evenementen. Als je vervolgens winst maakt of besluit voortijdig uit te betalen kun je een uitbetaling aanvragen. Graag beschrijven we ook nog het uitbetalingstraject.

Hoe Uitbetalen bij en Bookmaker?

Je hoopt natuurlijk winst te maken na het plaatsen van je weddenschappen en hierna over te kunnen gaan tot het maken van een uitbetaling. De meest gebruikte uitbetalingsmethode is het maken van een bankoverschrijving. Je geeft jouw IBAN gegevens in en binnen enkele dagen staat het bedrag op je bankrekening. Ook kun je vaak uitbetalen via Neteller, Skrill of PayPal. In deze gevallen staat het gekozen bedrag meestal direct op je rekening. Uitbetalen doe je door opnieuw naar je persoonlijke account te gaan en hier op ´uitbetalen/withdrawal´ te klikken. De meeste bookmakers hanteren geen extra kosten bij het maken van een uitbetaling. Soms is er wel een minimum bedrag verbonden aan een uitbetaling. Dit bedrag is echter vaak slechts enkele euro´s. Alle door ons vermelde bookmakers op deze site zijn uiterst betrouwbaar en uitgebreid getest. Kies nu je stortingsbonus en maak winst!