Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Belangrijke informatie voor Nederlanders

Wedden met Trustly is momenteel niet beschikbaar voor Nederlandse spelers. Nederlandse bookmakers met licentie kunnen deze methode niet langer aanbieden. Ze moeten immers in lijn blijven met de Kansspelwet. Mocht hier weldra verandering in komen, lees je het hier als eerste. Ondertussen kan je vanuit Nederland wel wedden met andere betaalmethoden. Bekijk alle Legale bookmakers Nederland hier!

We gaven je eerder al een overzicht van bookmakers waar je kan wedden met iDeal. Ben je op zoek naar een alternatief? Bij deze bieden we je ook graag de bookmakers aan waar je kan wedden met Trustly als stortingsmethode. Waar iDeal zich profileert als het systeem om te storten voor Nederlanders, kan Trustly wereldwijd worden gezien als opkomende betrouwbare betaalmethode. Ook Belgen kunnen dus gebruik maken van Trustly. Hoewel er momenteel nog niet zo veel bedrijven op de Trustly-kar zijn gesprongen, verwachten we weldra wel een aantal Nederlandse bookmakers waar je met deze nieuwe optie zal kunnen wedden. Ook voor Belgen hebben we een interessante optie in aanbieding, dus scroll verder en check welke bookmaker jou kan bekoren.

Trustly bookmakers overzicht

Als opkomend betalingsmiddel zijn de meest vooruitstrevende aanbieders van sportweddenschappen natuurlijk op de hoogte van Trustly. Een aantal onder hen zijn inmiddels reeds klant bij Trustly, en bieden de betaalmethode ook aan hun spelers aan. Betting sites met Trustly als betalingsoptie zijn dus momenteel niet al te dik bezaaid, maar internationaal niet onbestaande. Belgen kunnen terecht bij:

BetFIRST

Het meest interessante alternatief voor Belgen die op zoek zijn naar een Trustly betsite, is BetFIRST. Zij hebben de laatste jaren erg hard gewerkt om een van de voornaamste Belgische bookmakers te worden. Daar mogen ze zich inmiddels ook met trots bijvoegen, onder meer dankzij hun Lucky Sports Club, waar je wekelijks gratis weddenschappen mee kan versieren. Daar kan je alles over lezen op hun site. Zij aanvaarden naast Trustly trouwens ook Bancontact als betalingsmethode.

Wedden op sport met Trustly

Naast de klassieke methodes is Trustly dus alweer zo’n verdachte methode, horen we je al denken. Waarom niet gewoon bij de vertrouwde iDEAL en Bancontact blijven om jouw sportweddenschappen aan te bieden? Jij als liefhebber wil uiteraard gewoon wedden op jouw favoriete sport, en liefst op een standvastige en bonafide manier.

De bookmakers hebben er zo hun redenen voor. De voornaamste is natuurlijk dat de betalingsmethode betrouwbaar is en goedgekeurd door de Europese Economische zone. Laat dat nu precies zijn waar Trustly in uitblinkt. “What’s in a name?” luidt de Engelse uitdrukking, en dat is hier zeker van toepassing. Trustly is uiteraard gebaseerd op trust, oftewel vertrouwen. Daar kan je bij hen vanop aan. Sommige mensen vertrouwen ook de banken niet zozeer, en willen hun kredietkaart liever niet gebruiken om te wedden op voetbal of welke sport dan ook. Zij maken eerder gebruik van online methoden, en daar is Trustly natuurlijk een van.

Veilig en snel wedden en gokken met Trustly

Het mooie aan de Trustly betalingsvorm is dat alles volledig betrouwbaar en veilig gebeurt. Zij hebben je correcte gegevens, en bij sommige bookmakers schept dat een grote band van vertrouwen. Zo hoef je bij Speedybet bijvoorbeeld niet eens je gegevens achter te laten wanneer je je registreert. Zij baseren zich volledig op de persoonlijke informatie die je hebt ingevuld op je Trustly account, om jouw account aan te maken. Dat gebeurt dus automatisch wanneer je je account aanmaakt. Zo is Trustly betting wel erg makkelijk en snel, en kan je vrijwel meteen wedden op voetbal of andere sporten. Profiteer ook van de sportwedden bonussen die zij aanbieden. Alle Trustly bookmakers en andere goksites zie je trouwens ook in ons Bookmaker Bonus overzicht.

