Betaalmethoden Bookmakers

Om succesvol te profiteren van jouw Bookmaker Bonus dien je over te gaan tot het maken van een storting bij je gekozen bookmaker. Niet elke bookmaker biedt dezelfde wedden betaalmethoden aan en daarom zetten wij voor jou de meest gebruikte betaalopties op een rij. Door te klikken op de genoemde betaalmethode krijg je alle uitleg die jij nodig hebt. Ook vermelden we bij de uitleg van betaalopties de bookmakers waarbij je met de genoemde methode kunt storten. Dit natuurlijk met de beschikbare welkomstbonus! Achter elk van de genoemde betaalopties vermelden wij reeds bij hoeveel van het totaal aantal bookmakers jij kunt storten met de desbetreffende betaalmethode en tegelijkertijd van de beschikbare welkomstbonus kunt profiteren.

 

Bookmaker C P N S I B PP CR

 

 

Top Bonus met alle Betaalopties

Er zijn verschillende bookmakers die alle van bovengenoemde betaalopties aanbieden. Eén hiervan is BetFIRST. BetFIRST hoort ook direct tot de Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie. Wat BetFIRST nu extra interessant maakt is dat je door de BetFIRST Bonus € 100 risicovrij kan wedden. Als je eerste weddenschap verloren gaat, ontvang je je inzet tot € 100 terug! Wat helemaal speciaal is, is dat je dit bedrag hierna slechts 1x hoeft in te zetten op 1.20(+) odds en erna kun je uitbetalen of doorspelen.

BetFIRST Welkomstbonus
© BetFIRST

 

Hoe Geld Storten bij een Bookmaker?

Afhankelijk van de door jou gekozen Wedden Betaalmethode kun je overgaan tot het maken van een storting. Een storting bij een bookmaker maak je doorgaans door in te loggen en naar je persoonlijke account te gaan. Hier kun je vervolgens naar het kopje ´storten/deposit´ gaan. Vervolgens kies je de door jou gewenste betaaloptie en klik je hierop. Je geeft het bedrag in dat je wil overschrijven en doorloopt binnen enkele tellen de vervolgstappen. Bij elk van bovengenoemde betaalopties staat je storting hierna direct in je account. Hierna kun je starten met het geld inzetten op de door jou gewenste evenementen. Als je vervolgens winst maakt of besluit voortijdig uit te betalen kun je een uitbetaling aanvragen. Graag beschrijven we ook nog het uitbetalingstraject.

Hoe Uitbetalen bij en Bookmaker?

Je hoopt natuurlijk winst te maken na het plaatsen van je weddenschappen en hierna over te kunnen gaan tot het maken van een uitbetaling. De meest gebruikte uitbetalingsmethode is het maken van een bankoverschrijving. Je geeft jouw IBAN gegevens in en binnen enkele dagen staat het bedrag op je bankrekening. Ook kun je vaak uitbetalen via Neteller, Skrill of PayPal. In deze gevallen staat het gekozen bedrag meestal direct op je rekening. Uitbetalen doe je door opnieuw naar je persoonlijke account te gaan en hier op ´uitbetalen/withdrawal´ te klikken. De meeste bookmakers hanteren geen extra kosten bij het maken van een uitbetaling. Soms is er wel een minimum bedrag verbonden aan een uitbetaling. Dit bedrag is echter vaak slechts enkele euro´s. Alle door ons vermelde bookmakers op deze site zijn uiterst betrouwbaar en uitgebreid getest. Kies nu je Wedden op Sport Bonus en maak winst!