Storten en uitbetalen bij Trustly bookmakers

Het is een van de nieuwere methodes, en als je je geregeld online begeeft heb je het logo’tje vast al wel eens gezien: het groene winkelmandje met de hoofdletter “T”. Storten met Trustly is verrassend eenvoudig. Eenmaal je een account bij hen hebt, zal je dat kunnen beamen. Wel waarschuwen we je graag om goed op te letten wanneer je je laat uitbetalen naar je Trustly account. Wees alert, want bij sommige bookmakers moet je niet alleen je correcte Trustly gegevens invullen alvorens je je kan laten uitbetalen. Ze vragen soms namelijk ook dat je op dat moment ook bent ingelogd met je Trustly account! Nergens wordt dat specifiek vermeld bij de bookmakers. We hebben echter wel al verhalen gehoord over geblokkeerde accounts, nadat mensen hadden geprobeerd om zich te laten uitbetalen naar hun Trustly account. Dat kan leiden tot vele frustraties, maar het is natuurlijk een safety measure die de bookmakers nemen. Ze doen dit dus om veiligheidsredenen en om fraude te voorkomen, maar we wilden het maar even uitdrukkelijk vermelden als je de volgende keer geld probeert af te halen.  Een gewaarschuwde klant is namelijk meer waard.

Uitbetalingskosten of andere transactiekosten om naar je Trustly over te schrijven, hangen er niet aan vast. De banken kunnen echter wel een klein bedrag aanrekenen voor het gebruik van zulke methodes, maar dat hangt dus niet van Trustly zelf af. Nog een van de voordelen wanneer je je laat uitcashen met Trustly, is dat je binnen de Eurozone kan verwachten dat je betaling onmiddellijk op je bankrekening verschijnt. Trustly heeft namelijk een overeenkomst met de grootste Europese banken dat deze overschrijvingen instant gebeuren. Trustly is dus een goede optie voor afhalen bij de sports bookmakers.

Bookmakers Trustly alternatieven: iDEAL en Bancontact

Mocht je op zoek zijn naar een alternatief voor Trustly wedden bookmakers, zijn er uiteraard de meest voorkomende. Iedereen in Nederland is natuurlijk bekend met iDEAL als betaalmethode. Voor Belgen en Bancontact geldt hetzelfde. Dat is vanzelfsprekend, want we zijn allemaal opgegroeid met deze vorm van betalen. Vroeger in de winkels, en later dankzij het internet kon je er zelfs online mee shoppen. Uiteraard hebben ook de bookmakers dat door, en daarom bieden ze meestal ook deze methodes aan om te storten en uitbetalen bij hen. Ons voornaamste Trustly-voorbeeld, Speedybet, is ook een van de iDEAL bookmakers.

Trustly wedden bookmakers: conclusie

Algeheel vinden we Trustly als nieuwe methode veruit een van de betere online betalingsmethoden om je sportweddenschappen te plaatsen. Als Nederlandse en Belgische spelers kunnen we je Trustly alleen maar aanraden om eens uit te testen. Onze ervaring was alvast positief; zowel storten als uitbetalen verliep vlot en zonder noemenswaardige moeilijkheden. Net zoals andere online methodes biedt Trustly de voordelen van veiligheid en instant bank transfers naar de Europese banken toe. Verrichtingskosten worden niet aangerekend bij Trustly, maar het is belangrijk dat je checkt bij je bank. Zij kunnen namelijk wel extra kosten aanrekenen voor het gebruik van een online betaalmethode als deze. Vooraf advies vragen bij je bank is dus zeker aan te raden, als je niet voor verrassingen wil komen te staan. Van Trustly zelf als service zijn we erg tevreden. Ook hun klantenservice staat steeds paraat, zij het in het Engels, en kunnen wij Trustly zeker aanraden om te gebruiken voor jouw weddenschappen.